Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kde si ji videl za 10 ecek ?
  • Soudím jen dle videa, ale ty zbraně se chovají parádně. Úžasný pocit ze střelby. Jde vidět, že tvůrci si uvědomují, co dělá návykové střílečky.
  • Absolutně srovnáváš nesrovnatelné... nemůžeš srovnávat hru na vojáčky někde venku. A pokud by jsi střílel ostrýma, tak to víš že by jsi poznal, že jsi kámoše strefil. *4* *4* *4*

V realitě neslyšel... ale tady potřebuješ nějaký identifikátor, že jsi toho hráče zasáhnul, když tu realita nefuguje a nezabiješ ho jednou střelou...
    (což nevytýkám, že to není simulátor, ale že tam není identifikátor).
  • *15* no dobře dobře, očividně máš svůj názor. Pokud názor neotravuje nebo nekomplikuje život ostatním lidem, nevidím v tom žádný problém, tak ho nechte být :)
  • Na Steamu, včera skončil free víkend, kdy sis to mohl stáhnout a zdarma vyzkoušet. Jinak předtím bylo 7 uzavřených beta testů, do kterých automaticky dostali klíče všichni, co si hru předobjednali a navíc se několik tisíc klíčů rozdávalo přes jejich partnery, jak měli uvedené na stránkách ...
  • Jak bys to chtěl dělat? Když si hraješ s kámošema na vojaky taky ti nikdo nenahlásí, že jsi ho trefil. V reálu by to byloještě horší :D)))))))

Naopak HS by jsi vlastně ani slišet neměl, když se přihledneš k tomu jakej tam je většinou velkej ruch (střelba, expoze, výkřiky) a vlastně je to i velká blbost slišet zásah do těla na takovou vzdálenost. Trochu mi tam chybí ten aerosol po zásahu a nějaký markantní emeoce, ale jinak je to super hra.

Ještě by stálo za pozornost trochu vychytat to poletování s helikopteráma a rozhlížení se z nich. Dosavadní řešení mi přijde dost nešťastné, zvlášťpři přistávání.
  • Tomu sam neveris
  • Paulcz
    To ale neznamená, že je smazaná :)
  • Je to parádní pařba srdcovečka *14*
  • Táhni už do ...... ty deb....í trolle. Děcko co rozhazuje na diskuzích pěstičkama.
  • Je mi lito ale diskuze byla zrusena cimz se taky znicil dukazny materialek;)
  • Paulcz
    Kájínek ti už dělá místo v lochu :)
  • doufám že bude i kampaň a bude to mít zajímavej príbeh a mise
  • Tvoje čeština taky
  • Kde to kupujete? Dá se to nějak vyzkoušet? Přihlásil jsem se do bety už dávno, ale asi si mě nevybrali... Jinak v RO1 mám odehráno snad 1000 hodin, geniální hra, RO2 už bylo trochu horší, ale taky jsem u toho cosi strávil... Tohle jsem projížděl z videí na youtube a mile mě to překvapilo, fakt to vypadá dost dobře
  • Optimalizace je aspoň u mého PC výborná, pořád to mělo stabilních 62 fps, at se dělo co se dělo. To naopak není moc často vidět. Nevím kde může být problém.
  • Hrál a? Nehledě na to, že ti hráči taky z toho nejsou moc unešení. *3*
  • Skore neskore... když budeš kvůli tomu mrtvý, tak týmu těžko pomůžeš. *3*
  • Krescz
    si nehrál Red Orchestru 2 co?
  • Zvuky zásahu normálně slyším i na 200m...
    Pokud jde o zpoždění nahlášení zabití, je tu možná ten problém, že to není CoD ani BF a hra se nehraje primárně na skóre. Právě naopak skóre je to poslední co v ní řeším...
    Zpětný ráz patří mezi to lepší co hry nabízejí (alespoň co se realističnosti týče)..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit