Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slotermeyer
    "Mamo, tato..." *15* Nejvtipnější je pozorovat, jak se klepe ruka s mikrofonem, když v sobě dotyčný dusí smích.
  • drda for president, je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kronoss1
    Jinak, Karel nezklamal. Už se těším na další vstup.
  • Paulcz
    konečně mě dneska něco pobavilo :)
  • Ja som taky prišiel do Kolína nad Rýnom svojím bielym BMW päťsto tisíc euro. Cestou som zmietol z cesty pár žobrákov v škaredých autách (to som sa naučil od Dary), pretože nemám rád tie nenávistný pohľady, keď vidí moje najebané BMW. Včera som dorazil do tohto přojebnutého mesta (Petržalka je lepšie) a išiel som na nákup. Predsa nemôžem chodiť ako žobrák, ktorý nakupuje v Kauflande a pivo si otvára jebnutým otváračom bez black diamonds. Keď som vošiel do obchodu Gucci (tam ma samozrejme poznajú), tak si zo mňa sadli na zadok, ako som známy. No, nič, video bude na jebnutém Facebooku a YouTube. Dnes som bol priamo na výstave a musím uznať, že to tí chalani nemecký docela vie, asi sa išli priučiť k nám na Slovensko. Bol som sa pozrieť aj na hajzel a tam vám poviem, že som videl jedného ko*ot, ktorý u pisoáru chcal a zároveň s*al. To vám bola podívaná, veď som mu taky povedal, že je to ko*ot s škaredú košeľou. Ukázal som mu svoje vreckové, čo som si priviezol do Kolína on začal s*ať znova, no, buď to bolo z tých peňazí alebo ma poznal, to viete, ma poznajú všetci. Keď sa chcete aj vy dostať z dola hore, aby ste si mohli kúpiť auto nové a kupovať si topánky Louis Vitttonové a ďalšie ko*otiny, tak nejazdite do Kolína.
    • Si vychytal, ale aj dojebal!
    • Amylee.Anderson
      Nějak nevím, co tím chtěl autor říct.
      • že je .... *3*
    • Dejte tomuto trotlovi rovnou ban za jeho přihřáté jméno. Trapák jeden *6*
      • Kronoss1
        Dejte mi ban, bude sranda. Ale jo, mohlo to být lepší.
        • Nemohlo to byt lepsi. Ty jsi opravdu zoufalec.
          • Kronoss1
            Díky.
  • Amylee.Anderson
    Tož toto, že :D Kam se hrabou nějaký vážný čistě informační videa, tohle je lepší :D
  • nevsedni
  • Cahir
    Na východ od Čech je už jenom Ural, kde se zastavil čas... a pak už je hned Čína, viď Karle. *1*
    Ale ta názorná ukázka byli hanáci.
    • A já měl za to, že za Pardubicemi, nebo ještě líp za Hradcem, začíná Asie. *1*
    • MrSanta
      Mňo, podle toho co si myslí, že je slovenština to vypadá spíš na to, že na východ od Prahy je Slovensko a pak ten zbytek co píšeš ty *15*
  • Keyz
    On vlastně vymyslel vtip *1*

Přijedou slováci na GamesCom a říkají "Mamo,Tato tož tak elektřina kurwa tady všechno to funguje, tož toto že a prostě koukaj na počitačový hry...
  • Tomu říkám zpravodajství! Konečně to tady začíná mít zase pořádnou úroveň! Tak si představuji nezávislou a svobodnou žurnalistiku, pohled na věc pana Drdy je odpovídající, dle mého názoru, i většině hráčské populace. Více takových reportáží/rozhovorů i mimo gamescon/E3, prosím, prosím.

Jdu položit kabel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit