Přejít na výpis diskuzí
Konami chce zastavit cenovou válku ve Velké Británii
2.9.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Nevím, jak to mají vydavatelé s jednotlivými prodejci ošéfovaný, podle článku to skoro vypadá, že jedou procentuelně na podíl z prodejů. Asi by teda pánové měli změnit obchodní podmínky, když podle jejich slov nemají na chleba. Nemusejí to těm obchodům "prodávat" tak lacino. Nebo tomu nerozumim, kde je sakra problém. Cenu si můžu stanovit v rámci prodejnosti na trhu jakou chci. Co s tím udělají ostatní v distribučním řetězci už není moje starost...
-
Jen tak dal, cenu ma urcovat poptavka a ne nenazrany *12* *12* *12* *12*
-
Konami verejne vyzyvaji ke kartelove dohode, nebo jak to chteji zastavit? Pokud nekdo nemuze dodavat na trh svuj produkt se ziskem, treba prave kvuli konkurencnimu boji, tak neco dela spatne a nema tam co delat. Uz ted jim preji hodne stesti v jinem oboru...
-
Takovou bitvu (pouze herní), bych uvítal i u nás. Her by se rozhodně prodalo víc.
-
Ceny jdou dolů, to je ale špatná zpráva. Zajímalo by mě, jestli by Konami mělo stejný problém s růstem cen..
Nakonec je to jedno, s trhem nic nenadělají. Jediný negativní vliv na ČR který mě napadá, je nebezpečí, že přestane být lukrativní lokalizovat hry. No ale naučit se anglicky, to se vždycky hodí.. -
Takze jinymi slovy realna cena hry je opravdu tech 20 liber, ale my si musime namastit kapsu a prodavat to za 50. Kdyz to ti blbouni kupuji...
-
-
Poslouchaj pan ekonom, co to je ta realna cena podle nich? :-)
-
-
A proc se s cenou her neobchoduje na Wallstreet? Kdyz urcuji ceny snad vseho duleziteho tak proc ne her. Soros by zkoupil celou BF3 edici a pak by vyhnal ceny nahoru.
-
Jo, je to prasárna! Jak si to vůbec někdo může dovolit? Já bych prodával všechny hry, tak za 2000,- a nikdy by nezlevnily !!! Pak by se jich prodalo aspoň 100x tolik !!! *14*
-
-
este menej :D ja si pametam ked som kupoval hry na PSone za 800 - 900 korun co je teraz tak 30 Eur xD
-
-
kdyz vysel resident evil 2,stal 2400,- na PSX (2cd) dva tisice byla normalni cena +/-
-
-
Ja nikdy PSko ani Xbox nemel, ale moje prvni originalka (Need for Speed 1 SE) me onehdy v roce 1996 prisla na bratru 1800,-. A to jeste nebylo nejvic, NFS 2, kdyz vyslo, stalo asi 2250,-, to same Blade Runner na 4CD. Za stejne penize jsem si loni koupil sberatelku StarCraft 2. Dnesni ceny her (na PC) jsou v porovnani s tehdejsi dobou srandovni (vetsinou teda).
-
-
-
-
30 liber je asi 49 USD... to je běžná cena za jakou se Deus prodává v USA, takže nevím na co si stěžují. Aha, oni chtějí aby platilo 49USD = 49 Eur = 49 Liber, že. *16*
-
-
a to je obojí s daní, nebo jak?
-
-
A kdo Vám brání v UK nakupovat ? Doprava 80,- Kč, dodání 3 - 5 pracovních dní.
-
-
Některé obchody nabízí poštovné zdarma i do EU.
-
-
Daj nejaky tip ak mas bol by som rad.
dik -
-
the hut
-
-
-