Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Myslí praxi šéfredaktora. To je v práci samé prcání a jebání a v noci se pak člověku zdá o televizních reklamách, aby si tu denní aktivitu kompenzoval. Jinak děkuju za upřímnou odpověď :)
  • Jestli mam jeste deset let tak je to dobry :D
  • Možná to nebude ten Max Payne, kterého jsme znali, ale myslím si, že zrovna u Rockstaru se nemusíme bát, že by to byl problém. Hodně se těším.
  • Presne tak, tohle je si myslim chyba uz pri prvnim vyvoji hry a postavy samotne. Udela se postava, ma neuveritelny smysl zabijaka, svaly jak The Rock a je to nejlepsi spion na svete. Skrze informace nam autori sepisi co je to za postavu, jaky ma zivot a co dela.......ve hre se hrac kolikrat vubec nespoji s tim, ze opravdu tato postava takovy zivot ma, nekdo nam cosi placl a my to tak berem, ze ta postava takova je. Abych se vratil k te chybe, autori "vytuni" postavu do nebes, udelaji 2 nebo 3 pokracovani a uz vidi, ze je to okoukane, co ted? Novou hru neudelame a pokracovani je k nicemu......tak se rekne, no postava zestarla a udalo se tohle a tohle za tu dobu......na hlavni postave zadne zmeny nevidim, ale myslim si ze to tak je protoze mi to rekli. Pokud by udelali postavu, ktera zije svuj zivot, starne, v zivote se mu neco porad deje a vyvoj postavy by sel s kazdym pribehem dal nebylo by to vubec na skodu a pak by se pokracovani nezdala jako datadisky a pribehy her tak smesne. Hold deti chteji neco jineho a to je dulezitejsi
  • a vidis, ja bych treba uvital, aby tohle byl novy start pro Tomb Raider. Ted si trochu protirecim, ze misto vyvoje a starnuti postavy proste udelali postavu v podstate novou....ale tady muze prijit ten zacatek. Obycejna holka, ktera se ocitne na ostrove a nauci se prezit, nauci se postarat sama o svuj zivot....v dalsich dilech bude vyspelejsi, chytrejsi a sikovnejsi. S pribehem a hrou bude starnout a nabirat na zkusenostech az proste jednoho dne skonci :-) V tu chvili mohou autori vymyslet novou hru s novou postavou....nebo dalsi pokracovani navazujici na predeslou postavu. Takto se dle me delaji pokracovani, ne to co vidime dnes....v podstate vse to jsou jen datadisky za plnou cenu. Nove prostredi, stejna postava, novi nepratele a tak to jde porad stejne.........proc nemuze v tretim pokracovani nejake hry zemrit a prijit dalsi postava? Ktera s predchozi nema nic spolecneho ale v prubehu hry, nebo pokracovani se nakonec osud, nebo pribeh ci cokoli jineho promitne do noveho titulu a postavy?
  • MrSanta
    Mňo k těm vlasům - v naší rodině se taky široko daleko nevyskytoval několik generací nikdo plešatej a bratrovi vlas velmi značně řídne již od nějakých 35let. Takže neříkej hop, dokud nepřeskočíš *1*
  • No neviem či si slepý ale celé toto video bolo temné ako predošlé diely. A noir neznamená len tma. To si velmi pletieš. A ti si hovoríš fanúšik max payna? Ked neveríš ludom z remedy tak ani náhodou niesi fanúšik tejto série. Pretože remedy už dlhšiu dobu spolupracuje s Rockstarom a usmernuje ich v príbehu a podobne.A taktiež sa vyjadrili že Max Payne 3 bude briliantný. Ak neveríš tu si to pozri : http://www.youtube.com/watch?v=kTwgBrUK4ng
    A nemožeš vedieť aký bude príbeh ked si to ešte nehral.
    Aneb jenom zopakuju - toto JE Max Payne...
  • Ty už jsi tu hru dohrál že víš jak kvalitní je příběh?
  • PreidaQ
    Tady jde prostě jenom o princip. *7*
  • zajímalo by mě jakou může mít takový nerd jako vy praxi...
  • To by mohl rict kazdej :D
  • Mechwarrior_bw
    aby bolo jasno, ja som len žartoval :)
  • Song se jmenuje Tears a je od skupiny Health...
  • Chlapce mam 25 a moje kstice je husta jak Max Payne v bullet timu a kdyz se podivam na sve predky tak si rikam ze mi snad jeste nejakou chvili husta vydrzi. Kazdopadne budu mit tisickrat radsi oholenou hlavu nez ridkou prehazovacku nebo tupe. Je to rozhodne dustojnejsi.
  • chlapce mam 21 a uz zachvilku nemam vlasy... neboj budes bojovat za kazdy vlas
  • Ale toto je NOIR postavy su osudove ku koncu stracaju vsetko
  • Tak neklikej na ikonku repračku a stahni posuvník na nulu, nic neuslyšíš ani neuvidíš *1*
  • Uvidis az se ti zacnou delat poradny kouty a lysinka na temeni hlavy. Pak budes jeste rad ze se muzes oholit uplne :D
  • Jazz
    Health - Tears
    Bude na soundtracku ke hře.
  • Mechwarrior_bw
    better dead than bald ! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit