Přejít na výpis diskuzí
Konec, už nerozdáváme kódy do bety Star Wars: Old Republic
14.11.2011 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
Eh? ..nope..
-
základní poučka - dobré zboží se prodá samo *1*
-
Jasný, biodrone, už ho mám ze sektoru, pak se uvidí.
Vím, že ty už jsi dávno přesvědčený, takže si to užij. -
Je vidět, žes to nehrál...napiš si o klíč, buď tak hodnej...
-
To si jako myslíš, že každá online hra je kopií wow? Chlapče prober se. Každou novou hru by jsi měl brát individuálně, jinak najdeš kopii úplně ve všem.
-
zaleží na tom , jestli pujdou popořade, nebo napreskáčku, nebo jestli pujdou odkonce. U techhle novinarskych pislaku nikdy nevíš
-
takze ten kdo napsal do ted klic ma jistej? *5*
-
ok dik
-
Jen pro info: první várku klíčů rozešleme dneska během večera. Pokud budou žádosti o klíče přibývat dosavadním tempem, tak se po těch 14 stovkách jednom zapráší... *3*
-
supr
-
Když dosáhneš určitýho lvl postavy tak ji v rámci příběhu dostaneš. "Lítací" tam jsou ale jen mise, jinak všecko cestování se bude odehrávat jako v KotORu přes hvězdnou mapu
-
Hadam ze keby bolo WoW single player tak by aj KotORovia boli WoW klon... A vlastne nieje WoW kopia Lineage? Preco tomu hovorite WoW klon ked WoW je len dalsi klon?
Ale uprime myslim ze od dob grafickeho zobrazovania hier to je vsetko na jedno kopito. Vsetko ma tu vec, grafiku... a da sa to hracom ovladat (wtf?)... Proste, stare dobre textofky *7* -
No puvodne sem si chtel počkat až do vydání, ale nakonec to asi vyzkousim. Taky me láká moznost si stáhnout klienta už dříve a doufam že až to vyjde tak bude stacit jen nejaky patch a nebudu muset stahovat vše v den kdy mi aktivujou acc(pre-order)
-
Abych pravdu řekl, tak u mě wow prohrává s SWTOR, ale to je jen můj názor.
-
A nestačí si zahrát WoW?
-
Jsem to hrál tenhle víkend a byl jsem příjemně překvapen. Ale kdo si to nezahraje tak nepochopí.
-
Cestování lodí je tam jen formou z planety na planetu a ve formě vesmírných bitev
-
Možná máš pravdu,stydím se za sebe. *9*
-
to byla relevantni otazka, co to meleš
-
co jsem slyšel pry není, me by zajímalo spíš jestli je tam víc planet a víc svetu