Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demiurge Studios pracovali na prototypu, pak je převeleli na WiiU port, TimeGate Studios hodně vypomáhalo s kampaní a Nerve Software vydatně pomáhalo s multiplayerem (hlavně level design).
  • Autoře článku, v diskuzi u původním článku jsem o tom psal. Stačí spustit hru a uvidíte následující:

"Sega presents
    With 20th Century Fox
    A Gearbox Software production of
    A TimeGate Studios
    Demiurge Studios
    Nerve Software
    and Gearbox Software game."
  • Grandhalf
    Ty vole a já se bál že se pořádně nezasměju dneska , hustokrutopřísný *15* *15* *15*
  • Magister_Peditum
    Od dob prvních dvou AvP tu nebyla žádná lepší hra s "vetřelčím" námětem... Není ta značka prokletá? *1*
  • hm takze to vypada ze i po tech letech se na Alieny lepe diva nez se hrajou *7*
  • ještě jsem to nehrál, ale tipoval bych kvalitu hry jako byl Starship Troopers od Strangelite. Vynikající námět, hudba i grafické zpracování na tu dobu, ale moc druhů brouků tomu dost uškodilo. Ale i tak na tu hru mám skvělé myšlenky
  • Epic :D
  • No. Nerekl bych, ye to Gearboxu uskodi. Vcelku maji brand jako Aliens, nebo Duke Nukem. I kdyz to byli dost dodelavky, pokud se do toho daji na plno, mohou mit z toho v budoucnosti dost velkej prospech.

Dalsi vec ktera mi nesedi, je Red Ring Engine / Unreal - proc?

"vývoj téhle hry byl naprostý průšvih, který trvá kolik, šest let? "
    Trochu mi to pripomina ceskej pisek :P
  • něco takového jsem čekal už když jsem viděl ty videa, zase jedna zbytečná hra o aliens
  • http://www.youtube.com/watch?v=8dPF8jpItCs muhehe
  • Ronox
    Mno tohle AvP na ultra s dx11 vypadá aspoň co se týče vizuální stránky furt dost dobře.
  • ad podsledna veta v clanku: to bolo vidiet uz pred minimalne rokom, ze to bude..velmi priemerne..
  • nekromant33
    Myslim ze pravda brzy vyjde najevo, uz jen kvuli PR gearboxu. Nedivil bych se kdyby se do tydne objevilo "vysvetlovaci" prohlaseni od Vidličky
  • AVP 2010 oproti tomuhle vypada ted jako docela slusna hra :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit