Přejít na výpis diskuzí
Kompletní multiplayerovou nabídku PES 2014 odemkne až 2. patch
23.9.2013 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Vyborne, Koupim 1 za cenu 2. *3*
-
nejsi zarputilý fifař, ale plácáš tady nesmysly. prezentaci má PES horší, ale herně FIFA není na vyšším levelu a graficky už vůbec ne. PC verzi logicky nemůžu porovnávat, ale na PS3 vede PES a pochybuju, že FIFA na PC bude vypadat o tolik líp. dresy a ksichty spraví PESedit, takže i řeči o fan základně jsou mimo. a jde vidět na čem ti u fotbalu záleží, když se nejvíc rozepíšeš o menu a grafice
-
Ona rychlost hry je úměrná těm deseti minutám na hřišti, kdyby to bylo poalý jak ve skutečnosti tak by padla za první půlku sotva jedna střela na branku. .. jo pomalejší hru bych bral kdyby byly zápasy skutečně 90 minut.
-
Ano máš pravdu graficky se to porovnávat nedá, ale v tom ostatní už jo a tam má PES navrch, ale jenom pro určité hráče
-
Já osobně nechápu jak může někdo preferovat SOUČASNÝ PES oproti FIFA.Opravdu ty hráče se srdce lituji.A to to říkám jako bývalí příznivec,protože PES byl v období kolem 06-10 lepší než FIFA.Ale od sezony 11 je FIFA o 3 levely výš.Zkoušel jsem oboje a to se prostě ani nedá srovnávat.FIFA :krásné moderní menu,kvalitní komentář,česká lokalizace,herně a graficky na vyšším levelu a fanouškovská základna je úplně někde jinde.Kdežto,když jsem spustil PES tak na mě vyskočilo menu,které je snad pořád stejné už 10 let žádná modernizace.Co se týče obličejů tak je si podobný asi každý 5 špičkový fotbalista a při výběrů dresů jsem se málem zeblil *11*.Když pustíte zápas graficky je to s cela vážně na úrovni FIFA 08-10.Vážně nikde tu revoluci nevidím.Vůbec to neříkám jako nějaký zarputilý "fifař" prostě kdyby byl PES lepší tak to z cela objektivně přiznám,ale o parník není *4* .Ale to je těžký no, když je někdo zvyklý na trabant asi by se mu taky těžko přecházelo na Lamborghini.
-
Novej PES je naprostá bomba. S novým enginem je to prostě simulace fotbalu, neříkám, že je to ještě úplně dokonalé, ale co ukázala FIFA ? Schválně jsem si dal zápas v Pesku a pak jeden ve Fifě a ta rychlost Fify, žádný podržení míče, všichni furt sprintují jak magoři...
PES ale bitvu zase prohraje, přestože je v gameplay ohledech ve všem lepší. Zase udělali hrozné menu, hroznou hudbu v menu a stále pokračuje strašná komentátorská dvojce.
Závěry ještě nedělám, Fifa byla v demu a EA prý rychlost upraví, tak se ještě uvidí, ale moc šancí Fifě co se realičnosti týče nedávám a arkádovej fotbal mě fakt nebere. -
loni to bylo celkem vyrovnaný, ale letos je ve všem lepší PES. FIFA má divný pohyby a je moc rychlá. PES jsem hrál chvíli, občas je to takový nepředvídatelný a jediný co se mi vážně nelíbí je hřiště, takovou divnou barvu má při hře
-
Popravdě řečeno též nejsem z nového PES nějak nadšený... Připadá mi, že se pořád tlachá o realističnosti PES, ale k té to má stejně daleko jako fifa. V některých ohledech je lepší PES, v jiných rozhodně FIFA. Kolem a kolem musím konstatovat, že loňská fifa (13) s modifikovanými slidery pro mě v celkovém součtu vede.
http://www.operationsports.com/forums/fifa-slider-discussion/579923-orions-fifa-13-slider-set.html -
Pokud nehraješ jen s úplnou špičkou, zkus J. Martinéze (FC Porto) ... Je silný, podá balón druhé vlně, ale taky dobře nabíhá na zakončení... A z rohů je setsakra nebezpečný...
-
Já když jsem si na zkoušku stáhnul z pobřeží PC verzi tak jsem byl zklamanej, za ten rok jsem si zvykl na ovládání z 2013 a teď mi to moc nesedí, ještě ty čáry u přímáku a zhoršení penalt.
-
Taky dobry ale mam radsi kdyz tam mam silovejsi hrace co dokazou sklepnout mic z centru do druhy vlny nebo to tam napalit zpoza vapna. A to mi Cavani a Zlatan zaruci. Aguero je spis rychly kridlo a Dzeko to potrebuje do nohy jinak je marnej
-
A co pak Agüero, Džeko a Jovetič? =D
-
Jojo ta sparta to tam zabiji. Jsem si chtel rozehrat ligu mistru za plzen a nic no :-\ . Tak to vyhralo PSG se zlatanem a cavanim. Neskutecna sila utoku.
-
nic moc, ale osviezi
-
Ta Sparta místo Plzně v Lize Mistrů je nářez :D
V pražské škole se pražská učitelka ptá pražských žáčků: "Děti, kterému fotbalovému mužstvu fandíte?"
Zvedne se Anička: "Spartě."
Zvedně se Frantík: "Spartě."
Nakonec se zvedne Pepíček a povídá: "Já fandím Plzni."
Učitelka se díví a zeptá se, proč zrovna Plzni.
Pepíček povídá: " Z Plzně pochází moje maminka.
Do Plzně se za ní přistěhoval tatínek, když se vzali, narodil jsem se tam a navíc moji rodiče oba fandí Plzni."
Učitelka mírně napruzelým tónem povídá: "Takže ty se opičíš po rodičích, co? To mi tedy řekni, co bys dělal, kdyby tvoje máma byla dementní a tvůj otec homosexuál?" A pepíček odpoví: "Tak to bych nejspíš fandil Spartě."