Přejít na výpis diskuzí
Köln mit Drda #3 – Rekapitulace Gamescomu (a bonus pro 18+)
19.8.2012 | Redakce Games.cz
118 příspěvků
-
Jak je možné, že Karel za ty roky nedostal ani jednu roli v LEVEL TV?
-
-
V jednom díle byl jako Pytlík. Teda jeho rozkrok. Byla to interaktivní LTV, kde sis vybíral, kudy se má dál děj ubírat, takže to na webu nenajdeš (asi). Jaký to bylo číslo už vážně netuším.
-
-
Drda je král, v bonuse krásne popísal idnes.
-
Kde je Vávra. Milujeme jeho vytříbené názory.
-
-
Prosím, řekni BAZINGA!
-
-
Tusim, ze to tak ci onak bylo mysleno jako ironie. Ironicke na tom ale je, ze Vavra mluvi vetsinou smysluplne a alespon nejaky ten nazor ma, narozdil od kolegy vyse.
-
-
-
Dokud Karel mluví o hrách nebo vystihuje ducha různých akcí a situací, poslouchám ho celkem rád, ale ten samoúčelný fekalismus už se mi začíná zajídat. Nicméně Karla jistě bude zajímat, že by se někde dal dohledat dokument, který jsem kdysi (asi na Discovery) viděl a který sledoval snahu designérů navrhnout nový typ záchodové mísy a tudíž se tam míhaly věci jako pod jakým úhlem močí ženy, pod jakým muži a kam až asi chlapi visí, když se usadí apod.
-
-
Yep, taky jsem fanda Drdy, třeba v podcastu o Diablu byl úplně skvělej, smál se i kámoš, se kterým jsem to poslouchal a nikdy neslyšel žádný podcast a o hry se až tolik nezajímá, ale možná už bych ty záchodové a a fekální vtipy a historky mírnil, vůbec mi nevadí jak mluví sprostě apod., ale aby to jednou úplně nesklouzlo do nechutných mezí.... Ale do podcastu ho zvěte co nejčastějc, stejně tak Dana a pokud možno tam někdy zase dotáhněte Rybku *3*
-
Fekální zážitky prožívá člověk každý den, tak se netvař jako citlivka :D
-
-
To i sex a přesto jen málokdo volá při každý příležitosti do světa, jak se svý starý tuhle vystříkal na<>prdel.
-
-
Nebuď cimrplich. *15*
-
-
jsou holt věci, které považuji za vysoce intimní.
-
-
miroo - to nepopírám...
-
Každej má holt svý hranice nastavený jinak...
-
Naprostý souhlas.
-
-
-
-
-
-
Ne, ale když se podíváme na videa z herní konference dodané touto redakcí, viděli jsme JEDNU hru, a to simulátor traktorů, nad kterýma zjevně strávili nejvíc času. Recenzenti se hlavně bavili tím, že natáčeli "krádeže" věci z obchodů, popisovali svoje záchodové story toho daného dne nebo rozvíjeli teorie o propocenosti německého národa.
-
-
Za prvé - když chceš nejvíc informací, tak si do toho Kolína sám zajeď , ať to máš podle svého gusta. Za druhé - když ta výstava letos prostě stála za ho.no, tak o čem maj natáčet příspěvky. A za třetí - je to prostě vtip, bohužel není určený tobě.
-
-
Víš proč chodím na informační servery? Protože nemám čas se dostat tam, odkud bych rád slyšel informace. A že ta výstava stála za nic, OKi, ale tak okomentuju, co jsem viděl, ne že se mnou v pavilonu v německu byli spocení němci. A že je to vtip beru taky, poprvé jsem nic neřekl, podruhé při opakovaném fekálním vtipu jsem narážel na to, že je to už trochu moc a dneska, potřetí za sebou, to už mě vysloveně nadzvedlo ze židle.
-
-
Ono to pravděpodobně krásně vystihuje obsah Gamesconu :D.
-
Ne, zdaleka nejvíc času jsme strávili u her, který jsme místo natáčení hráli, a rozhovorů, který se teď stříhají a překládají, aby mohly začít vycházet.
-
-
Tak na ně jsem zvědavý, když Karel měl problém s potem němců v místnostech, jak se dokázal překonat. Pánové, jak EG nemusím a raději čtu právě Vás, tohle, co jste předvedli v Německu, mi přijde jako naprosto nepochopitelný krok. Chcete peníze od lidí a pak pouštíte videa toho, jak Drda vypráví o průjmech redaktorů, návrzích záchodových aplikací na mobily a natáčíte blbosti na "pobavení plebsu". Já tohle nepochopim, asi je to fakt pro jiný.
-
-
Ty scénky byly dobrý i pro Patricije, takže vklad čtenářů do této skvělé redakce je skvělá investice.
-
A přesto jeho rozhovory se zápalem sleduješ, když si došel i ke trojce *3*
Jinak myslím, že otázky okolo toalet jsou na games.cz díky lidem, podobným nechápáním tobě, populární, takže to až tak od věci není. A blbosti na pobavení plebsu jsou celkem dobrý, nevím jak jsi je mohl se svou nechutí a odporem všechny zhlédnout.
Ale jak napsal jasně jistý Menttor, "každej je nějakej" *4* -
-
Jednoduše, Karel má na hry výborné oko a názor, proto jsem doufal, že uslyším nějaký, sice ostrý a kritický, ale pohled na hry, když jsem se do německa nedostal. Místo toho se mi opakovaně předkládaly videa o ho... .
-
-
-
Nač s vysvětlováním? On už svoji pravdu ví! *3*
-
-
Arrgh, a to nejlepší nevzpomeneš, hanba ti! *10*
-
-
Karel má samé dobré nápady. Nejprve aplikaci do mobilu s vyhledávačem kvalitních hajzlů a teď web s recenzemi hajzlů. Jako dobře se vys*at je základ, takže já bych takový věci bral. Drda je vizionář! *1* *1*
-
Bude recenze toalet z Gamesconu doufám :D
-
-
Hlavně bych chtěl vidět detajlně (na fotce) ten hajzlpapír,kterým když si utřeš zadnici tak si připadáš jak když ti p*del rozstřílí kalašnikovem *1* *1*
-
-
no takoveto tukove teleso ma urcite co povidat o poceni se a naslednem smradu, tedka v lete dycky staci jeden takovej na celej vagon
-
-
ty ses teda peknej mikrob
-
Ale i někteří tělnatější spoluobčané znají a používají deodorant, to ti nedošlo? Může se potit, ale nemusí smrdět.
-
kermit
-
-
Karel aka Lord H*ven *1*
-
Ha, nevypla jsem! :D A šunkafleky voněj.
-
-
Tak šup zpátky do kuchyně, to znamená že už jsou hotový. A příště sem nelez než doděláš večeři.
-
-
What do you call guys who make women in the kitchen jokes?
Single :) -
-
az te ten tvuj necha, tak budes jeste mile rada delat sendvice :P
-
women in kitchen makes me feel horny *1* beautiful women..
-
-
-