Přejít na výpis diskuzí
Köln mit Drda #3 – Rekapitulace Gamescomu (a bonus pro 18+)
19.8.2012 | Redakce Games.cz
118 příspěvků
-
nechci vidět karla drdu jak se v podcasstu s vavrou bude rozplívat o záchodech *1* tohle není troling ale fakt by mě zajimalo jak by to dopadlo *1*
-
A kdo že je vlastně Karel Drda?
-
-
Vládce všeho fek... pardon, nečasu!
-
-
Řekl bych, že jsem k tématu "Cesta do fekální duše Karla Drdy" řekl ve Fight Club diskuzi více než dost... Takže jen potvrdím, že mne tvorba spojená s fyziologickými kratochvílemi této osoby rozhodně neoslovuje a tudíž jen uvítám rozumný útlum, který je redakcí nyní naplánován. Děkuji všem
-
-
Petr Poláček ten fekální útlum plánuje "seriózně". Nepřipomíná ti to něco? Aneb jak zklidnit vášně a zároveň si z lidí vystřelit. Gratuluju.
-
-
To nemuselo být!
-
-
Gratuluju Petrovi Poláčkovi k dvojsmyslu, ne tobě.
-
-
Aaach jo... Chlape, to by došlo i beznohému! *7*
-
-
-
-
-
Pro ty co to stále nepochopili. Tady nejde o žádanou informační hodnotu. Od toho jsou tady články, dojmy a všechny ty rozhovory co se teprve zpracovávají. PS: Karel mě baví :D pozvěte ho častěji do fight clubu.
-
-
Je libo Fekál párty *3*
http://www.grindsnake.com/index.php/fekal-party-14 *3* -
-
Rompeprop, BBYB a Čad na jedné akci? Škoda, že nejsou prachy.
-
-
Tureckej hajzl v diamantech! To musí teda vypadat *1*
-
Ten chlap se mi líbí. Kdo to je? Nemyslím to jako trolling, ale fkt ho neznám.
-
-
Buran to je :-o
-
-
Stojí za zmínku, ze tímto videem (a již vydaným komentářem) Karlova GC odysea na Games končí. Pokud se vám nelíbila, tak jste ji právě přežili. Pokud vás to prachobyčejně pobavilo, tak už máte smůlu - další není. Nicméně ano, fekálií bylo pro tento rok dost, což jsou slova má i Karlova. Od teď už zase jen seriózně..až na výjimky :)
-
-
Vřelé díky...
-
Kdyby slo o vtipne fekalni humorovani, tak at se vrati (*receno nadnesene, respektive, vratit se muze jen to, co tu jiz bylo, coz ovsem neni tenhle pripad), ale h*vno samo o sobe usmev vyvola asi jen u prostacku.
-
Snad až bude ve FC tak nebude mít roubík přes ústa :)
-
A bude nějaká ta režiserská verze či něco takového o čem se už někde zmínil Lukáš? *4*
A rád bych pokud by to bylo možné slyšel ten konec z prvního Karlova deníku. Stačí dát třeba na YT,když to některým zdejším vadí *3* -
-
Mám to tu napsaný na 2do listu, bude to zřejmě sestřih i z ostatních videoblogů.
-
-
Tak to jsem velice rád,že se na tom pracuje *4*
-
-
-
Díky za vyjádření.
-
-
Trapák pro děcka...
-
-
Tak to z nej musis byt v sedmem nebi.
-
-
Karel Drda je prostě pán ! :D Ten bonus mě dostal :D Takové nápady :D Jeho mluva mi vyhovuje... je to pak více zajímavé když semtam hodí nějaké sprosté slovo, než aby hovořil stále jako intelektuál...
-
-
Karel Drda mluvil někdy jako intelektuál? ale no tak...
-
-
Musíš uznat, že má slovní zásobu dobrou... s tím intelektuálem to bylo myšleno obecně
-
-
Takhle u nas u piva keca kazdej je to buran a to mi nikdo neveme : -D
-
-
Tak to se schazis u piva s peknou partickou buranu, burane.
-
-
-
-