Přejít na výpis diskuzí
Konec civilizací - hra dohnaná do extrému
23.6.2012 | Pavel Dobrovský
123 příspěvků
-
Naopak, komunismus je ta nejvznešenější ideologie, její realizace je ale nemožná a ubohá. Žádná existence třídních rozdílů, majetku, volný prostor pro vědu a technologii protože nebude vázaná na kapitálu...jako ve Star Treku :)
-
co je na komunismu dobrého, to by mě fakt zajímalo. budem se mít "lepiej" není myšlenka.
-
Protože každá ideologie je v základní myšlence dobrá. To jak se zapíše do dějin je otázka jak lidé základní myšlenky dané ideologie aplikují do praxe.
-
Je, podieľal sa na tom aj Sacharov kým sa z neho stal nejaký pochybný aktivista.
-
Pekne, zajimavejsi by to bylo s obdobou Revolutions modu do 4ky, kde pri nespokojenosti vznikaji rebelie, ktere pokud nepotlacite, tak se siri do dalsich mest a mohou se odtrhnout od vasi rise a zalozit vlastni stat. To by vedlo k realistictejsimu vysledku, kdy by se zeme po tisicich let valceni rozpadly zevnitr, nakonec by se to dostalo do bodu, kdy by se zeme rozdrobila na desitky mestskych statu nebo kolonii uzamcenych v nekonecne valce, dal uz by to byl takovy Fallout
-
Civ2ku som hral na moje pomery velmi dlho, ako "maleho" ma velmi uchvatila. uzasna hra
-
nerozumiem tomu preco vsetko spajate s facebookom.
mam najradsej tie raposiny na FB kde pisu ze predtym si chodil s kamaratom von, teraz si pisete na FB a blabla.
Tak ak to robis je to tvoja chyba, to ze FB existuje neznamena ze hento robi kazdy.
A trapny FB fakt nebude mat ziadny dosah na ludi co budu o takom nieco rozhodovat. Mainstream bol vzdy tupy, aj pred 500 rokmi, aj teraz aj za 1000 rokov -
omg to je noob když nedokáže dohrát jednu hru za 10 let :s
-
ale to víš že vede, nechť ožije plamen, který zažehla španělská občanská válka. Nechť vzkvétá libertinský komunismus. Viva la FAI y la CNT. Svobodu zapatistům, konec nadvlády člověka nad člověkem!
-
To si Britové na počátku minulého století mysleli o své námořní převaze taky. Vlastně jsou Američani v dost podobné pozici jako Británie před 100 lety a Čína může být něco jako Německo před 1. svět. válkou.
-
Edelweiss Piraten: Anarchisté se na konci 19. století chovali jako teroristé (bombové útoky, atentáty atd), a vlastně se tak často chovají dodnes na demonstracích, takže tudy cesta nevede. *15*
-
Jo souhlasím. Amerika má v námořnictvu takový náskok, že ji těžko kdy někdo dožene, tedy dokud budou mít peníze na její udržení. Ale v té hře se rozvíjí zápletka ohledně velkých ropných nalezišť pod severním polárním kruhem a jde hlavně o státy, které jsou v tom přímo zainteresovány, navíc v době kdy je to se spojeneckými závazky všelijaké....
-
No nevím, Naval War jsem nehrál, každopádně krátký pohled na námořnictva jednotlivých zemí ti snadno prozradí že USA mají jednoznačně největší a nejsilnější námořnictvo na světě a ani rozsáhlá aliance druhých zemí je nemůže ohrozit. Je docela hrůzostrašné jaké peníze je to musí každý rok stát.
A lidské zdroje jsou nahraditelné velmi jednoduše. Těžko se nahrazují zkušenosti a tréning. -
Že jsi v dějepisu Veskoslave nedával pozor. Jinak si výroky typu: "...po prohraném závodu o Měsíc se soustředili převážně na zbrojení..." a jiné perly nedovedu vysvětlit.
Jiný názor ti neberu, ale jak psal kolega. Když se člověk odprostí od ideologie a něco si nastuduje, nemůže si, jako ty, myslet, že vše co rusové v novodobých dějinách dokázali, bylo díky tomu, že kradli. Takové názory, jak ruský mužik sám nic nedokáže, měl už i jeden strejda s knírkem, než od nich dostal po tlamě.... -
Lenin s Trockým byli strůjci nové tyranie, alternativou útlaku, je anarchie!
-
já vím ale vikingové tam co přistí kolo přiletí s atomovkama u amíku o tom nepiše takže ti to dělají třeba po 15 kolech a to by mohlo udělat vyhodu
-
Nejvetsi zlo je amerika
-
A proč? Že mám opačný názor na SSSR a jeho spojence? Že je považuji po Nacistickém Německu za největší zlo, co nás postihlo?
-
Veskoslave, Veskoslave, bože to jsou bláboly *7*
-
Už jsem si ji našel na google books, tak se na ni mrknu. Revisionismus není občas k zahození, hlavně právě u 20. století, i když je občas dost extrémní a autoři se nechávají strhnout až moc svými vlastními předsudky (vis Moloch od Karlheinze Deschnera) - takové to "hlavně se proti ostatním vymezit za každou cenu", ale jak říkám, občas je to podnětný nový názor.