Přejít na výpis diskuzí
Konec S.T.A.L.K.E.R.a 2 a jeho vývojářů potvrzen - UPDATE
9.12.2011 | Aleš Smutný
169 příspěvků
-
ani by me krach neprekvapil
1). jak je to dlouho co byl stalker 2 ohlasen a pritom zadny novy info o hre
2). posledni datadisky byly nic moc takze bych se nedivil kdyby jim dosli penize -
-
Ty vole! Ty seš ten Jindra s těma mínuskama, o tobě sem už slyšel *1*
-
-
Jaskaaa Jindra to je naša celebrita.
-
-
Občas by ses měl od PC zvednout a jít se podívat do školy, docela jsi zvládl zaperlit v tak krátkém příspěvku, jak chybami gramatickými, tak svojí debilitou
-
Kluku ty si jí dej. Co to meleš za bláboly? No jo, já zapomněl, že ti emeričtí fanatici, nedokáži dohrát hru v takovém rozsahu, jako je série S.T.A.L.K.E.R., ta mne i inspirovala ve psaní fan-fiction. Řekni mi, kolikrát jsi to hrál a kolikrát jsi to dohrál do konce se všemi úkoly? Všechny tři díly jsem dohrál celkově 26krát. se vším všudy. A netrvalo mi to hodinku, jako u těch primitivů COD.
A co, že nebylo žádné nové info o hře. Kolik her vyšlo bez toho, aby bylo nějaké info. Hm? nevíš co. =-D -
Cop byl v mnoha ohledech mnohem lepsi a vypilovanejsi nez prvni dil,tak tady neplacej kraviny.
A serie stalker vydelala pres 5mil dolaru,coz na ciste pc hru je slusny.Problem bude nekde jinde. -
-
Tak tak. Cop je muj nejoblibenejsi dil. Atmosferou i pribehem byl cop vytecnej.
-
Série Stalker prodala víc než 5 milionů kopií, takže vydělala krapet víc než 5 milionů dolarů.Jen tedy o tom plácání kravin (ne že by je jindra neplácal).
-
-
Ale zase někde v rusku kde se prodává v krámě s rohlíkama za 300...
-
Pravda,moje chyba.Tak to dopada,kdyz clovek premysli nad necim jinym.
-
-
-
Jindraaa ty si mi tak chybal... *1*
...hned ti davam minus... *1*
-