Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Překombinovaný, sice hezký, ale lpí to na blbostech. Pro železniční nadšence naprosto nepoužitelný, návěstidla i složitější výhybky jsou tam prakticky k ničemu. Líbí se mi tam jen ten způsob stavění tratí, to umožňuje neuvěřitelné piplání i rychlé napojení. Ale takové Mashinky nebo Transport Fever nabídnou víc. Já osobně měl nejradši ty úkoly z TT,Locomotion,RCT jako převez, vydělej, uspokoj, vyrob nakup co měly limit několika herních let.
    • ono je to spíš blíž k RailroadTycoonu a tam taky o budování kolejiště a návěstí nešlo, místo toho se vlaky projely jak duchové.
      • Tak už jsem si to zahrál a je to jako většina her od Kalypso poslední dobou. Totálně promarněný potenciál a za pár měsíců to opustí (jako Urban Empire nebo Grand Ages:Medieval). Je to někde mezi Railroad Tycoonem and Sid Railroads. Grafika hezká, ale hratelnost už horší. Hezky fungují města, poptávka a jejich rozšiřování, takže aby stéle rostly, je potřeba vozit stále nové a nové suroviny. Problém je, že nádraží můžete mít ve městě jen jedno a na nejvyšším stupni má jen 4 koleje, což s velmi špatnou AI vlaků a jediným typem nejzákladnější výhybky nejde bohužel moc udělat. Ať se snažíte sebelépe, po čase se vám nádraží ucpe a neuděláte nic. Kdyby si tvůrci alespoň na chvíli sedli k OTTD a inspirovali se jak to má vypadat...
  • Nejlepsi je AI. Zatim co hrac buduje ruzna krizeni, objezdy a pod ta AI ma jednu trat na ktere si s deseti vlaky vesele projizdi skrz. Za me velky zklamani.
  • Článek může být trochu dezinterpretován, takže varování: Není možné přecházet z jedné éry do druhé, odemykat nové technologie a vlaky. Jakou éru (5 celkem) si vyberete s takovou budete hrát, a zbylé éry pro tento gameplay zůstanou nedostupné.
    Málokdo by čekal takový nelogický krok a velké řeči typu 300 technologií (celkem ano, v jedné éře jich je tak 60) a 40 vlaků (opět - jeden gameplay, jedna éra, 8 vlaků) pochopení moc nepomáhají.
    V tomto za mě zklamání a příčina změny postoje o 180°.
    • Popravdě jsem v případě Mashinek zvědavý, jak se jim podaří narvat postupně všechna období na jednu mapu, protože už teď generátor na menších mapách selhává a nové budovy se do mapy nevejdou (většinou pošta). Možná je to důvod, proč přechody v této hře nemají, ale souhlasím s tebou, že by tam v nějaké podobě být měly.
      • Spis predpokladam, ze generator je v Mashinkach nastaven zamerne tak aby generoval vic prumyslu v drivejsich epochách, protoze zatim nejsou vsechny epochy.
      • V Urban Empire zvládli vývoj docela dobře... Railway je od začátku designován tak, aby byla 1 éra délkou cca na jednu hru
        • Urban Empire je zajímavý, ale přijde mi, že zůstal na půli cesty a už dlouho nevyšel patch což je trochu smutné. Jede to přesně ve stylu vydavatele Kalypso - relativně originální myšlenka, potenciál obrovský, zpracování odfláknuté, herní náplň nezajímavá a nedomyšlená, chyb hodně. Zkusí několik DLC a jdou od válu. Kdyby ty hry alespoň nechali otevřené k modifikacím komunitě, aby je za ně spravila a dodělala, ale to by zase nemohli prodávat pár textur a modelů za nekřesťanské prachy...
  • Dá se koupit klíč za 600,-
  • Ja rozlišujem 2 kategórie takýchto hier. Sandbox bez AI konkurencie, ktorý ma vôbec nezaujíma a takéto hry ani nepovažujem za tycony. A potom klasický tycoon ako staré, ale výborné railroad tycoony, TTD a podobne. Transport Fever a jeho predchodca a tiež Mashinky pokiaľ viem žiadnu ingame AI nemajú a nebaví ma stavať si len tak sám pre seba bez toho aby som sa s nikým mohol porovnávať, aj keď je to len slabšia AI. Takže toto je podľa mňa po dlhej dobe prvý normálny tycoon...
    • Ja zase radsi ten sandobx, nez muset koukat na ty obludnosti co stavi Ai, zejmena v tom TTD.
  • Oproti mashinkám šílená nuda.
    • jamar28
      Proč?
  • No ano, uznávám, všichni tvůrci chtějí stejný úspěch jako RailRoad Tycoon, ale ne všem se to podaří. Mne zaujaly české Maschinky a na to, že to není plná hra, jdou. U téhle novinky od Kalypso, ale čekám více než v Transport Fever, pilovali to dost dlouho.... Škoda jen té německé ceny, tohle za to opravdu teď hned nedám, trošku posečkám, což má hned dvě výhody - odstraněné bugy a nižší cena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit