Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paradni vstupy. O hrach si clovek muze precist a pokoukat kdekoliv, ale tohle se jen tak nevidi, vcetne zaseku u farming simulatoru :-) Klidne bych sem daval kazdej den video s 5minutovkou Karla Drdy a jednu z jeho historek (nejen GC) :-)
  • Mimochodem,takový dodatek k Drdovým poctiům z lanovky přímo z twitteru: "lanovka s radkem. rvqal jsem hruzzxouj a ted semvylitej v centeuy" *1* *1*
  • Thorleif_cz
    Opravdu upřímně Vám pánové děkuji za tato humorně laděná videa. Díky těmto (tím myslím i vstupy Lukáše a Pavla) krátkým humorným vstupům dostává vaše výprava na GC takový krásný lesk, až vedle toho (jakkoliv třeba informačně hodnotnější) relace z E3 vypadá takřka sterilně.
  • ženské s velbroudímy prsty v rozkroku ? není náhodou prague pride v praze a berlin pride v berlině ? nebo se pletu ?
    • napiš cameltoe na google obrazky
  • Cosi
    Proč na na úvodní znělce, při videích s Karlem Drdou, vybere robertek? *1*
    • šmankote dyť je tam napsaná bratwurst a to vím i já co to je i když neumím německy, klobása
    • Podle to není roberte nýbrž nějaký výkal,protože to je nejspíš takový jeho symbol díky jeho budoucí aplikaci Serfurt a jeho dnešní fekál story *1*
      • *mě *15*
    • Aby v dalsom mohol vybrat pohar (ci co to je)
  • Tož to byla brilantní slovenština.
    • MagicWalker
      maďarština :)
  • Tak na tu aplikaci se těším ^_^
    • Taková aplikace by se občas hodila, ne že ne. *15*
    • pernicek
      doufám, že bude open beta
      • Thorleif_cz
        Předpokládám že ano, ve finále by to ovšem mělo být free2ser...
        • A bude tam možnost hrát i multiplayer po kabelu *1*
          • Pokud jde o s*aní, preferuju stejně jako Martin Bach singleplayer.
      • open toho bude víc, než beta
        • Thorleif_cz
          Bude toho Alfa i Omega... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit