Přejít na výpis diskuzí
Koncepty deseti ras z Elder Scrolls V: Skyrim
24.8.2011 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
Vždyť ženy vypadají dobře... zvlášť Imperial a Nord. *14*
Se podívejte jaké podivné zrůdičky běhali v oblivionu. *1* -
gerald je teplouš. nějakej zaklínač na oblivion a skyrim nemá ani náhodou... zaklinač jedna se mi absolutně nelíbil a u dvojky sem vydržel asi 4 hodiny...
-
Ať hraji za ženu, ještěrku nebo kočku tak v tom nevidím problém. Do postavy se nevžívám.. jen ji hraji podle svých morálních zásad.
-
Ten rozdíl mezi ženským a mužkým prvkem je dost malý a působí to na mně jako slet mužatek. Větší důraz na feminní vzhled by bylo víc než žádoucí. Navíc se tam bez ohledu na rasu opakuje stereotypnost rysů - brada,rty,nos....všichni elfové mají démonický vzhled, proč? Pokud jde o ty kočkolidi a ještěroidy tak to je něco co považuji za důsledek kreativní krize, navíc z toho ve mě rezonujou disneyovky. *10*
-
Tohle je asi první hra, kde je elf podobně "přitažlivý" jako ork...
-
Ženský fuj fuj fuj, ale to bylo u Oblivionu taky - když jsem to hrál nedávno, tak jsem si stáhnul rasu Cute elf a to bylo pokoukání. :-)
-
me se libi ta jesterka
-
Vypadaj skvěle, teď jen aby byly i dobře rozanimovaný. Hlavně v porovnání s Oblivionem, kde obličeje byly strašný tohle působý pěkně.
Ještě teď se pousměju když si vzpomenu na střáž a její STOP ! a pak přes celou obrazovku strašná huba *1* a ještě k tomu jak na ten otřesnej obličej zazoomovala kamera asi aby ty ,, přednosti,, vynikly *4* -
No tak si v editore proste vytvoríš týpka, ktorý vyzerá ako Geralt, pomenuješ ho Geralt a budeš s ním hrať tak, ako by to asi hral Geralt... a máš *2*
-
jednoznačne skyrim +1 a dúfam že to vyjde 11.11.11 a neposunú to ďalej *15*
-
ja mel za to ze elfove (alespon ti lesni) maji byt uslechtileho, krasneho zjevu .. ale to se poladi nebo prezije ...
-
Já nevim, prostě když je tam editor, tak si vždycky udělám ženskou postavu. Když to tak vezmu, tak Dragon Age jsem dohrál 4x za ženu, Mass Effect 2x za ženu a Warband mám taky rozehraný za ženu. A ani jednou jsem to nezkoušel za muže. Prostě mě to s ženskou postavou baví víc. Možná to zní divně, ale je to tak.
Ale zase na druhou stranu, hra za muže mi problém nedělá, třeba když si vzpomenu, kolik měsíců jsem strávil u Gothica 3... To samé platí u Zaklínače a Two Worlds.
Hold asi záleží na každém hráči, co mu víc vyhovuje... -
Těším se hodně oblivion hraju dodnes(tedy značně modifikovaný jeho složka má skoro 20GB :D) ale na zaklínače to stejně mít nebude sorry ale ne Geralt je prostě Geralt:)
-
tak ešte si nehral world of warcraft XD tam je toho dosť, a ináč oblivion a aj iné hry som hral s ženskou postavou a nebol s tím žiadny problém XD
-
Doufám, že konečně udělají dobre presety...
Neumím si dobře udělat postavu, takže vždycky chodúim s takovou hnusnou postavou, že se mi v 3rd ani hrát nechce :D
Mass Effect má třeba dobré presety, a Dragon Age 2 taky... -
Jů tetovaní, jizvy, zlomený tesáky, oční stíny, rtěnka, vousy. Koukám, že tohle bude něco jako fantasy the sims. Několik hodin na tvorbu dokonalé postavy bude málo. (Vlastně dvaceti dokonalých postav) *3*
-
Vypadá to pěkně ale stejně mám pocit že ta tvorba charakterů bude prostě "obtížná". Třeba udělat v Oblivionu někoho kdo vypadá normálně se prostě nedalo. Tak doufám že Skyrim už bude jinej a tvorba bude konečně promakaná..
Jinak k těm postavám, opravdu nevidím problém v tom hrát ža ženskou postavu, psát cosi o sžívání s postavou je podle mého kravina. Příběh si dokážu užít ať hraju za člověka, orca nebo elfa či třeba khajitta, tak proč by mělo vadit v užití si příběhu to pokud se jen hraje za opačné pohlaví?
Prostě je to kravina, to že je postava žena nebo muž přece příběh nijak nezmění či neznehodnocuje, pokud tedy někdo má poté nějaký problém v užití příběhu problém bude někde u něj. -
Betshesda se asi nikdy nenauci delat obliceje a modely postav. Vsechno to vypada neprirozene a dost nucene.
-
A nejčastější argument těch kteří hrají jen za mužské postavy je zase to že píší cosi o nějakém "sžití".
Přijde mě to naprosto stejné. Pokud někdo chce hrát za ženu tak v tom nevidím problém a nic s žíváním příběhu tam nemá co dělat. Já osobně si vždy zahraji za muže a někdy pak i za postavu ženskou (třeba v tom Oblivionu) a nikdy nelze říci že bych si nedokázal ten příběh užít ať už hraju za kohokoliv. -
Konečně orci co vypadají vyloženě badass. A nordi...awesome. Líbí se mi i jak elfové konečně vypadají jako tvrďáci a ne jako nějací zhýčkanci...i když elf s knírem mě pořád děsí :D