Přejít na výpis diskuzí
Komerční verze DayZ chce být svižnější, než původní mod
29.11.2012 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Ty jsi četl jen nadpis, co?
-
"..v nichž dění řídí na příkaz hráče server a ne herní klient." to se netyka jen MMO ale vsech modernich multiplayerovek, omezi to cheatovani i lagery (pokud zasah strely zpracuje server a ne klient jak to je uz od OFP). doufam ze to prevezme i arma 3
-
Svižnější v tomto kontextu spíš znamená, že zombík nebude támhle a najednou tady.
-
War-Z je takový CoD zombii styl a i ten je v BO 2 mnohonásobně lepší a zábavnější.
-
naaahodou ja se na War Z tesil - do prvniho gameplaye :o)
-
Přesně tak. Na DayZ v ArmA II mě prostě nejvíc bavily ty prvky vojenskýho simulátoru a, jak píšeš, realita chování postavy a zbraní. Jasně, jako nováčkovi mi chvíli trvalo, než jsem si na některý věci zvykl a než jsem se s tim ovládáním sžil, ale o to zábavnější to pak bylo. Tak snad zůstane při starym i v standalone verzi.
-
no třeba mně by se líbilo, kdyby zombíci nebyli jenom ve městech a podobně, ale když se budu procházet lesem, tak i tam možu na nějakého narazit. Prostě abych si nebyl "nikdy" jistý klidem a pohodou ((: Samozřejmě by nesmělo být přezombíkované (:
-
svižnější? bude z toho nudný CoZ
-
A kdy to bude?
-
len dufam ze to tym ovladanim nepokazia. ked ostrania to ovladanie army a realitu chovania (ze naprd nemozes sprintovat a zrazu zastavis skocis, otocka vsetko pod 0,5sek) tak to velmi uskodi gameplayu.
-
Sice vsechno co je zombie mi uz notne leze krkem, ale tohle vypada ze muze byt poradna bomba, necham se prekvapit finalnim produktem.
-
ta otázka si ani nezaslouží odpověď (((: Nezkoušel a ani to nemám v plánu.
-
už jste zkoušeli war-z? je lepší než day-z?
-
Plně souhlasím, taky se těšim, bude to pecka
-
houšť, jen houšť ((: Slintám jak pes v létě (((: