Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V TV reklame nevidim nic pozitivniho at se jedna o hru, film ci bramburky. Dle meho soudu to firmam prinasi mozna tak 10% zisk z celkoveho obratu, ale je videt, ze firmy maji spoustu penez na to vyhazovat do zbytecnych TV reklam a zivit tim televizi.....co kdyby misto toho dali lidem vice penez?:-))))ale tak je to se vsim na svete....nez nekomu neco dat, radsi to vyhodit:-) Jinak Max pecka! Po dlouhe dobe hra na kterou se opravdu tesim az si zahraju a verim, ze po dlouhe dobe take hra u ktere se budu bavit a prijemne si odpocinu po pracovnim dni *1* Vzhledem k tomu ze mam pomerne starsi stroj na dnesni pomery, doufam ze i slova ktera RockStar vypustil ohledne narocnosti budou pravdou, tim padem budu maximalne spokojen
  • Já čumím na sportovní kanály a na NG, NGW.
  • Před lety běhala vždycky v poločase zápasů Ligy mistrů reklama na Gran Turismo. Tenkrát to myslím byl myslím třetí díl :)
  • Trol.diskuzni
    Já rozhodně ne...
  • Mechwarrior_bw
    v hrách často *1*
  • Jo ten jejich přehrávač je fakt otřesnej a ten koho napadlo ho sem dávat je asi potáhanej po ječmenu...
  • Tak Prima Cool mi zase tak moc nevadí, protože tam dávají dva díly Simpsonů za sebou :D jinak se pravda na bednu nedívám vůbec, protože ty naše programy jsou den ode dne horší a horší.

Ale je velká sranda jak všichni říkají že se na ČT 2 dívají jen když tam jde nějaký dokument - tihle lidi jsou mi tak trochu pro srandu (ale nevím proč :D)
  • Vakek
    možná by ses divil *2* *1*
  • Jo já si pamatuju reklamu na Sims 2 a taky na Nfs Underground 2 běžela hodně *4*
  • Já se snažím podporovat sledovanost ČT dvojky a to když dávají nějaký dokument. Jinak 75 % programů mně tam odpuzuje. *1* Nejvíc Nova a Prima.
  • strasny
  • Dokonce i Level měl reklamu v hlavním vysílacím čase :)
  • PreidaQ
    Nenaštvou v případě, že nemají o 50dB vyšší hlasitost než běžné pořady. *3*
  • Na Slovensku si pamätám reklamu na Gears of War. Určite bola aj v Čechách.
  • Co je to za song v te reklame? Diky.
  • Hornbach má dobré reklamy, jsou to jediné reklamy, které mě nenaštvou, když mi tam uprostřed filmu skočí :D
  • Hairy_Ass
    MoH: Pacific Assault
  • smejki
    kolik hráčů sleduje bednu? ::scratch::
  • Dávejte to pls jako odkaz na youtube, odkud to stejně sosáte. Ten váš přehrávač je PEKLO!!
    Děkuju
  • Ještě v Česku běžela reklama na Medal of Honor Pacific Assault...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit