Přejít na výpis diskuzí
Kolo, auto a letadlo na obrázcích z Grand Theft Auto V
20.8.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Mám takový nepříjemný dojem,že grafika se tedy moc nezměnila,když koukám například na ty stromy za autem,ale o tom to asi není. No uvidíme co nabídne výsledná hra za možnosti ohledně třeba tuningu nebo upgradu zbraní,na který se bezpochyby těším a především na tanky,až budu přejíždět nebohá auta a váhou tanku je budu pěkně šrotovat *1* *1*
-
-
Nj textúry stromov sú very bad ale najviac ma sere AA
-
Hele pořád je to Work in progress a čtyřka ve finále taky vypadala podstatně líp něž na prvních vydaných screenech.
-
A co jsi čekal ? Že udělají novej engine ?
-
-
Jo a ještě musím zmínit, že samozřejmě vím, že friends activities šlo odmítat, ale i tak ... absolutně nulová zábava a hodnota po dohrání, jen v MP a to by neměl bejt stěžejní bod ve hře jako je GTA.
-
Mě nejde o nějaký mínusy na internetovym foru, jen se prostě divím, že jsem je dostal.
Člověk by čekal, že se lidi u her chtěj odreagovat, ale ono asi ne. Kdyby z GTA udělali SIMS a jediná možnost, jak získat auto by bylo vzít si úvěr, tak by tomu většina čtenářů snad i tleskala.
Spousta her je zaslouženě kritizována za přehnanej přístup k realizmu, no a když se jedná o GTA, tak by ty "normy" měly bejt nasazený kurWa vysoko, ne?
To neni žádnej simulátor zločince. Příběh může bejt klidně uvěřitelnej, ale hráč by vždy měl mít možnost vyřádit se do libosti.
Doufám, že si aspoň někdo z vás vzpomene na tu ubohost Getaway a ten skvělej, realistickej provoz, kam se člověk nevešel ani s Mini Cooperem...
...ale hlavně, že šlo rozdejchat veškerý poranění opřením se o zeď na pár sekund.
Flame away, bitches *6* -
Dejte si facku idiotci možná že v občance máte 18 a víc ale nechováte se tak , je lepší rozhodovat se zde necháte padoucha žít nebo ne a nebo ze sebe dělat špeka v Burger Kingu ? GTA V bude podle všeho pecka , sám se na ni těším jako málo kdo ale zatím mi stačí realně pojaté GTA IV to že postava dostane zásah a spadne bolestí na zem je pro mě mnohem víc vzrušující než když si sundám košili a půjdu zabíjet policajty nebo ballasy . Ostatně pokud vám to nedošlo V nebude zaměřené vůbec na války gangů hlavní postava je 40 letý polo Hispánec , jehož modelovou předlohou je herec Ned Luke , je to poněkud zarážející krok ale proč ne je to pořád lepší než zlatem ovješený Gajgster který řve jen ballas bitches a grove 4 life. Kdo mi nevěří nechť se podívá na trailer a právě dva nové obrázky - pravděpodobně jse má jmenovat Alberto De Silva , tak třeba je to pravé jméno .
-
-
GTA 4 melo pekne mesto, ale pribehove a po strance misi to byla fakt desna nuda, porad se opakovaly jen 3 typy misi (nekam dojed a nekoho vystrilej, nasedni do auta a dej si s nekym zavod, nekoho vystrilej a pak ho pronasleduj v pripravenem auticku) pribeh nezajimavy, priserne ovladani (cover system byl vysmech, postava casto delala uplne neco jineho nez hrac) chybejici waypointy u dlouhych misi byly frustrujici, ty civilni mezihry kdy clovek bral nejakou AI postavu opakujici porad 4 vety dokola na obed byly desne otravne (protoze narozdil od reality to ve hre fakt nebyla zabava).. hra je hodne precenovana, do 5. dilu maji hodne co zlepsovat
-
-
Já vím že si jen přiteplený šašek co kopíruje mé jméno , NY neboli LC je srágora první třídy , mise byli výborně vymyšlené a příběh samotný byl nejlepší co Dan Houser kdy napsal , takový Niko Bellic v LS by byl mnohem lepší než v debilní šedivém New Yorku kde místo kola a stíhačky mohl akorát šplhat na žebříku . Neříkej že nemám pravdu , vyjímečně mám *2*
-
radsi mi misto downvotovani uprimne reknete , ze to co jsem napsal neni pravda.. vy totiz vite ze je :D
-
-
Nikdo z nás ty gangsta wars ani nechce, těžko Tě to chytí, když jsi Čech jak poleno. Mě jde jen o všemožnou zábavu, která v GTA: IV chyběla. Teď si to představ v tý Euphorii a byl by to fakt nářez.
Bejt bůčkem se mi opravdu nechce a zrovna o tuhle featuru ani nestojím.
Ale stejnak, každá nenucená možnost je přece pěknej bonus. Neřikej mi, že jsi byl užaslej ... třeba nad tím, jak Rockstar zpracoval pouliční bitky, potom co si člověk zahrál The Warriors. Já vim, bylo to hlavně od Rockstar Toronto, ale i tak se měli snažit, aspoň trochu přiblížit tomu, že je Niko fakt drsoň a ne, nějaká (pile of sh1t) která nedokáže napálit ani nějakou babču s igelitkama, protože na ní svýma hákama ani nedosáhne.
GTA: IV prostě nebyl žádnej zázrak, i přestože přineslo tu Euphorii, to Tebou zmíněný rozhodování se a pěknej model města.
PS: Proč tu máte Gamesáci takovou cenzuru? To mám příště psát španělsky? -
-
K tomu PS: nemusíš psát španělsky, stačí psát slušně *3*
Každému vyhovuje něco jiného, já hraju GTA IV denně a pořád tam mám co dělat. V podstatě je to pořád to samé, jenže pořád mě to baví a to je asi to nejdůležitější - aby hra bavila, ne abych ji jednou dohrál a na rok (nebo napořád) mohl uklidit, jako to je s většinou her. -
-
No dobře, mohl jsem použít slusnější výrazy, ale nemyslím že by těch pár slov, který jsem musel zkomolit anebo napsat anglicky bylo zase až tak hrozných.
Tak to zíram, že Tě to furt ještě baví, zvlášť když je to furt to samý, jak sám říkáš.
Upřímně se divím, že ostatním nechybý spousta těch prvků, který GTA: IV vynechalo.
Asi jsme my Češi jiný, než zbytek národností který jasně vyjádřily názory podobný těm mým.
Opravdu nechápu, co je špatný na spoustě zábavy ve hře na víc, když to jinak nebude mít vliv na příběh ve hře.
Taky nechci v misi poletovat s jetpackem, mít UZI v obou rukách a kosit lidi na Rodeo Drive jak nějaký pako.
Ale zajezdit si na BMX na Venice Beach jen tak mimo mise, proč ne? -
-
Tak já netvrdim, že mi některé věci třeba z SA nechybí, jenže když tam nejsou, nedá se nic dělat.
Já to hraju spíš jako odreagovačku + snažím se hru splnit na 100% (zatím jsem vždy dohrál jen příběh a tím to končilo), to mě možná trochu táhne dopředu a proto mě to pořád baví. Prostě mě to uklidní, když si zablbnu ve městě, udělám pár přestřelek, převálcuju Patriotem pár menších aut, zbiju pár lidí, svezu se taxíkem, zablbnu na motorce...
Takový odreagování po nějakém náročnějším dni :) -
-
Tak to závidím, dohrávat hru na 100% je fakt luxus, zvlášť bez návodů na skrytý balíčky (holuby) atd., já už léta dohrávám jen story mode a pak mi jde právě hlavně o tu zábavu, která se dá dělat kolem. A čím víc, tím líp ... just mix it up, haha.
Taky si kvůli tomu neřežu žíly, ale občas jako třeba teď se nad tim zamyslím a logicky si přeju, aby další GTA bylo GTA a ne jen slabej odvar toho, co by to mělo bejt.
Ty věci, který jsi zmínil by měly bejt u GTA a vlastně i u ostatních sandboxů úplnej základ (a to hodně kvalitní) a ne celá náplň hry, když nepočítáš mise.
-
-
-
-
-
This !
-
Taky se mi u GTA IV strašně líbí pohyby postav. Jejich zpracování je, dle mě, vynikající. Vše na sebe dobře navazuje, všechny pohyby atd. Nejsou trhavé či tak. Když někoho přehnu přes kapotu, je to krásnej požitek :)
Hraju ho téměř pořád a ještě si pamatuju první minutu hraní (to je už opravdu 4 roky stará hra?).
GTA V to bude dle mě strašně závislácká hra, to zas budou dlouhé noci plné hraní místo spaní *15*
-
-
Just bring back the fun...
-
LA mám rád ale GTA4 s ice v NY na mňa pôsobý lepšie, tak nejak dospelejšie... ale tak ide o hratelnosť, rozpútať vojnu s gangami ako Crips alebo Bloods by bola slušná zábava :)
-
GTA4 je pro mě spolu s Mafia2 největší zklamání, co mě kdy v oblasti her potkalo...ale myslím, že teď to bude paráda :) R* se snad umí poučit *7*
-
-
tak rozhodne to nejsou spatne hry :-) ale treba gta4 me prislo po san andreas jako chudsi pribuzny :) na druhou stranu san andreas bylo "vrcholem" serie po gta3 a vice city, kdy autori z enginu pro ps2, xbox vytahli maximum a gta4 je v podstate zacatek :-)
-
-
já neříkám, že to jsou špatné hry, ale prostě oproti předchůdcům jsou slabé a silně nedodělané...
-
-
-
Já osobně bych byl tedy radši, kdyby se GTA vrátilo ke své odlehčenější a pro mě zábavnější formě v podobě stylu SA a VC. A pěkně s Catalinou po boku *1*
-
Toto jsme chteli uz dlouho !! Nemuzu se dockat.
-
Nemel by to byt Cheetah? to H tam chybi :D (ale spise nejde videt v odrazu svetla) dal je zajimavy jak ty screeny hezky vypadaji a potom ve finale x360 verze nema antialiasing a je to vsechno kostrbaty a ma to kostickovane hrany doufam ze R* se tentokrat polepsi jak s optimalizaci tak s moznosi AA do PC verze (pokud bude).Do GTA IV to sice jde dat modama ted uz ale kdyz sem to poprve zapnul dost mi to vadilo ze je vsechno kostrbaty a blbe se na to zvykalo.
-
-
Jen jestli to není schválně. Ať nemusí licencovat.
Teda, R* nelicencuje auta, nebo jo? Já se v nich nevyznám, takže jsem nad tím nikdy nepřemejšlel.
-