Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně ty konspirační teorie hlavně připadaj strašně komplikovaný. Nedává to smysl. Pokud by plán opravdu byl rozmístit po WTC výbušniny, sehnat někoho, kdo unese letadla, a pak nárazem zamaskovat pravej důvod pádu dvojčat, tak v CIA někdo myslel prdelí. Už jenom s tim, co všechno se na tom může pomrdat.
    Najatý únosce mohli zachytit na letišti. Cestující je mohli přemoct a odvrátit hrozbu. Vzdušná obrana mohla ty letadla sestřelit. Únosci se do těch baráků nemuseli vůbec trefit. Zkrátka je to děsně nespolehlivej způsob i za předpokladu, že výbušninama by byly narvaný přímo letadla. Což by mimochodem dávalo větší smysl, než současně rozmisťovat výbušniny po barácích, do kterejch maj letadla narazit.
    Ale úplně největší smysl by dávalo vybavit výbušninama, penězma a intelem nějakou teroristickou buňku a odpálit ty budovy tradičnim způsobem. Nebo je mohla odpálit tradičnim způsobem CIA, a pak to na někoho hodit - když už v těch dvojčatech byli, aby rozmístili všude možně termit (čehož si vůbec nikdo nevšim, protože když někde instaluješ výbušniny pro řízenou demolici, snadno si tě můžou splést s poslíčkem pizzy).
  • ze si to americani zbourali sami aby meli zaminku, snad dneska uz vi kazdej, kdo si nenecha vymejvat mozek mediama, ktere potichu a nenapadne utvareji a pretvareji kolektivni mysleni.
  • bin Ladin to byl frajer, a teď si popíjí s Bushem a smějou se všem tupounům *1*
  • Je to jasný, paneláky si zboural jedině ten zlej rusák Poutin v Buynaksku a ve Volgodonsku, jak onehdá napsal Litviněnko. V USA se samosebou nic takového neděje! *15* *15*
  • Uf, Konspirace. A já se bál, že se žádný alternativec nenajde :D
  • čuramajzlík: Ztrapňování zvládáš dobře za nás oba.
  • Věř tomu nebo ne, ale na světě se zřítila spousta budov a do většiny z nich letadlo nenarazilo. Někde tahle teorie hapruje.
  • Shal: porovnáváš jablka a hrušky, ztrapňuješ se
  • Dámy a pánové, nepotěšili jste mě. Začali jste s politickou diskuzí dříve, než jsem si donesl popcorn.
  • První programovatelný počítací stroj sestrojili už staří Řekové.
  • shal: Ne já tam nepíšu jen si to pročítám a bavím se
  • pro sk: Charles Babbage (26. prosince 1791 – 18. října 1871) byl anglický matematik, filozof, vynálezce a strojní inženýr, který jako první přišel s nápadem sestrojit programovatelný počítač.
  • Čuramajzlík: Tak ty ty musíš být jeden z těch bláznů co mají 50 plusů, co? *15* *15*
  • Stovky vyšetřovatelů, policistů, hasičů byli podmáznutí. Nikdo se za celých 15 let neprokecl. Nikdo na tom nechtěl zbohatnout nebo se jenom proslavit nebo se třeba jenom v opilosti nerozpovídal. Všichni si řekli, že utají konspiraci a smrt tisíců svých spoluobčanů. A nesmíme zapomenout na ty další stovky nebo tisíce lidí, co by se na tom museli podílet. Prostě teorie, která stojí pevnýma nohama na zemi.
  • Nechápu, jak někdo ještě dneska může věřit oficiální verzi. Hold mediální masáž se projevuje. Především pád budovy WTC 7, do které žádné letadlo nenarazilo, nic budově nebylo, ale ve zprávách už předem hlásili, že se zřítila.
  • Nevím co má společného Rusko s tí co jsem napsal *1* Ty budeš jeden z těch bláznů z novinek co maj 50 mínusů u každého příspěvku.
  • Sithard
    7/10.. malo erotiky
  • jestli nesnasis vse americke, tak nechapu co delas na internetu a ze se vubec dotykas pocitace :D

a neni to otazka sympatii ale inteligence
  • Tak vypni počítač a běž používat něco neamerického. Zkus něco třeba Ruského. Třeba vdolky se zelím a řepnou polívku
  • A jak můžeš vědět že ti tví oficiální vyšetřovatelé nebyli podmáznutí? Nechápu proč to řešíš, někdo tomu věří a někdo ne, víceméně je to otázka sympatií. Např. já nesnášim všechno americké takže je to podle mě bouda a je mi jedno jaké argumenty vytáhneš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit