Přejít na výpis diskuzí
Kompletní multiplayerovou nabídku PES 2014 odemkne až 2. patch
23.9.2013 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Stáhni si Patch na PES2014 a máš vše lincencováno + přidané ligy, kluby a nové přestupy ,-) Jinak Fifa je taky Good poslední dobou.
-
Popravdě řečeno též nejsem z nového PES nějak nadšený... Připadá mi, že se pořád tlachá o realističnosti PES, ale k té to má stejně daleko jako fifa. V některých ohledech je lepší PES, v jiných rozhodně FIFA. Kolem a kolem musím konstatovat, že loňská fifa (13) s modifikovanými slidery pro mě v celkovém součtu vede.
http://www.operationsports.com/forums/fifa-slider-discussion/579923-orions-fifa-13-slider-set.html -
-
loni to bylo celkem vyrovnaný, ale letos je ve všem lepší PES. FIFA má divný pohyby a je moc rychlá. PES jsem hrál chvíli, občas je to takový nepředvídatelný a jediný co se mi vážně nelíbí je hřiště, takovou divnou barvu má při hře
-
-
Ona rychlost hry je úměrná těm deseti minutám na hřišti, kdyby to bylo poalý jak ve skutečnosti tak by padla za první půlku sotva jedna střela na branku. .. jo pomalejší hru bych bral kdyby byly zápasy skutečně 90 minut.
-
-
-
Jak nahrát patch do PES 2014 na Playstation 3? Do 2013 jsem to jen zkopíroval a už to šlo, tady mi to nejde,prosím o radu :-)
-
Vyborne, Koupim 1 za cenu 2. *3*