Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Navíc na začátku máš asi 500 TP zdarma (tím si teda nejsem úplně jistý jestli to stále platí, ale kdysi to tak bylo) a do koně se je rozhodně investovat vyplatí (alespoň na hlavní postavě). Navíc pokud je na to zrovna 50% sleva (a ta je "poměrně" často) dá se to koupit myslím za 48 TP. I kdyby, 95 TP jde ze začátku v pohodě vydělat plněním deeds.
    Vip hráči mají na 20 levelu úkol za který riding skill dostanou zadarmo, free za něj těch 95 TP musí zaplatit.
    A kůň samotný je za 500 stříbra, to taky není zas takový problém.
  • Jednoho koně dostaneš ihned po dokončení intra. Ten je na 24 hodin. Dalšího koně je možné koupit za nějakých plus mínus 600 stříbrných a 95 TP. Ty stříbrné lze nahrát úplně v pohodě do 15. až 20. levelu a ty TP lze získat hraním do max. 20. levelu.
  • Ok ale já jak se znam tak bych do 35 zase nevydržel expit, minule sem to zabalil asi po 25.. mě prostě MMO sami o sobě moc nebaví, radši si zahraju pořádnou singleplayerovku... Moje představa byla: rychlej kůň a objet si Středozem... to by mi stačilo :D :D
  • Veskoslav
    Před já si píše čárka to zaprvé a az druhé kdyby jsi nebyl malé děcko, tak tu nefňukáš, jak ti zlí uživatelé napráskali mínuska na ty tvoje hovadiny, co tu píšeš.
  • Veskoslav
    KOně dostáváš průběžně ve formě dárků. A na 35 už jsem měl dostatečně prachů na "doživotního" mounta.
  • hrál sem to a taky sem tam moc podobnosti s filmem neviděl.
  • Co to placas o registraci? Jeho reakce jsou na urovni desetileteho rozmazleneho ditete. O nicem jinem to neni.
  • Blokovic
    Sklapni blbče já nejsem malé dítě narozdíl od tebe.
  • Blokovic
    Radši drž hubu já jsem v pořádku a Games.cz diskuze je bohužel fraška a já to zjistil příliš pozdě a lituju toho.
  • Za pět set máš balroga a to už je mount jak se patří. Akorát lítat umí akorát dolů.
  • gert
    Jo, dodatky si musíš koupit.
  • Sweetchuck
    GGG: No tak tímhle posledním příspěvkem jsi tak zhruba názorně demonstroval přibližnou úroveň diskusí na EG (a teď raději klid, abych ten ban taky nedostal) :D
  • Já to sice hrál jen chvíli ale koně jsem si koupil docela brzo.
  • ou jé ten s B simpsonem jsem já dovádíš mě k orgasmu. Když nad tím tak přemýšlím ty musíš být Staňa Blažek přezdívanej Blažoň fakt tě zdravím dlouho jsme se neviděli. Smrk tohle je lepší než pošta pro tebe já jsem Janda Vonásek druhej zleva třetí zprava však si mě pomatuješ né jak jsme tenkrát honili husy po dvorku, za todle mě asi dají Ban ale i tak někdy se musíme setkat
  • uzasny a za 50euro si budu moct koupit ponika *1*
  • Sweetchuck
    Nemesus: Asi se budeš divit, ale i mně pár mínusek dokáže pěkně pokazit den, a to se za nerváka běžně nepovažuji. *15*
  • Já vím, jen si dělám srandu. :) Myslím, že jen trochu přehání a nebo je nervák
  • Sweetchuck
    Na EG možná nejsou trollové, prudiči ani xindlové, ale jeden nejmenovaný uživatel s obrázkem barta simpsona v profilu všechny tyto borce hravě strčí do kapsy (a takových je tam možná i víc) *1*.
  • Sweetchuck
    Já neříkám, že jsem nějaký zuřivý diskutér, ale tohle člověk může pochopit i když žádnou válkou ještě neprošel *3*
  • Je nobl protože po hloubkové analíze kterou jsem v zájmu svém i ostatních diskutujících s citlivou a jemnou duší provedl se ukázalo že kromě jednoho barbara neustále tvrdícího že bizardní leč jinak nezajímavá serie kól of ďuty přináší desítky né né rovnou stovky hodin skvělé zábavy, se na EG nenacházejí žádní další trollové, prudiči a xindlové jakými se to doslova hemží zde na webu který mě již třikrát né vlastně čtyřikrát poctil banem z nich jeden trval dokonce tři dny ( a já to přikládal tomu že zdejší cenzor měl zřejmě velké střevní potíže způsobené potravinami z P*lska a proto svůj hněv obrátil na mě nebohého přiz(s)pěvatele). Na druhou stranu nutno podotknout že malí počet trollů je možná zapříčiněn tím na diskuzi EG se v průměru nacházi asi tak o milion přízpěvků míň než zde.
    PS: všem se velice omlouvám za pravopis ale myslím že na chlapce který utekl ze severní koreje v popelnici vyvezené z kimova paláce a probudil se v mrazírně jednoho českého supermarketu kde zbytky z kimovi oblíbené koli ťank ťink přelévali do petky z nápisem tradyční české limo mluvím a píši celkem dobře. Veškeré znalosti o krásném jazyku této kultivované země jsem se naučil čtením přízpěvků na games.cz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit