Přejít na výpis diskuzí
Köln mit Drda #3 – Rekapitulace Gamescomu (a bonus pro 18+)
19.8.2012 | Redakce Games.cz
118 příspěvků
-
Tak si to shrneme, líbí se to tak 70% lidí. Zajímalo by mě kdyby bylo tak dalších 10 videí s podobnou tématikou o kolik by se to číslo změnilo. Přeci jenom tenhle humor není nesmrtelnej (doufám) a to odpovídá o jeho kvalitě.
-
Tady zase dle očekávání všichni řeší, jak Karel Drda mluví, místo aby se debatovalo o tom, co říká. A sice, že pomalu ztrácí víru ve smysl podobných akcí v současné podobě. A to asi tak často od novináře normálně neuslyšíte.
-
-
Těžko říct, jestli má tahle akce smysl nebo ne. Pro novináře má smysl, že uvidí naživo prezentace připravovaných her + možnost setkání s vývojáři. A jak je vidět, novinářů jezdí hodně a výsledky jsou. Veřejnost jezdí na tuto akci prohlédnout si připravované hry, v případě si některé i vyzkoušet. A jak dokázaly davy lidí, i tato funkce funguje...
-
Me prave prijde, ze z jeho ust a ostatne i od zbytku redakce, jsme tohle letos slyseli uz nekolikrat.
-
-
A přesto se řeší fekální hypotézy, kterými si pánové po třídenním maratonu logicky a pochopitelně upouští páru.
-
-
-
Buran
-
-
Tvrdí anonym, co se prezentuje ASCII znázorněním ženského poprsí.
-
-
Já s ním souhlasím :o) to ovšem nepopírá to, že je to buran, na kterýho se rád podívám nebo rád poslechnu :D
-
-
-
Toto je pan ! :D Vzdy som ho rad pocuval uz v podcastoch ale ze je to takito tipek to som nevedel *5* . Len ma mrzi ze sa ani raz neukazal v tychto specialnych podcastoch.
-
Karle, začínáš trpět nadměrnou obsesí bílým porcelánem a není to už zrovna dvakrát vtipný. Seš inteligentní člověk, tak se na to naposledy vy*er a přístě zas něco novýho .) jinak jako všechny vaše video i tohle je bomba, ovšem Pavlův tichošlápek v Larianu je už teď pro mě legendární
-
Kde je ten bonus 18+? Tohle je spíš pro retardy z jedličkova ústavu *6*
-
Drda by měl spíš jet na veletrh van! Vystavovat by tam měl co *1*
-
-
nebo na veletrh hajzlů, jistě se v Německu něco takovýho koná:))
-
-
Ok, tak tohle mě pobavilo mnohem víc než inscenované rádoby vtipné videa. Přitom stačí jenom otevřít hlavu kameře a humor už přijde sám.
-
Me na tom videu vadi daleko vice, nez nejake "hajzl kecy" (ktere mi prijdou celkem vtipne), to Karlovo neustale omilani tech samych nazoru na Gamescom (mesto paradni, Kolin vystavou zije, uhroviti nemci, nekolikahodinove fronty kvuli par minutam hrani atp.). Uz to rikal v obou predchozich videich, psal to do samostatneho clanku a zbytek redakce podobne pocity ventiloval i v podcastech, tak proc o tom proboha mele i potreti? Informacni hodnota toho videa je nula nula nic. Klidne by stacilo nechat jen tu posledni minutu o Karlove "americkem snu".
-
"Smrdí jako šunkafleky" mě shodilo ze židle.