Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No nevim, dustoje ukonceni Bioshocku to ano i kdyz konec... no ten uz dle zacatku asi dopadnout lepe nemohl. ( byl jasny). Par novych zbrani ( no spise jedna microwave range)

Pribeh za Elizabeth, byl i celkem zajimavy (jo jeste kuse s uspavacimi sipkami, nebo plynovymi)
    ale jo bry, bude se mi po Columbii i Rapture styskat... a a uz jsem zvedavy co si na nas vytasi Autori v pokracovani. ( jasny, tezko to bude takovej BOOM jak tehdy prvni dil ) ale i takto bude dobre... nevim treba z vesmiru nebo z jine dimenze by to nebylo zle.

*4*
  • Zase bych to s tim fanboys neprehanel. Me Bioshock absolutne nechytl a nebavil. Jsem pro to trapnej?
  • x_ander
    A teď by to chtělo nějakou pěknou GOTY edici, aby bylo co vystavit na poličku.
  • Je rozdíl mezi názorem a debilním vyjádřením názoru.
  • Třeba je chyba v tobě. Třeba mě žádná holka nic podobného neudělala.
  • jaj to bolí, jak se ti žije s takovou formou inteligence ve tvý lebce? to tu nemuzu napsat svuj nazor na minulý dlc? já ti svuj nazor taky nenutim, proc vubec vodepisujes takovej nesmysl?
  • Jaké hry máš ve svém pořadníku? *5*
  • XXHUGOXX
    Ale je.
  • Kozy
    To by musel být po lobotomii aby nepochopil, zase takový dílo to neni.
  • XXHUGOXX
    No dobre teda ale ten príbeh, to čo trepeš ? Lepší príbeh si ani neviem predstaviť, Zrejme si ho moc dobre nepochopil. *7*
  • Keyz
    To je pravda.
    Neposadil jsem z toho na zadek, ale takových her je málo kde si pamatuješ mnoho po i po několika letech. I když to nemusí vždy super hra ale prostě tě v dané době ovlivní tak moc, že si to pamatuješ.
  • A opravdu dobré bys ten příběh ani nezapomněl.
  • mikezz
    Bioshock Infinite a vobec celý Bioshock, aj keď ani jeden nie je mojou top hrou, je v istých ohladoch tak unikátna séria, že nedať jej šancu znamená ochudobniť sa o zážitok. Či už bude super alebo len OK, bude to zážitok, ktorý súčasná bezduchá herná produkcia len zriedka ponúkne. Give it a try.
  • michaliuz18
    mne sa bioshock infinite pacil, ale nie tak akoby som chcel, blbost to rozhodnie nie je , ale taktiez to nie je ani 10 bodova hra , malo to len dobry hype a reklamu
    Mozem povedat preco? uz som to viac krat opakoval takze to skratim, blba AI ,nevyuzite prostredie tak ako ho ukazovali v prvych trailer gameplayoch ...to ma zarazilo ...
    a dalej bugnuta eliz ktora nevedela co skorej, ale za to nebyt nej, mozno hru ani nedohram, ona bola a aj je hlavnou pricinou preco ma bioshock take hodnotenia, nebyt nej je to len obycajna strielacka kde nic ine nerobis len vkuse strielas
    Burial at sea bola prijemna zmena a take lazo plazo prijemne som sa zabavil
    pokracovanie bude cisto len s elizabeth tak som zvedavy co z toho bude nakoniec
  • ales.smutny
    Tak i když jsem trapný, tak odpovím :)
    Já neříkám, že původní BI je blbost, to ani omylem. Pro mne je to "jen" dobrá hra, která má velké mezery v hratelnosti a příběhově mě navnadila na víc, než co předvedla. Ano, bylo to fajn, ale ne "super".

A proč si to nezahraju? Inu není čas :) Mám v pořadníku hned několik her, které považuji ze skvělé, brousím si na ně zuby pořádně dlouho a ani na ně nemám čas. Takže prostě k tomuhle DLC se dostanu někdy za pár měsíců nebo i rok, dva. Není v tom tvrdohlavost :)
  • škoda těch zdlouhavejch soubojů tam, jinak bych si to dal dneska komplet oba díly DLC :) takhle asi budu rovnou pokračovat druhým dílem ;)
  • Keyz
    To aby si člověk přečetl příběh protože část toho již zapomněl.

Ale to je dobrý, blbá hra by mě k tomu nedonutila.
  • XXHUGOXX
    Aleš píšeš, že ti tá zápletka príde byť sympatická tak čo si to nezahráš ? Veď to je aj návrat k tým starým časom podmorského mesta. Neznášam takýchto ľudí, ktorý sa proste silou mocou zatnú a nie nebudem to hrať aj keby padali traktori. Tvrdohlavosť niektorých ľudí nepozná hranice. *7* Fakt bol ten bioshock infinite až tak veľké sklamanie ? Veď prostredie, soundtrack, postavy, príbeh boli v tejto hre famózne tak nechápem, čo tu niektorý ľudia stvárajú, že aká je to blbosť. *7* Bože môj, ste tak trápny.
  • mně hlavně u Bioshocku Infinite (původní hry i první části DLC) totálně naštvalo, jak tam bez vlastního přičinění vždycky zjistíš, že jsi vlastně ten špatnej a všechno jsi zvoral... celou dobu hraješ, pomáháš, snažíš se bejt za dobráka, a nakonec ti hra prostě řekne, že ne, že jsi hajzl a zasloužíš trest

hra se mi strašně líbila, ale tohle mě fakt prudilo :(
  • Nikdo ti to nenutí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit