Přejít na výpis diskuzí
Köln mit Drda #2 – Karel, lanovka und das Volk
17.8.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Paradni vstupy. O hrach si clovek muze precist a pokoukat kdekoliv, ale tohle se jen tak nevidi, vcetne zaseku u farming simulatoru :-) Klidne bych sem daval kazdej den video s 5minutovkou Karla Drdy a jednu z jeho historek (nejen GC) :-)
-
Mimochodem,takový dodatek k Drdovým poctiům z lanovky přímo z twitteru: "lanovka s radkem. rvqal jsem hruzzxouj a ted semvylitej v centeuy" *1* *1*
-
Opravdu upřímně Vám pánové děkuji za tato humorně laděná videa. Díky těmto (tím myslím i vstupy Lukáše a Pavla) krátkým humorným vstupům dostává vaše výprava na GC takový krásný lesk, až vedle toho (jakkoliv třeba informačně hodnotnější) relace z E3 vypadá takřka sterilně.
-
ženské s velbroudímy prsty v rozkroku ? není náhodou prague pride v praze a berlin pride v berlině ? nebo se pletu ?
-
-
napiš cameltoe na google obrazky
-
-
Proč na na úvodní znělce, při videích s Karlem Drdou, vybere robertek? *1*
-
-
šmankote dyť je tam napsaná bratwurst a to vím i já co to je i když neumím německy, klobása
-
Podle to není roberte nýbrž nějaký výkal,protože to je nejspíš takový jeho symbol díky jeho budoucí aplikaci Serfurt a jeho dnešní fekál story *1*
-
-
*mě *15*
-
-
Aby v dalsom mohol vybrat pohar (ci co to je)
-
-
Tož to byla brilantní slovenština.
-
-
maďarština :)
-
-
Tak na tu aplikaci se těším ^_^
-
-
Taková aplikace by se občas hodila, ne že ne. *15*
-
doufám, že bude open beta
-
-
Předpokládám že ano, ve finále by to ovšem mělo být free2ser...
-
-
A bude tam možnost hrát i multiplayer po kabelu *1*
-
-
Pokud jde o s*aní, preferuju stejně jako Martin Bach singleplayer.
-
-
-
open toho bude víc, než beta
-
-
Bude toho Alfa i Omega... *15*
-
-
-