Přejít na výpis diskuzí
Koncepty deseti ras z Elder Scrolls V: Skyrim
24.8.2011 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
Kurnik tolik ras to nemohli udělat jednu ? :D
Jako co mám ted dělat snad každá je suprová a není tam nekdo kdo se mi hnusí :)
Vypada to, že budu mit asi 10charakterů no *2* Oproti oblivionu obrovský rozdíl. -
Me se zas libi, ze konecne bude moznost vyberu plnohodnotnyho plnovousu. Na to v Oblivionu jaksi zapomneli. Takovej carodej bez plnovousu, to proste neni ono. *4*
Dost se mi libi i "syrovost" barev, oproti Oblivinu. -
Mě hraní za ženskou nedělá problém. Nesnažím se s ní ztotožnit, prostě jen hraju její roli. Nevadí mi ani hrát můj charakterový protiklad - další věc, která dělá spoustě hráčů problémy.
-
Já taky nejčastěji hraji za chlapa, ale když hru už jednou dohraji a prožiji příběh hry na plno, tak si rád zahraji za ženu *3*
-
Orkové vypadaj užasně.
Ale chápu, že máš ješte rád shreka *1* -
Jsem na tom stejně, nedokážu se vžít do ženské postavy (pokud to hra vyloženě nevyžaduje - respektive je možná pouze hlavní hrdinka - např. Tomb Raider) a vlastně ani nikdy dobrovolně nehraju ani za záporáky, čímž se sice často okrádám o část herního obsahu, ale prostě mě to za haj*ly nebaví :) (vyjímkou jsou samozřejmě opět hry, kde se dá hrát pouze za záporáka..Dungeon Keeper, Overlord atp.)
-
:))
-
Ta tetování na různých rasách vypadají dost dobře! Doufám že tam bude velký výběr =)
-
To je nejčastější výmluva ale kdo se pro boha živého kouká svojí postavě na zadek? Vždyť člověk vnímá příběh, herní prostředí a dalších x faktorů.
Ale když to někomu vyhovuje, tak budiž. Já jen že to stále nemohu pochopit, jak to někoho může bavit a jak se s takovou postavou může "ztotožnit", ikdyž na druhou stranu, né každý má potřebu dávat do té postavy sám sebe, tož taky pravda! *1* -
Tak se snad již zajímat začneš *3*
-
Podle mě je lepší se dívat ve třetí osobě na zadek ženský než na chlapský :D.
-
O tuhle hru se moc nezajímám ale to s tou "střípkovou informací", to je hodně zajímavé...
-
Ty ženštiny skoro nejsou přelíčené.
-
Já stejně nechápu jak se někteří mohou zpodobnit a spokojit s opačným pohlavím. Hrát za ženskou když je člověk chlap. *7*
Ale proti gustu... *1* Možná si chtějí někteří zkusit jaké to je být v ženské kůži. *15* Bo nevím, nechápu toto. -
Právě proto bych se takovýhle věcí nebál. Patche a komunita se postará o vychytání jakývkoliv nešvarů. Podle mě jich však moc nebude.
-
Jéžiš, to zase bude hodin v editoru, než se mi povede nějaká pěkná slečna *3* už se těšim *4*
-
November 11 cannot get here soon enough.
-
inventář jsme viděli a pokud na to lidi budou prskat do dvou dnů bude plugin, který bude vyhovovat, stejně jako u Oblivionu
-
super je že to vyjde v češtině
-
Podle mě dokonalý xichty. šššššššš rejpalové *6* *6* *6*