Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no a u me je to zkrachovalej herni publicista a tlustej sprostej kok.t co ma kamarady v hernim zurnalu a chce se zviditelnovat svejma sprostejma radoby vtipnejma kecama... ZLATEJ BACH ! ! ! to je rozdil jako hrom. ps: by me zajimalo jestli je zenatej - dost pochybuju ze ano. (proste nemam rad radoby sproste vtipny komenty i kdyz treba i neco rika dobre - jeho podani je strasny.) pokud se mu v koline nelibilo - proc tam lezl?
  • A může mi teda prosím někdo vysvětlit kdo že je pan Drda?

To není vtip, já toho člověka opravdu neznám.
    • Psal poměrně dlouho kompletní kulturní sekci do Levelu (v těch "dobrých" časech, tj. za Herodese, Drakena a myslím, že i chvíli za Bacha), odtamtud jej dle mého zná většina herní obce. Dnes dělá v PR pro 1C, jestli se nepletu.
      • Konečně někdo - děkuji.
        • skoda jen ze ma trapny vtipy postaveny na urazkach a sprostych slovech. to funguje tak na deti kolem 16 let.
          • Škode jen, že tohle s jeho otázkou má společného jedno poměrně kvalitní slovo na h.
  • Co má Drda pořád s těma fekáliema, záchodama a podobně, mluví o tom v každym videu:-)
  • Kdo potřebuje Vladimíra Franze jako prezidenta, když by tam mohl být Karel Drda...
  • Cahir
    První část videa super, Karel profesionálně a osobitě shrnul svoje dojmy s gamescomu. Nucené mi to v žádném případě nepřišlo, Karel se soustředil na obsah svého sdělení a mluvil tak, jak mluví vždycky. Druhá část videa mě pobavila. Já jsem třeba jednu dobu sledoval z legrace fórum o lidech, kteří probírali novinky ze světa luxů. *1* Internetová zákoutí jsou prostě plná podivných a bizarních komunit.

BTW, tohle byl snad jeho nejméně vulgární výstup.
  • Drda je fajn, ale Vávrovi se nevyrovná ani omylem. *6*
  • Já Drdu miluju. Až se Drda někdy nedej bože vykašle na herní novinařinu, tak přestanu hrát hry.
    • treba ti da... :D
  • Karel Drda je fak srandovní postava a rozhodně je fajn, že se na games.cz objevuje. Ale na druhou stranu, pomalu se mi zdá, že ten jeho fekál humor je už trochu monotematickej. Jo je to pr*el, ale připadá mi to, že to je furt dokolečka to samý, Karel by si měl přibrat nějakej další Drdovskej trademark.
    • Drdův humor je postavenej na tom, že říká každou minutu tři sprostý slova a puboši se můžou utlouct smíchy... Tady bych asi žádnej posun nečekal.
  • Od toho aby jsi se dozvedel neco o gamescomu tady mas Fight Club 91 Gamescom speciál a to hned ve 3 dílech po 35 minutách a to že jsou to lidi a maj rádi humor a chtej se s nami o nej podelit proc ne. A navic jestli se ti to nelibi tak si to nepoustej ne ? :D (NERD RAGE 4ever)
  • Robotron3
    Kluci, díky za to. Přijde mi to jako závan starých časů uvolněného psaní Mamouliana, nebo blbnutí v Level TV. Tohle to chce, hry jsou zábava, tak je proboha neberme tak vážně. Chce to víc srandy i mimo GamesCom. :)
    • Suhlasim :)
    • Grifus
      Amen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit