Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JerryC
    Ještě někdo poznal v traileru hlas Davida Zayase neboli Angela Batistu?
    • ucho
      jo
  • RakeW
    Smazat...
  • RakeW
    Ještě pořád jim věřím, jen se nemůžu zbavit dojmu, že atmosféra zaflusaného západu jim šla líp než atmosféra zaflusaného velkoměsta. A to i co se grafiky týče, celé je to takové nějaké hranaté a nepříliš efektní. Doufám, že misí z krajiny bude co nejvíc.

(Zatím jsem to jen viděl bez zvuku, takže jsem asi přišel o tradičně výbornou hudbu.)
    • abys nebyl zklamanej :)
  • tak neni to western, ale zase bych nezoufal .. her z tohoto prostredi moc neni .. GTA je zase uplne neco jineho, tak snad to nejak extremne nepodlehne nekteremu z podivnych trendu dnesniho prihloupleho herniho sveta a bude to dobre ..
    • RakeW
      CoJ už dávno podlehlo :). Autoheal, frenetická akce, hodně nepřátel, zpomalovací módy... Ale také jednoduchý, dobře vypadající a přitom funkční automatický krycí systém, který (nevím jak teď, už jsem dlouho novou FPS nehrál) neměl ve své době obdoby a takový nový Wolfenstein, ve kterém se ani nešlo vyklánět zpoza rohu, mohl leda tak tiše sedět v koutě.

I to jsou mimo jiné důvody, proč má Techland zatím mou plnou důvěru.
      • jo tak to jsou veci ktere uz asi nema moc cenu resit .. ktera hra v posledni dobe krome Stalkera a Metra 2033 nebyl osekana a zjednodusena pro mnohem vdecnejsi konzolovy trh ? to je proste smer, kterym se to ubira .. aby to nekterym z tehle neduhu netrpelo me nenapadlo ani na sekundu, ale jde o to aby neslo o extremni reseni ..
  • Nevypadá to nejhůř ale žádnej trhák to určitě nebude zas nějaká obyčejná hra.
  • hloupá kritika...náhodou to vypadá moc dobře, nebude to AAA titul, ale skvělá hra pravděpodobně ano
  • Mě se ta myšlenka líbí. Dvojka byla dost dobrá westernová hra a přenyst potomka Raye do současného Mexika, kde bude bojovat s drsnýma parťákama proti hiphoperům se mi líbí. Jasně, engine vypadá docela zastarale, ale to mě nevadá, když to bude mít atmosféru. Snad to nepokazí. No a Angel Batista na začátku traileru nemá chybu. Snad nadabuje někoho ve hře.
    • Cajk
      Jaká jako myšlenka? Myslíš když už nevíme kam s franchise, tak to hodíme do modern warfare? To je mi teda originální myšlenka století..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit