Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diky za ten post, je to super video. zatim nemam čas to koukat cele (3hod ) ale zitra nebo o vikendu si to kouknu *4*
  • "prečo by mali panáci po zásahu zo sniperky odletieť" Asi si neuvědomujete jak velká kinetická energie působí na člověka při zásahu odstřelovací puškou. Rychlost náboje je cca 800m/s (podle typu). Při nárazu v takovéhle rychlosti by vás to jistě nenechalo klidným. Nejsem sice odborník, ale myslím si že i v tomto mají pravdu.
  • ale i tak je to hezké, že se hra z naší malé bezvýznamné zemičky může postavit takovým gigantům čelem, ba co víc, má v sobě něco co BF ani COD nikdy mít nebudou *4*
  • C-BEAM
    by som sa rád opýtal autorov videa prečo by mali panáci po zásahu zo sniperky odletieť *1* ako určite majú vo väčšine kritiky pravdu ale niektoré veci ktoré vyčítajú sú na smiech.
  • hmm zajimavy že arma ma jen nekolik komentaru a bf a cod jich maji stovky
  • Pokud máte zaploi dev větev, tak dnes se v ní objevila kampaň.
  • Koukám že fanboys se cítí dotčeni tím že někdo má jiný názor než oni. Faktem je že Arma 3 má úžasný potenciál, ale v současném stavu má k dokonalosti opravdu velmi daleko. Pro mě byl stav v jakém vyšla finální verze celkem zklamáním.
  • Díky za názor a už nechoď. *7*
  • Všechny tyhle komunitní videa jsou fraška ve srovnání s tím, když se hodnocení a kritiky ujmou lidi, kteří tomu rozumí a nestydí se říct všechno na rovinu a upřímně, tak jak se to s armou III má dooprovady (zatím je to nejvíce zabugovaná, odfláknutá, přeceňovaná a ošizená verze z celé série už od dob OpF - podotýkám že zatím, protože po vydání final patche někdy tak za 18 - 24 měsíců, případně po vydání ACE a CoWar modu i dříve, se to jistě změní). http://www.youtube.com/watch?v=eu9rSX3TvOY
  • Kallessin183
    A ještě bych rád dodal, že ARMA 2 (trojku ještě nemám) mi spadla tolikrát,. že to ani nespočítám. Kolikrát jsem musel hrát misi znovu, protože jsem se zasekl v kameni, nebo mě NPCčko sejmulo pistolí z horizontu, ale o ničem srovnatelném s Armou prostě nevím a hrát jí budu i přes její často očividné chyby dál...
  • Kallessin183
    Věř mi, že jako airsoftky to nezní.. Ten zvuk znám a tenhle to není.
  • Nevím no, sice mají fakt hezky udělané assety a celkově grafika vypadá moc pěkně, ale pořád mi tam bijí do očí ty samé nedostatky - málo detailní terén - tím myslím myslím 3d model (žádné příkopy, všechno je takové ploché), podivná fyzika (vozidla se prostě vznáší, nemají žádnou hmotnost), špatné zvuky zbraní, které zní spíš jako airsoftky atd. Jo a Arma fanboys se teď na mě můžou vyřádit mínuskama, za to, že jsem si dovolil něco zkritizovat *7*
  • vypada to paradne, skutocny next gen
  • dobrý... až na ty prkený pohyby vojáků ty tam jsou už od prvního OP *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit