Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOOOOL koniec tej hnujsnej zabugovanej fekalie
    • Inquisitor
      No pokuď tím myslíš sebe, tak bych řekl že žádná škoda.
    • Lawliet
      až na to že to nedělali rusaci ty demen**
      • Na východ od nás všechno rusáci, na západ od nás kapitalisti ♥ A na sever..tam vůbec někdo žije? Hehe, vždycky jsem toužil to říct *15*
        • na sever je skyrim, draci atd... takova neznalost *10*
          • Promiň :( Ale dělal jsem si jen srandu, neberte mě nikdo v tom vážně proboha, tak žádný, že na mě budete křičet, jsem Dovakhiin, křičet umím lépe ;o)
    • Hele, až uděláš tak skvělou hru/hry jako byly S.T.A.L.K.E.R.y tak budeš moci možná něco říkat, ale to se nestane, takže zmlkni.

Btw- Ten nick, to je jako "rekce" k tomu studiu? Pokud ano tak GSC je Ukrajinská firma, ne ruská, to je stejné jako by někdo říkal že Slovensko jsou východní Čechy.
      • no hele ono ukrajina je takove rusko, stejně jako slovensko je vlastně maďarsko *1* *2*
        • Myslim, ze na niekoho, kto pise take veci k hre: je to jeho nazor a kto nezdiela nech da napriklad minus, ale zo zvysku textu musi byt zjavne, ze ten chlapec mal neskutocne zlu prihodu v zivote s Rusmi - nie Ukrajincami (mozno len neznalost - ci skatulkovanie), alebo len proste nezvlada sameho seba v spolocnosti, co si stimuluje podobnymi vyrokmi tu o Rusoch a myslim, ze celkovo o vsetkych a vsetkom vsade, len aby sa vyhol pohladu na sameho seba. Mozno by to bol aj dobry clovek, keby dostal viac pochopenia od spolovnosti a vas, napriklad jemnym vyberavym sposobom ho usmernit a nechat porozmyslat nad jeho uvahami, ktorymi obohcuje nim vybrane publikum aby ho nabuduce napadli pozitivnejsie myslienky. To uz necham na vas panstvo a chlapcovi prajem krasne Vianoce a kopu darcekov..
          • tym zvyskom textu som myslel Nickname samozrejme..
    • LOOOOL tu v diskusiách sa nejaký teplý troll vždy nájde *7*
  • Inquisitor
    To je katastrofa jako v Chernobylu.
  • proč BOŽE! vem si CoD! ale Stalkera nám nech.. *1*
    • No hlavně aby na to nekoupilo IW prava, bychom měli stalkera 2,3,4,5 během dvou let...
      • A nejen to, hra by byla dohraná za 6 hodin a v každém díle by byl Price, který by samozřejmě v každém díle umřel *1*
  • Kdo zná DMP - Datastor Modpack, at da palec nahoru :) S tímdle modpackem je SoCh opravdu vypilovany k dokonalosti... proste must have.
    • Nic ve zlým, ale s DMP jdi teď do háje kamaráde. Je totiž tuze zle.*16* Navíc Games.cz smajlíka s palcem nahoru nevedou..
  • rancor1223
    To snad ne! Série Stalker patří k tomu nejlepšímu co jsem kdy hrál! Byla by obrovský škoda, kdyby studio zaniklo a druhý díl nikdy nevyšel ( pořád by to byla lepší varianta než třeba prodej značky Activisionu *1* ). Doufám, že je někdo zasponzoruje a nakonec se vzpamatují.
    • :((( přesně tak, je to serie pro opravdové hráče mezi něž se hrdě hlásím! Drsná hra, nejlepší, dohraná X krát a pěkně mě se...e že TI NEJLEPŠÍ ODCHÁZEJÍ PRVNÍ. R.I.P a díky za nejlepší hry
      • Počkejte se si až to odkoupí Activision... Oni určitě něco dají do kupy *3* (ber to to z nadsázkou)
        • Tu jejich "kupu" si radsi ani nebudu predstavovat *1* .
          • Já jsem hrál naposledy COD 1.. Od té doby všechny informace o codku nevnímám. Co tak zaslechnu tak jsem o nic nepřišel *4* . Ale tak kdybych měl soudit podle jedničky tak by na mne šli mdloby taky *1*
  • Urug
    http://www.youtube.com/watch?v=zfbK_dbsCu0
  • Škoda, škoda, budu držet palce aby se z toho nějak dostali. Zatím totiž asi neexistuje alternativa k této hře (Precursors jsem hrát nemohl, neboť ta splašená myš mi nějak s mojí Razer Lachesis nefungovala), dohrál jsem všechny díly.

Chybky tu byli, něco se mi taky nelíbilo, ale celkový zážitek byl nezapomenutelný :) Na dvojku jsem se velice těšil, kdyby ten svět pochytil i něco např. z Metra 2033 - měnění filtrů a pod. pak by byl zážitek asi k nezapomenutí.
  • Já bych se nebál o zánik, přece jen je na něj značka Stalker až příliš silná, spíš aby to nedopadlo jak s Mafií 2, že nakonec pod velkým distributorem (myslím že se o firmu poperou) vydají mnohem míň, než bylo plánováno a rozděláno.
    • No jasně, fakt už se nemuzu dočkat STALKERA od EA :( s autohealem, a všema srač...ama moderních shiatz konzum her, to teda určitě.

TO BYCH JEN 10x STAHNUL PREZ TORRENT A 10x SMAZAL!!!!
    • No prave jestli tohle neni ta nejhorsi varianta.Stalker by mel zustat v rukach puvodnich tvurcu a nebo nikoho.Protoze vime,jak by to nejspis dopadlo,kdyby se toho chopil nekdo jiny a nebylo by to hezke.
    • Presne presne STALKER ako značka nezanikne, už sa toči film a serial, len aby to zostalo aj dalej v rukach GSC...asi sa dam na woodoo a obetujem daku sliepku *1*
  • Takovou špatnou zprávu jsem nečekal....
  • njn, první Stalker byla pecka, sice těžce nedoladěná ale byla, další Stalkery už vařily z vody. Pochybuju že Stalker 2 by byl něco přelomového, možná je to tak lepší...
    • lol nevíš absolutně nic, poslední stalker Call of Prypiat byl nejlepší díl. Ke všem třem dílům vyšly mega community "patche" - verze COMPLETE.

To sis dointaloval do originalní hry a pak už se dalo mluvit bez problému o 10/10 hodnocení.

CoP COMPLETE - nejlepší díl stakera
      Shadow of Chernobyl byla ale taky šílená pecka... :( :X:X:X

No nic nebudu se tu mučit, škoda přeškoda, ve skrytu duše sem na Stalkera 2 čekal :(((
    • Me naopak prislo,ze datadisky(zejmena CoP) puvodni hru v mnoha ohledech vylepsily, a celkove byly tak nejak vice vyladene,nez puvodni hra.
      A zejmena u CoP jsem se opravdu bavil stejne jako u prvni hry.
      A hlavne,v te zaplave generickych strilecek co posledni dobou vychazi byl stalker jako zjeveni a proto i kdyby dalsi dily ,jak rikas,varily z vody,tak by me to nevadilo,protoze zadna jina alternativa na trhu proste neni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit