Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevyváženost je kravina. Buď chcete věrohodnou simulaci, kde prostě německé motory byly stokrát lepší, než všechny ostatní a po obloze létalo stokrát více Angličanů, než Němců nebo chcete hru, kde je vše pro hratelnost vyvážené, ale nerealistické.
  • WT tu bylo a bude dál. Nikdo krom starých veteránů "nekonvertuje". Protože shitthunder je i oproti starému IL2 prasoarkáda.
  • IS6 se da s trochou sikovnosti uondat ale je to trosku tezsi orisek na rozlousknuti. Ruskej "bias" vzdycky funguje jen do chvile nez zacnes hrat za rusaky. Pak si najednou uvedomis ze to neni takovy jak se rika :D
  • jo hezky jsi mu ten troling sezral...
  • Arkadove prvky v poslednych verziach eliminovali a co sa tyka letoveho modelu, tak je oproti Il-2 1946 o dve generacie dalej a to hovorim ako niekto co ma nieco nalietane aj v reale a Il-2 1946 lietam odkedy vysla prva verzia, aktivne online aj organizovane v letke. V 1946tke sadnem do akehokolvek lietadla a viem ho 100% ovladat, v novom Il2 je treba kazdy stroj si nastudovat, parametre nastavenia motora, prevadzkove rezimy, specifika pri vzlete alebo pristati (ako nastavit trim, klapky, ako pracovat so smerovkou) - taky Mig-3 alebo Pe-2 pokial clovek nema nastudovane, nema sancu s tym uspesne lietat, pricom sa daju pouzit plne postupy z realnych manualov. To u stareho 1946 nehrozi, pri vzlete staci plny kotol, zamknut zadne koleso a jede to (len taky detail v novom Il-2 kazdy stroj nema uzamykatelne zadne koleso, kazdy stroj sa inak smerovo ovlada pri rolovani (diferencialne brzdy, rusky pneumaticky system, atd). Proste je to minimalne o dve generacie dalej v letovom modeli a spracovani specifickych vlastnosti a manazmentu systemov jednotlivych strojov (uz len to ze stary Il-2 ma jeden chladic, pritom kazda masina ma rozne chladice a klapky pre olej/vodu, ktore treba manazovat atd.).
  • Ano, pokial viem jedna z veci pri vydani BoK by mal byt aj co-op mod (podobny ako je implementovany v RoF)
  • A s kym bys pak hral? Vetsina by chtela samozrejme hrat s tim nejlepsim, takze situace 10 Tigeru II proti 10 Tigerum II by ti vyhovovala vic? A nemam pocit, ze by sikovni hraci v Tigerech meli zrovna problem nakopat zadek napr. povojnovym britum, i kdyz maji stabilizator a APDS. A ten rusky biasje take hodne pritazeny za vlasy - i kdyz ta IS6 je furt mr*ka... :D
  • jamar28
    No jo, jenže co si pak počít, když soupeř má nejen lepší stroj, ale hlavu používá taky? Jako je to pravda no, někteří hráči to hrají úplně dementním stylem. Vždycky když vidím ty hordy těžkých tanků, jak v jedné koloně jedou přímo do města nebo si vůbec nehlídají boky a týl...Na druhou stranu je to pak zábava, jako střílení kachen. Můj rekord je zatím 18 zničených nepřátelských tanků v jedné hře. *1*
  • jamar28
    No a teď si představte, že by zkusili vyrobit Ratte, tisícitunový tank, 14 metrů vysoký a osazený dvojicí lodních děl. Hitlerovi se nápad líbil. Skoro to vypadá, jako by si těmi mega projekty něco kompenzoval. *1*
  • to ježdění po dně musim vyzkoušet, občas hraju ten ruský obojživelný tank, ale akce na vodní hladině většinou končí dost blbě.. ale až přidaj do hry lodě, mohlo by to bejt zajímavý

"kapitáne, 4 tanky se přibližují k našemu pravoboku" *1*
  • Protoze hra, kde hrajes proti silnejsim souperum proste nevyvazena je.
  • Bylo velké jako stodola v době kdy nepřítel měl leteckou nadvládu a žádný most to neuneslo, ale mělo se to udajně sunout po dně, což bych taky chtěl vidět. Zkrátka praktické po všech stránkách.
  • Panther 2 se bojů nezúčastnil a pokud budu mít T34 a proti mě bude Konigstiger tak prostě proti němu začnu používat hlavu a nebudu na něj útočit zepředu. Hráči mají pořád tendenci řvát, že je nějaká hra nevyvážená, ale že by se třeba přizpůsobili a začli používat nějakou taktiku, aby měli šanci i proti silnějšímu soupeři, to ne...
  • jamar28
    To je pravda no, když chceš hrát novější tanky, tak máš smůlu. Ale jak jinak to udělat? Představ si, že by třeba Königstiger nebo Panther II měl jezdit jen proti ryze druhoválečným strojům. Vždyť by neměly šanci.
  • mě se nedávno s T-50 z prvního tieru povedlo sejmout Leopard, to bylo radosti *1*
  • jamar28
    Já v uzavřené betě byl a tohle si nevybavuju. Vzpomínky mám hlavně na BT-7, které byly v té době strašně OP. *1*
  • nikdy nebyl nasazený v boji, ale už ta logika, dochází nám suroviny a palivo, neřítel se blíží ze všech stran, co s tim uděláme? vyrobíme 180ti tunovou obludu co žere jak_kráva. *1*
  • wenceslaus
    Ten system odemykani, to byla chyba a také byl odstraněn.
    Nevím, co myslíš tím arkádovým leteckým modelem. Nikdy jsem ta letadla ve skutečnosti nepilotoval, ale když už, tak mi přijde, že 1946 o něco víc odpouštěl.
    Tedy pokud nehraješ v BoS jednodušší režim.

Nostalgie je fajn ale přijde mi, že si se jí nechal trochu zaslepit.
  • Série IL-2 Sturmovik měla skončit s 1946. Tuna letadel, skvělý letový model a mody z té hry udělali nesmrtelnou záležitost. Cliffs of Dover byla sice technologicky dále, ale svým obsahem nesahala 1946 ani po kotníky, nehledě o tom jak byla broken. No a Battle of Stalingrad tu sérii úplně zabila. Progression systém, ještě méně obsahu a arkádový letový model z toho udělali War Thunder 2.0, a to opravdu není dobrá vizitka. 1C s tímhle oznámením efektivně dál pokračuje ve vraždění dobrého jména série a je mi opravdu líto, že lidé nevidí, že se z hardcore leteckého simulátoru stala konkurence pro pay2win hru s rozbitým matchmakingem. Good job 1C.
  • Maus byl uplne nepouzitelny uz za valky takze zadna velka zmena...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit