Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    tahle hra má nejhorší kampaň, co si pamatuji. Witcher 3 měl sice prolhanou kampaň, ale dobře se na to dívalo. Tohle je extrémně nezáživné, tuctové. 

    • Veskoslav

      iSpirit a jeho pravidelná dávka emocí s CD Projektem. Neměl by si jet raději po 19875. nějakou tu Soulovku pro uklidnění?:)

      • iSpirit

        já jsem v klidu, ty si raději pusť na uklidnění:

        https://www.youtube.com/watch?v=WW-gLVYI1uk


    • Hidden

      Me se ta promo kampan docela libi. Prinasi nejake informace, par novych stripku, neprozrazuje vse a zjevne si s ni dali nejakou praci. Ja jsem v tomto ohledu docela spokojen. :)

  • LadaVanBar

    Uz jsem pripijel a videl pripijet na ledasco, ale na cyberpunk jeste ne :)  

    Ale vypada, to ze uz je prehajpovano a cim vic se toho ukaze, tim mensi wow effect to pak bude. Me uz vic presvedcovat nemusi, ja uz sem chycenej.

     Takze dekuji, ale davam si  timto videem pauzu. Na hru se tesim jak malej, jo a at to klidne odlozej o kolik potrebujou, jen at to neni moc zabugovany, ale da se hrat od zacatku. U spousty her, predtim nez je koupim/ je zacnu hrat, tak obcas mrknu na Letsplaye nebo si neco zjistim, ale tady chci uplne frakin virgin experience.

    • MrDonut

      Presne, at si vezmou casu kolik chteji, hlavne at je to odladene. Videa uz radsi sledovat nebudu, cim vic toho uvidim, tim min koncentrovany zazitek to pro me bude. Takze uz jen odtrhavam kalendar a tesim se az to tady bude.

  • Carnage666

    Mě tyhle streamy taky nepřijdou jako nic extra takže na příští už se nepodívám. V každým je opravdu jen hodně malá část, nějaký to video co má max. minutu a pak se celý stream opakuje. Na hru se těším ale tahle propagace semnou taky nic nedělá. Ve vašem komentáři jsem zaznamenal že se vám prej nelíbí ta Nomad route a celkově ta poušť, to já osobně jsem zase docela příjemně překvapenej že tam je 🙂

  • TheGGG

    no, zatím z toho nijak odvařený nejsem. Jednak je cyberpunk velice nudný žánr scifi a obecně se mu vyhýbám co to jde, protože to je v podstatě na jedno brdo, pořád ty stejné příběhy s barevnými oblečky, implantáty, roboty, létajícími auty a zlými korporacemi (čest vyjímkám z japonské produkce) a druhak to prostě zatím nepůsobí jako taková mega bomba.

    Na druhou stranu witcher 3 i přes své chyby byla slušná osmičková hra, takže je tady šance, že se cyberpunk 2077 povede a bude to taková sranda na jedno zahrání. Vzhledem k tomu, že nic zajímavého už v tomto roce nevyjde, asi tomu dám šanci.

    • yelito

      Vyčítat cyberpunku roboty, implantáty, korporace a létající auta je stejná zhovadilost asi jako vyčítat fantasy magii, nemrtvý, rytíře a draky. Každopádně díky za tvůj subjektvní názor. Cyberpunk tě očividně nebaví. Ok. Tvůj problém, ne žánru.

      • TheGGG

        však to se fantasy vyčítá pořád...

    • cyberpunk má své kořeny v 80. letech - punk + sociální dystopie + high tech. Doporučuju si nějaký cyberpunk přečíst k udělání si obrázku, zejména Sprawl trilogii nebo Snow Crash nebo Schismatrix plus. Původní Deus Ex a System Shock byly velice solidní cyberpunk, Human Revolution trochu zabili tím, že se příliš orientovali na augmentace a implantáty.

  • ze cyberpunku? to uz je podruhe tahle chyba tady 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit