Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v roce 2030 nebo kdy se to odehrává si budeš Merkavou jezdit ráno pro rohlíky *1*
  • Nikdo jiny, nez Izrael, novou Merkavu nema... *3*
  • Za mě je to ČSLA 3, Combat!, RHS a Invasion 44 :)
  • Neřekl bych revoluční změny, spíš evoluční, ale i to stačí. Pro spoustu hráčů byl ten "dealbreaker" už jen vylepšený animační systém či customizace zbraní. Ale je tam toho samozřejmě víc, spíš jde o ty menší evoluční změny, ale dohromady dají docela dobrý důvod, proč se k Arma 2 nevracet. Tím spíš, když jsou tu mody jako All in Arma, které do Army 3 ládují ArmA 2 obsah.
  • Izraelci ve hře nefigurují, ale to ještě neznamená, že tam nemohou být izraelské tanky.
  • Prosím vás jakou roli v příběhu hraji Izraelci ? Že jsem na screenech viděl Merkavu IV...
  • "bez ARMY3 prezit ani jeden den"
  • jen pro info, muzes prosim napsat, v cem je "revolucni, prevratna a skvela" ARMA3 oproti ARMA2 s datadisky krome toho, ze hru posunuli do budoucnosti?
    Kdyz pomineme jine jednotky z duvodu jine dobu a jinych narodu, v cem jsou ty zasadni a revolucni zmeny, kvuli kterym clovek hrajici ARMU2 nemuze bez ARMY prezit ani jeden den?
  • Jinak pro info. Po GTA5 je v předobjednávkách nejúspěšnější nový skvělý převratný díl CoD :-) Sláva a 3x hurá PC Hraní
  • Advanced Combat Environment....a možná Project Reality
  • celoush
    Arma 3 je teď prostě takovej toolkit... máš tam přes 1000 misí ve workshopu... stealth mise dlouhé, krátké, lítací v helině, ve stíhačce, pod vodou, kooperace, single, team vs team.... si stačí najít dle gusta a zahrát. Hra je tak prázdná jak si ji ty či tvůrce mise uděláš.
  • Mno jo..simulátor boje....Ne battlefield či cod
  • 505 skupina speciálních sil už na Altisu řádí v Panduru II v českých barvách. Ze vzduchu nás podporuje Mi-24 taktéž v barvách:)
  • Právě tohle se mi na Armě líbí. Když tvoje jednotka pochoduje do útoku proti pozicím nepřítele a ty nevíš kdy se začnestřílet tak to má dobrou atmosféru. Je však pravda, že ne každého tohle baví.
  • Módy to spraví *15* . Osobně se těším hlavně na ČSLA pro Armu 3.
  • Kein
    Arma 3 je, podle mého, ve všech ohledech lepší než Arma II až na jedno a to techniku a prostředí. Jsem sám, koho nebaví jezdit v těch scifi věcičkách? Zlatej Ural a Mi-19.
  • No, v simulatorech to tak proste chodi. *1*
    Napriklad v rFactoru se jenom jezdi dokola a nic se tam nedeje. Desna nuda. *15* A predstav si ze se takto nudit dokazu cele hodiny.
    *5*
  • Je to takove zvlastni, ocekavat horsi :D Vetsinou koukas na dalsi dily s nadhledem a ocekavanim lepsiho vytvoru, nez jsi mel doposud.
  • arma není pro každého, není to jak BF3...vím to mám to oboje :)..arma je náročná na hraní tak to prostě je a jsem tomu rád,ale myslím že trojka se jim celkem povedla,cekal jsem to horší...
  • No tak z videí co jsem zatím viděl mi to příjde dost nuda.. jen se tam furt chodí, jezdí, lítá, ale nic se neděje..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit