Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    No, bezproblémovej.

Hrál jsem Clear Sky a dostal se až k rudýmu lesu, kde mi to spadlo a padalo pokaždé.
    Zjistil jsem, že je to bug a je potřeba stáhnout patch.
    Stáhnul jsem ho, zapnul hru, načetl pozici a co: "Tato uložená pozice je poškozená", tak jsem se na to vysral a smazal hru, jít tam podruhý by mě nebavilo.
  • Mimochodem, neberte to jako že říkám o všech Slovácích že by byli blbci, to vůbec ne, myslím tím že podle toho že on je Slovák a k tomu blbec (dle vyjadřování) tak bych čekal že je to Guru Joe..
  • Ano, engine bezproblémovej byl. Stabilní a o náročnosti bys měl pomlčet sám. Chadow of Chernobyl šlapal na kartách jako GF 7900 nebo 9500, což jsou plečky, a to naprosto v pohodě a plných detailech - a že hra vypadala a stále vypadá hezky. Pokud jsi detaily ubral, především upustil od dynamickýho stínování, fps letěly nahoru jak střelený. Stejně tak Call of Pripyat, pokud ses nesnažil zapínat pokročilý DX 10 nebo 11 efekty, šlapal na výše jmenovaných kartách jako po másle. Stalkera zabugovanýho nepamatuju žádnýho. Jestli hra jednou či dvakrát spadla, tak to je vše. Postav to vedle TES nebo naší Army a díváš se na jednu z nejodlazenějších her vůbec. Náročnost na ram rovněž nepamatuju. Vzalo si to snad 1 GB, to je celkem standard.

4A engine vychází z Xray enginu, na kterým běží Stalker. Podobnost je viditelná, rozdíl je především v tom, že 4A byl stavěn od začátku jako multiplatformní.
  • Táhni si ty svý střevní výplachy škrábat na svůj blog, vemeno..
  • Psychotic
    Těmi 5 miliony myslíš celou sérii nebo Call of Pripyat?
  • LOOOOOOOOOL, warez PC deti placu nad fekalnym rusackym bugfestom
  • mám origo :)
  • GlaDOS
    Zapni mozek calwine. Jediný blbeček si tu zatím ty. Zjisti si raději, jak se prodávají jiné hry a pak sem něco piš. Porovnávat prodej hry s počtem lidí na planetě snad rozumný člověk nemůže.
  • I mnohé konzolové (či multiplatformní hry) se nedostanou ani k téhle číslici, takže zklidni.. Btw-Příště použij mozek a promysli si co píšeš.
  • Heh, slovák, blbec a ještě to vyjadřování- nejsi ty náhodou Guru joe? Nebo nějaký jeho "student"? *7*
  • Klidek sefiku,at ti nepraskne nejaka zilka.
    V podstate sis sam odpovedel.
    Nemuzes porovnavat pocet prodanych kusu k poctu vsech lidi na planete.Jak si sam rekl,pc vlastni zlomek z tohoto poctu a jeste mensi pocet hraje hry.
    Je to absolutne nic nerikajici porovnani.
  • Oficialni vyjadreni by melo byt v pondeli. http://twitter.com/gscstalker
  • Koluji zvesti,ze za vsim stoji problemy s nalezenim vydavatele pro konzolovou verzi hry a samotna pc verze se jim udajne nevyplati.
  • calwin
    blbečku... na svete je 7 miliard ludí ak nie viac... najmenej štvrtina má PC... a ono sa predá tejto hry iba 5 melónov ? strč si tie svoje múdre kecy niekam
  • Zamysli se jeste jednou nad tim blabolem,co jsi prave vypotil.
  • Jn s tou predposledni vetou musim souhlasit
  • calwin
    z cca 7 miliard ludí? :D dobrý úspech
  • Nejvetsi luza jsou ti co mysli ze vi vsechno. Takze doporucuju nekomentovat neco o cem nic nevis. Je to zbytecny.
  • No jo,hlavne ze ten tvuj prispevek je hrozne dospely co.Ta zivotni moudrost z tveho komentu uplne zari vsemi smery.
  • Stalker 2 byla pro me spolecne s HL2EP3/HL3 nejocekavanejsi hrou.
    Mezi tou zaplavou tupych primitivnich mainstream kravin,co posledni dobou vychazeji ,je ta hra takovy maly zazrak.
    Je to smutne videt,jak se hloupe zdimacky penez v podobe cod apod. prodavaji jako rohliky,zatimco ty originalnejsi a propracovanejsi hry konci takhle.
    Je to k placi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit