Přejít na výpis diskuzí
Komerční přestávka: minutová TV reklama na Max Payne 3
22.4.2012 | Petr Poláček
70 příspěvků
-
V TV reklame nevidim nic pozitivniho at se jedna o hru, film ci bramburky. Dle meho soudu to firmam prinasi mozna tak 10% zisk z celkoveho obratu, ale je videt, ze firmy maji spoustu penez na to vyhazovat do zbytecnych TV reklam a zivit tim televizi.....co kdyby misto toho dali lidem vice penez?:-))))ale tak je to se vsim na svete....nez nekomu neco dat, radsi to vyhodit:-) Jinak Max pecka! Po dlouhe dobe hra na kterou se opravdu tesim az si zahraju a verim, ze po dlouhe dobe take hra u ktere se budu bavit a prijemne si odpocinu po pracovnim dni *1* Vzhledem k tomu ze mam pomerne starsi stroj na dnesni pomery, doufam ze i slova ktera RockStar vypustil ohledne narocnosti budou pravdou, tim padem budu maximalne spokojen
-
Já čumím na sportovní kanály a na NG, NGW.
-
Před lety běhala vždycky v poločase zápasů Ligy mistrů reklama na Gran Turismo. Tenkrát to myslím byl myslím třetí díl :)
-
Já rozhodně ne...
-
v hrách často *1*
-
Jo ten jejich přehrávač je fakt otřesnej a ten koho napadlo ho sem dávat je asi potáhanej po ječmenu...
-
Tak Prima Cool mi zase tak moc nevadí, protože tam dávají dva díly Simpsonů za sebou :D jinak se pravda na bednu nedívám vůbec, protože ty naše programy jsou den ode dne horší a horší.
Ale je velká sranda jak všichni říkají že se na ČT 2 dívají jen když tam jde nějaký dokument - tihle lidi jsou mi tak trochu pro srandu (ale nevím proč :D) -
možná by ses divil *2* *1*
-
Jo já si pamatuju reklamu na Sims 2 a taky na Nfs Underground 2 běžela hodně *4*
-
Já se snažím podporovat sledovanost ČT dvojky a to když dávají nějaký dokument. Jinak 75 % programů mně tam odpuzuje. *1* Nejvíc Nova a Prima.
-
strasny
-
Dokonce i Level měl reklamu v hlavním vysílacím čase :)
-
Nenaštvou v případě, že nemají o 50dB vyšší hlasitost než běžné pořady. *3*
-
Na Slovensku si pamätám reklamu na Gears of War. Určite bola aj v Čechách.
-
Co je to za song v te reklame? Diky.
-
Hornbach má dobré reklamy, jsou to jediné reklamy, které mě nenaštvou, když mi tam uprostřed filmu skočí :D
-
MoH: Pacific Assault
-
kolik hráčů sleduje bednu? ::scratch::
-
Dávejte to pls jako odkaz na youtube, odkud to stejně sosáte. Ten váš přehrávač je PEKLO!!
Děkuju -
Ještě v Česku běžela reklama na Medal of Honor Pacific Assault...