Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedaro
    Můžu jen doufat jestli Prison Architect někdy dodělají a jestli jsem se neunáhlil s koupí.
    • kostejnesmrtelny
      V jakym stavu se to momentálně nachází? Mně se ten koncept hrozně líbí, stejně jako skoro všechny hry od Introversion, ale early accessu se vyhejbám z důvodů výše popsaných a taky proto, že kdybych chtěl bejt testerem, nechal bych se na tý pozici zaměstnat a fasoval peníze sám, místo toho abych za to platil.

Je to rozumně hratelný? Má to nějakej endgame? Co bugy?

EDIT> Tyjo, já tu mám ale fanoušků *14*
      • XorxoxTalarius
        Ja to koupil ve sleve za nejaky 3 Eura myslim, takze u mne dobry a nestezuji si
      • Kedaro
        Stále je to alpha verze, myslím, že mají měsíční updaty. Vždy přidají pár nových prvků. S bugy jsem se moc nesetkal. Pokud jde o endgame, vyzkoušel jsem co se dalo a už jsem neměl dál co dělat. Na to mají ještě čas. Experimentují různě s vývojovým stromem pro vězení a dotacemi jakožto úkoly. Jinak obtížnost tak nějak jde určit podle výběru trestanců.
        • A uz jde vezne smazit na kresle? ;D Kdyz sem to testil naposled, tak tam kreslo bylo jen jako soucast tutorialu a jinak naprosto zbytecny prvek.

Ad bugy, vylozene bugy to nemelo, ale obcas sem narazil na takovy neprijemnosti. Kuprikladu kdyz se basa rozrostla, a ja zalozil dalo by se rict druhy kridlo, s druhou kuchyni ... zkratka defakto cela infrastruktura byla zdvojena aby pokryla poptavku, tak to prestalo fungovat co do distribuce lidi. Vetsinou se vsichni basmeni nahrnuli do jedny jidelny, takze se pak nestihli nazrat, pripadne jeste lip, v ty kam sli prozmenu nebylo dost kucharu, protoze vsichni byli v ty prazdny ...

Podobne trebas detektory kovu, kde manik pipal a bachar ho ignoroval tak dlouho, az se na to proste vys... kamerovej sytem taky nebyl nic moc, daleko efektivnejsi mi prislo do kazdy mistnosti pridelit bachare. Tusim ze neslo mit dva zdroje elektriky na jednom rozvodu a v pripade dvou rozvodu byl zase problem s prekryvem dosahu ...
  • takze moment. Jsem lama. Early jsem nikdy neakceptoval, nemel jsem duvod. Hotovych her je dost. Mam otazku: Lidi zaplatili 23 ojro a dostanou - nedostanou hotovou hru? A penize jsou v trapu? Nebo klidne nedostanou nic a penize jsou v trapu? Pokud ano, tak cumim, ze se nenasel nejakej talentovanej podvodnik. Na druhou stranu, to vsechno je v obchodnich podminkach, ze platite za neco co nemusite dostat ne?
  • Možná se lidé (čti blbci) poučí a nebudou konečně dávat své peníze předem, když výsledek nikdo nezaručí.
    • Blbci jsou ti, kteří nepřemýšlí (a ani nečtou) nad tím, co kupují. A to je bohužel strašná hromada lidí.

Zaplatil jsem si u pár her EA verzi a jako blbec se necítím - prostě jsem si je chtěl zahrát hned a kupoval jsem tu verzi, která byla aktuální ve chvíli nákupu, nikoliv nějaký vzdušný zámek, který autoři slibují, který by někdy v budoucnu možná mohl být nebo který jsem si vysnil já. Samozřejmě, doufám, že se ty hry budou dál vyvíjet, ale i kdyby ne, tak co? Vím, co jsem kupoval, chtěl jsem si to koupit a cena mi přišla ok. Bylo to moje rozhodnutí, měl jsem všechny informace, které jsem potřeboval k dostatečně kvalifikovanému rozhodnutí a tedy jediný, komu můžu nadávat, jsem já sám.
  • Mato1987
    Podporovať early access je niečo podobné ako keď si do nebankoviek dáťe uložiť svoje úspory :D
  • http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=5&t=421

Tohle je hodne dobre pokec, kde se misto vasnivych debat z obou stran diskutuje+ uvod do problematiky. Asi nejrozsahlejsi zdroj na ceskym netu + odkazy. 62 momentalne stranek na diskusnim foru a zadny lamy
    • to patri k nvidia a mesic- mam to v druhe tzalozce. sorry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit