Přejít na výpis diskuzí
Konečně vychází válečná strategie Men of War: Assault Squad 2
15.5.2014 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
A čo urobili podle tebe s touhle sérií ?
Ba naopak, vzali to za správný konec - byť měl první Men of War báječné mise, tak zjistili, že obdobné mise (a někdy i lepší) dokáže vyprodukovat komunity x násobnou rychlostí... nicméně to jediné, co komunita nedokáže, je "pracovat s kódem hry" - tzn. neumí upravit Mulťák - tak proto zaměřili AS1 a AS2 na multiplayer, přidali podporu Steamu (nahrávání videí, steam workshop - MODy jedna radost, atd) a decentní množství kooperativních misí pro MP. A zbytek nechali na komunitě, která už jen během bety vytvořila desítky misí, mnohe na x hodin... podle mě správný vývoj, jediné, co mi zatím trochu vadí je ještě nedoladěná optimalizace, ale to by se snad mělo brzy spravit... -
Ty si trapná věc, házíš tu akorát machry a neumíš to hrát. Je to jediná možnost, co mě napadá, protože kdyby tě žánr strategií nebo ww2 nebavila, tak bys tu prostě neoxidoval... ale ne, pánovi to nešlo a dostal na kebuli tak sem šel hodit bobek...
-
Som ešte chcel dodať že je škoda čo urobili z touto sériou, prvý Men of War bola pecka
-
Hral som betu, nenašiel som jeden rozdiel medzi týmto a Assault Squad 1. Tie isté bugy, ten istý stereotyp, tie isté mechanizmy a tá istá sku*vená optimalizácia.
-
Trailer ako keby režíroval Michael Bay *1* Každopádne ako starý veterán celej série si nedoporučujem kupovať kým nenahodia multi core support a takisto nejake patche na multiplayer pretože je to zatial nehratelné aj keď mám už 40 hodín odohraných, aspon SP je super *3*
P.S.: Nedissujte ma tu že to neni pravda hra je super len optimalizácia stále v pr.... -
čobolí to přebolí.
-
si vedle jak ta jedle *4* .V Levelu to nemohlo být Men of War: Assault Squad 2 .
-
Preboha dalsia blbost, rozthal som vtedy Level ze pribalil taku trapnu vec.