Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy ste dobrý přijde nějakej tehle článek nebo jemu podobnej a už nadáváte na konzole ale jen co výjde nová hra jenom na konzole (Killzone,Gears of war,Uncharted, atd...) tak to už tady brečíte (obrazně řečeno) že konzoli nemáte a hru si nebudete moc zahrát a někteří z vás se utěšují tím že se na tu hru kterou si nemůžou dovolit protože je jenom na konzoli/e podíváte na youtube ale zhlédnou hru není to samý jako jí hrát.
    • A jsou i taci,ktere vetsina konzolovych her nechava chladnym.
      Ale to ocividne dela mnoha lidem problem pochopit.
  • Konecne nekdo rozumny v tomto svete nesvete :D
  • Paneboze, to jsou kecy... Tak at udelaji na PC nejakou zazracnou hru, ktera bude slapat vetsine lidi! Udelat super inovaci, bombastickou grafiku, ale pak to rozebehne jeden clovek z dvaceti, to zvladne kazdej... A rozhodne jim v tom nikdo nebrani, naopak diky konzolim je her tolik kolik je, bez nich by to takhle neslo a pak by si kazdy stezoval, ze nic poradneho, podotykam ne inovativniho, neni!
  • Jak už tu někdo psal. Ženská patří do kuchyně a ostatním věcem prostě nerozumí. Konzole jsou lídři v hraní a rozhodně nic nebrzdí. Asi chce nalákat pár dětí na kupu nesmyslů.
    • řekni to mámě nebo přítelkyni a dostaneš do tlamy a zůstaneš sám. Tyhle silné řeči rádoby drsnej týpků na netu zbožňuju.
      • A je to snad jinak? Že ty nepoznáš rozdíl mezi chlapem a ženskou, je tvůj problém.
        • Ty jsi opravdu asi jenom bot, kterej je naprogramovanej na hloupé řeči. Mám přítelkyni víc jak 8 let, je mi 26 a jsem spokojen a mám ji rád. Ona pracuje ve zdravotnictví a pomáhá lidem. Kdežto ty jsi jenom velkohubej smrad co tu nadává a každému vnucuje svůj názor na všechno. Pokud máš opravdu takový hloupý přístup k životu tak doufám že brzo narazíš a nejlépe na pěst života. Očividně by jsi to potřeboval. Radši se pořádně zamysli než napíšeš zase podobnou kravinu jako jsi napsal.
          • To si měl napsat hned, že jsi mozek přestal používat před 8 lety. To pak dává smysl i s tím PC. Pomáhá lidem zadarmo? Jestli je to za peníze, tak snad každej pracuje, ne? Pro tebe je stejně her z konzolí škoda :D
            • Radši vůbec nepiš, vypadá to, že nerozumíš více věcem, ne jen zdravotnictví.
            • Proč bych se mu měl věnovat? Je tam snad málo lidí? Platěj tam snad dobře? To přenechám jiným, když je to baví.
            • Nevěnuj se zdravotnictví, buď tak hodný. Ztrapnil by ses. :)
      • Bohužel má ale pravdu cpou se do věcí na které nemají ohánějí se právama vždy když se jim to hodí. Když byly doma u plotny bylo to lepší.
        • Máte značně omezené názory chlapci. ale to je tím že jste jenom hloupé děti.
          • S tvojí naivitou je ti maximálně 20, takže bych o dětech pomlčel. A nebo to říkáš každému, kdo má odlišné názory?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit