Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedaro
    Stále je to alpha verze, myslím, že mají měsíční updaty. Vždy přidají pár nových prvků. S bugy jsem se moc nesetkal. Pokud jde o endgame, vyzkoušel jsem co se dalo a už jsem neměl dál co dělat. Na to mají ještě čas. Experimentují různě s vývojovým stromem pro vězení a dotacemi jakožto úkoly. Jinak obtížnost tak nějak jde určit podle výběru trestanců.
  • Keyz
    To ještě nevyšlo? *15*

Není dobré dát prachy někomu jen protože má slavné jméno a neukázal nic. Bohužel hodně lidí to tak udělalo a díky jménu získal hodně navíc aniž by musel něco ukazovat.
  • Se divim ze to jeste nekoho prekvapuje, dyt je to jasny jak facka. KiS a EaA jsou nejhloupejsi zpusoby financovani her. Z hrace se stava hloupy investor, ktery nese riziko neuspechu, pritom nema na nic vliv a ke vsemu ma na pripadnem zisku nulovy podil.
  • kostejnesmrtelny
    V jakym stavu se to momentálně nachází? Mně se ten koncept hrozně líbí, stejně jako skoro všechny hry od Introversion, ale early accessu se vyhejbám z důvodů výše popsaných a taky proto, že kdybych chtěl bejt testerem, nechal bych se na tý pozici zaměstnat a fasoval peníze sám, místo toho abych za to platil.

Je to rozumně hratelný? Má to nějakej endgame? Co bugy?

EDIT> Tyjo, já tu mám ale fanoušků *14*
  • Blbci jsou ti, kteří nepřemýšlí (a ani nečtou) nad tím, co kupují. A to je bohužel strašná hromada lidí.

Zaplatil jsem si u pár her EA verzi a jako blbec se necítím - prostě jsem si je chtěl zahrát hned a kupoval jsem tu verzi, která byla aktuální ve chvíli nákupu, nikoliv nějaký vzdušný zámek, který autoři slibují, který by někdy v budoucnu možná mohl být nebo který jsem si vysnil já. Samozřejmě, doufám, že se ty hry budou dál vyvíjet, ale i kdyby ne, tak co? Vím, co jsem kupoval, chtěl jsem si to koupit a cena mi přišla ok. Bylo to moje rozhodnutí, měl jsem všechny informace, které jsem potřeboval k dostatečně kvalifikovanému rozhodnutí a tedy jediný, komu můžu nadávat, jsem já sám.
  • vonTossis
    prostě přerostlé hravé dítě, které se nechává strhnout fantazií, ale finanční management mu moc neříká ... tak ho vidím já *4*
  • Možná se lidé (čti blbci) poučí a nebudou konečně dávat své peníze předem, když výsledek nikdo nezaručí.
  • Kedaro
    Můžu jen doufat jestli Prison Architect někdy dodělají a jestli jsem se neunáhlil s koupí.
  • taky mam podezreni, ze je doslova proyebal za djevky a chlast, to uz neni nahoda, kdyz ma stejny problemy u vseho, ceho se dotkne
  • Ono to spis vypada ze tady nekdo neumi zachazet s prachama :D
  • zapni si FF to te vyklidni..;)
  • maros.goc
    mna ten Tim Schafer uz poriadne nasiera ...kedy chce vydat druhuz polovicu Broken Age? Namiesto toho chodi okolo horucej kase blbostami ako Spacebase DF-9 ....ten chlap proste nema peniaze a boh vie kde ich minul, myslim tym tie z Kickstarteru ....uz viem preco chce vydat Grim Fandango HD, proste potrebuje zarobit ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit