Přejít na výpis diskuzí
Koňácký vývojářský deník LOTRO: Riders of Rohan
8.8.2012 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Protože si ještě neprošel peklem války na diskusích u Skyrimu, CoD a WoW...a taky u pirátů..ještě nemá na rukou krev *15* *15*
-
Vždyť říkám, že je to prosté, ale třeba takový pan B. výše to zřejmě nechápe :).
-
Tak to zní snad logicky, ne... *15* Kdybys šel proti většině a stejně měl pluska, to by potom bylo divný. I když je to tady takový zamotaný, každej tu říká, že jde proti většině až je z těch co jdou proti většina většina a ti co jsou s většinou menšina... au...můj jazyk...
-
Přesně tak, je to tu tvrdej chleba, viděl jsem zelenáče začít zabíjet i zelenáče chcípat tolikrát, že už ani nedokážu plakat.
Říkají, že velký Bůh Šéfredaktor dohlíží na každé jeho dítě, ale stejně tu všichni umíráme sami a v temnotě. Většina z nás už se zpátky do..společnosti nikdy nezařadí, jsme jiní, musíme držet spolu. A být kamarádi. Můžeme...zpívat společně písničky a jít spolu na zmrzlinu. A taky tě můžu houpat na houpačce a taky budeme dělat spoustu jiných, zábavných, věcí. -
Jdi s názorem většiny, dostaneš pluska.
Jdi proti proudu, dostaneš mínuska.
Prosté jak Kolumbovo vejce. -
Diskuze na Eurogameru bych rozhodně nóbl nenazval. To už je snad lepší třeba to idnes...
-
Tady to někdo nervově nevydržel. Mám pro tebe španou správu synu vítej na Games.cz vítej v pekle. Z bažantama je to vždycky stejný přicválaj si sem z nějaký nóbl diskuze na eurogameru a myslí si že jím vybraná mluva a obhajova typu ´´todle je můj názor´´ a ´´proč jsem dostal mínuska´´ pomůže, ale tady jsi v jiné společnosti takže utři tu nudli co ti plandá u nosu a běž třeba na idnes.
PS: jak sis asi všiml každej kdo je tu dýl než pár mizernejch měsíců má nějakej zlozvik a já třeba z vysoka s*ru na psaní závorek, a buď rád že na tebe nereaguje třeba troll.diskuzní protože tady si s lidmama co maj registraci starou 11 dnů vytíraj zadky. Čaos -
Nejvíc by mě potěšili, kdyby dali free časově neomezenýho koně, kdysi jsem si to stahoval hlavně proto, že jsem si chtěl projet svět LOTRa a podívat se na známý místa ale pěšky to moc záživný nebylo.. (jestli se to změnilo od tý doby co jsem to hrál tak mě opravte :))
A ještě se chci zeptat... dodatky Morie, Rohan atd. ve F2P verzi nejsou a musí se koupit, chápu to dobře? -
Brečíš, jak malá holka nad mínusy, kolik ti je 11?
-
Projdi si forum pod články o této hře zde na webu. Tahle otázka padá pod článkem o LOTRO naprosto vždy a odpovědí je tam mnoho včetně poměrně podrobných odpovědí od mé maličkosti.
Zjednodušeně: Hrát se dá zcela zdarma, ale není to to pravé. Lepší je si zaplatit aspoň jeden měsíc VIP + koupit si minimálně jeden datadisk (Morii). -
Nenapsal si názor ale blbost, proto ti lidi dali mínuska. Ale u mě máš i to plusko, že se těšíš na Rohan. *3*
Už to tu bylo řečeno, ale přecijenom: Ve filmu a ve hře zároveň:
Shire, Bree (včetně hospody u skákavého poníka), Lone Lands (včetně známé věže Amon Sul), Roklinka včetně okolních lesů a včetně onoho Brodu, nádherná Morie včetně několika míst, která jakoby vypadla z filmu (např. Můstek), překrásný Lorien včetně lorienských zahrad a stromových domů, oblast kolem velké řeky. Tohle včechno je k vidění ve filmu a zároveň je to ve hře.
Jinak řečeno, na můj vkus je těch "výjimek" až moc na to, aby to byly výjimky. -
Pravda, pravda.. Third Age nemá chybu, tak precizní a propracovanej mód se jen tak nevidí.. a teď navíc u novýho patche Fellowship campaign... Kdo má rád LOTRA fakt vřele doporučuju ;)
-
Ty hlavne pises nepravdy. To se neda schovat za ''nazor''. A mimochodem-minusy jsou taky jen (nesouhlasne ) nazory. Takze proc te to trapi?
-
Proč mám mínusy? proč? jenom píšu svůj názor.
-
get a life!
-
Není to šíleně práce. Už v C3 WH se dá vydělat na plex za odpoledne a v 4 nebo 5/10 stačí 2 dobré dropy. To zvládneš solo s Drakem. V L4 to máš v poho za 14 dní po 2h denně, pokud budeš salvagovat a dají se v jakýkoliv BS s pár M SP. Nejdýl to trvá minerum, ale ty zas při tom můžou čumet na filmy.
-
Takže to skusim veď je ešte času do GW 2 *2*
-
Lotro je rozhodne jedna ze zajímavějších MMORPG, ale koho zajíma svět pána prstenu a čistě náhodou ho to minulo, už k tak geniální strategii Medieval 2 Total War je jeden z nejlepších modů, co jsem kdy měl čest hrát: Third Age, už ve verzi 3.2, s individuálně modelovanymi městy podle předlohy :)
-
Jo tak ono vlastně pokud u toho trávíš spoustu času, tak máš body, když si takový 1 hodinka denně, tak se po té 30 asi vyplatí investovat. To samé je i u EVE online, kdy člověk může hraním si vydělat na měsíční poplatek, ale je to šíleně práce.
-
..uz jsem nejakou dobu pryc ale pokud vim na max lvl slo dohrat za TBody ktere se daji ziskat pouhym hranim.Casova narocnost je vsak silena.Tb poridis samo i za maly obnos penez a za ty pak kupujes dalsi oblasti..cca do 30lvl si myslim ze uplne vpohode zadarmo