Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    chtělo by to Witcher 3 remaster, ta verze z minulého roku je už stará a taky GTA 5, Skyrim a Total war: Warhammer....sice ještě nevyšel, ale nevadí, lidi to přece chtějí *7*
    • Neboj,dockas se. *1* *14*
    • chtělo by to aspoň předělat Crysis 3 do grafiky Ryse. Přece jen, už to začíná pomalu stárnout..
  • Herní byznys musí být ve slušný krizi, když se nám připravují remastery CoD a Dead Island. Nic proti Dead Island, ta hra celkem slušně pobavila, ale samotnej fakt, že tu máme v přípravě remastery her, který vyšly v nedaleké minulosti, to už je docela soda. Existuje poměrně slušné množství her, které by si remaster rozhodně zasloužily, ale "těch" remasterů se zdá se nedočkáme, zato remasterů kravin ano.
    • Na tom něco bude, akorát ty starý hry z daleké minulosti, který by zasloužily remaster, už by nebyly tak vhodný pro mainstream a ve spoustě případů i pro konzole. To bys to musel zremasterovat "pro dnešní dobu" = zkurwit.
      • Je to tak. U těch her z daleký minulosti, tam už by se muselo jednat o kompletní remake. Třeba takovej remake legendární prvního Unreal by podle mě stál za hřích. Dodnes si čistě vybavuju některý úrovně, fakt výborně zmáknutej level design. Myslím, že na to jednoho dne i dojde, až nastane správná chvilka..
        • Palec hore. Unreal by som strašne chcel. Mám na tú hru krásne spomienky...
      • to zaprvý, a za druhý cim starsi hra, tim je remaster težší. Ono neni problem hru co jede na DX9 ci DX10.1 trochu naleštit, přidáš dohled, zvýšíš LOD, nahraješ tam lepší textury ktrerý se ti stejne nekde valej na disku z vyvoje puvodni hry, mozná když máš náladu tak přidáš lepší AA a nejakej ten post process efekt a je to. Kdežto remastrovat něco, co bylo dřív než DX9? To to musis komplet přepsat, bo na DX8 už se koukat nedá. A vovotom to je.
        • Takovej remaster Crusader: No Remorse na UE4 s plně zničitelným prostředím... *1*
  • V Deep Silver si řekli: Když i CoD může dostat remaster, tak pak už cokoliv *15*
  • faitheater
    Ja radeji pockam na remaster remastrovane GOTY final ultimate ThisTimeIt'sTheRealShit verze...

Ale vazne, neni tech remastru uz nejak moc?
    • Prý si to trh žádá...
  • Až se budou remasterovat hry jako Might & Magic 6, Wizardry 7, Ultima 7, tak mě vzbuďte.
    • No tady bych byl spis radsi za remaky.
  • Kdyby neexistovalo Dying Light, tak možná. Jenže ono existuje a proto mi tyhle dvě hry přijdou zbytečný remasterovat, respektive hrát, i přestože jsou obě dobré. Dying Light je to samý, jen mnohem lepší. A život je moc krátkej na to hrát všechny tři hry, takže logicky vyberu tu nejnovější, která je i ve všech ohledech lepší, ne?
  • Proč Remaster verze není nikdy zvýhodněna cenou pro majitele té původní ?
    • remastered stojí na steame 3 eurá pre majiteľov pôvodnej hry
    • CRYPT
      souhlas
    • a nebo rovnou zdarma. Proč kupovat tu samou hru znova, když jen "vylepšili" lehce grafiku a maximálně přidali novou mapu do mp.
  • Po excellentním Dying Light by mi to připadalo jako chudý příbuzný, nekupuji. Snaha se cení, ale spíš mi to přijde jako rejžovačka, když už teda nevyšel ten druhej díl, tak aspoň něco zarobit.
  • Neumíme udělat novou hru, tak zremástrujeme hry těch, co to před náma u měli.

GGG
  • Who do you voodoo, b*tch?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit