Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netuším, to jsou věci které my do hlavy nikdy nešli..ale zřejmě má nějákou pohnutku k tomu to dělat..možná ho nebaví hrát a chce vysoký lvl..co já vím..
  • Moveset je dulezitej, stejne tak je dulezite ho videt.
  • Draken69CZ
    "ale hlavně nevidíš co děláš za útoky." tak snad víš co mačkáš ne :D
  • Draken69CZ
    Že ho to baví :D Já jim akorát zamávám a alt+f4 mě nikdo nebude ...
  • https://www.youtube.com/watch?v=2MMXFNPO1Vk&feature=youtu.be
    Zde avizované video na invadujícího hackera..tenhle to teda dost přehnal ale standartně potkávám endless stamina, bilion hp atd. Ne že by už tak pvp stálo za prd..
  • Draken69CZ
    Jasně že ty hry jsou dost jiné a každá baví někoho jiného, pro mě je vítěz DS. Obtížnost je záludná věc každýmu přijde obtížné něco jiného a u DS je to tak démonizovaný, že pak když k tomu sedne trochu zkušenej a trpělivej hráč tak se pak diví, že to není zas tak těžký jak se říká. Já teď hraju GoW na PS3 a taky mi to místy příjde těžší. Popravdě jak ta hra může bejt těžká když jde dohrát na kytaře ;)
  • Proč? Skyrim mě teda bavil mnohem lépe než DS1/2 a dá se hrát taky na dost hardcore nastavení a může být ještě těžší než DS. *3*
  • Krescz
    ta hra na to neni delana *7* ...kazdy kdo to hral vi svoje
  • Presne Hruuuza a des
  • Tak zrovna předevčírem jsem byl jedním hackerem invadnut..video postnu na youtube ale byla to haluz..a hackery potkávám denně proto je hraní online alespoň v pc verzi naprosto na houbeles...
  • Draken69CZ
    *1* ne to opravdu ne
  • Kozy
    Nebo si rovnou můžete zahrát Skyrim.
  • kennyB
    Tohle asi bude zvyšovat počet úmrtí ve hře.
  • Draken69CZ
    Já používám GeDoSaToTool a Flawless Widescreen, ale je to tak známí že to nemůže bejt považovaný za podvádění i když autoři varujou že je možný dostat ban.
  • Malleth
    Takovej mod je k ničemu úplně. To ty souboje jen znepřehlední. Nejen že nevidíš nepřátele kolem sebe ale hlavně nevidíš co děláš za útoky.
  • Vogon
    Jak se píše v článku, hlavně to nepoužívejte, když hrajete po netu. Ban se dává dokonce nejen za grafické mody, ale i za blbinky jako jiná textura hollow postavy(kterou samozřejmě vidíte jenom vy). Na druhou stranu nejsou v Dark Souls 2 žádní hackeři, nebo alespoň já jsem žádného nepotkal.
  • Draken69CZ
    Už byl i na jedničku, ale v trochu horší verzi.
  • flash789
    tak většina modifikaci se nekde zasekla, ona ta komunita tvori dost, ale k necemu je tak 1%..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit