Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No přečetl jsem si tu všechny vaše komentáře, celkem jsem se zasmál ale spíše mě udivují názory konzolistů. Co se týče vývoje her - Hardware PC se neustále dále vyvíjí, takže se do her dostávají neustálá vylepšení fyziky a grafiky, zato konzole stojí na místě už 6 let (zaostaly téměř už v době vydání konzolí) a poněvadž vývojáři her tvoří většinou multiplatformové tituly, znamená to že PC verze se nemůže až tak dobře vyvinou jako kdyby titul byl pouze pro PC. - TOMUTO SE ŘÍKÁ BRŽDĚNÍ VÝVOJE HER A MOHOU ZA TO KONZOLE.

Co se týče zde zmíněného pirátství na PC. Ano, vím že mnoho hráču hraje nelegální hry stažené z torrentů a dalších serverů, ale také se musím zastat valného množství PC hráčů kteří si hry poctivě kupují a cení si své kupy her *4* . Herní pirátství ovšem není jen ve světě PC, ale též je dosti rozšířené na konzolích (XBOX 360 a PS3). A z toho se nemůže ta skupina konzolistů "pirátů" vymluvit.

Poté tu byl jeden "tupec", který v určitém komentáři napsal 5 bodů proč nevlastnit konzoli, k tomu se ale raději nebudu ani vyjadřovat.

Možná že by si měl každý rozumný konzolista uvědomit že tu většina PCčkářů mluví pravdu. Konzole zůstanou technicky vždy pod stínem PC. Bylo tomu vždycky tak a nikdy nebude jinak.

(POSLEDNÍ VĚC) Pro lidi "kteří rádi hrají ale mají horší finance" je lepší si na PC koupit za 8 - 9 tisíc korun koupit dobrý procesor a grafiku a hrát celkem levné hry, které jsou úžasně grf. zpracované - než si koupit konzoli za 7- 8 tisíc a kupovat si drahé hry přes 1000 korun.
    • M-m-m-mentální onanie!
    • Vidíš jaký jsi boháč ale ani jednu konzoli nemáš:-D ale těžko vysvětlovat hlupákum o co přicházejí.Dnes přece není problém mít PC,PS3,Xbox360 najednou zese takové peníze to nestojí.
      • Ty jsi asi nepochopil že mě konzole neláká že? Problém v Čechách je v tom že tu hrají především děti a málo dospělých a proto jsou diskuse plné takových hlupáků jak jsi ty. Mě by ani nebavilo dělat novináře pro takové zmetky. Napsat článek a pak to číst to musí bejt strašnej pocit.
        • SA-reg
          Dej dítěti na výber mezi CoDem a Mariem...

Konzole = pro děti je přežitek.
          • Cajk
            Maria na fceuxu mastim v jednom kuse.. COD MW2? Hmm, jednou stačilo:)
          • Já bych bral CoD a neříkejte že vi ne
            • Mi fakt ne *5*
          • miker17
            mladší generace určitě COD
            ja bych bral ale Maria
      • Tezko pochopit proc kupovat vubec PC...
        • miker17
          homo idiotus imbecilus
          • SA-reg
            Vojta je očividně troll, kterej vrhá špatné světlo na konzolisty.
            • miker17
              on není troll je to blbec co si myslí že je zajímavej ...troll by takhle hluboko nikdy neklesl
  • Jojo, konzole jsou napiču, kdyby měli věichni PC tak by byli všichni šťastnější...
    • Presne konzolim smrt a vsem co na tom hraji museji byt neuveritelne stupidni...
    • Ne každej dělá jen ve Wordu. Když si chceš zahrát, je ti PC k ničemu.
      • Hah, za 1-Teď se tu do tebe pustní Wowkaří + ostaní hráči online her ,a za 2-pustí se do tebe milovníci strategií, páč ani jedno na konzoli nenajdeš. A proto dokuď je tu svět onlinovek, PC nemá šanci umřít.
      • IDIOTE !!!!!!
        • Můžeš pařit makra v Excelu :D
    • Ja mam oboje a jsem stastny...
    • Amylee.Anderson
      Smrt topinkovačům! :D
  • Nevim nevim, ale nemelo by tam být místo toho že konzole musejí přijít s novými modely spíš to, že by vývojáři konečně měli začít vyvýjet hry pro klasické hráče a ne jen každý rok zrecyklovat hru která se dobře prodávala v roce minulém ( viz COD atd. )?
  • Problem je, ze tahle valka/nevalka PC vs. konzole bude za chvili k smichu proti valce tradicni hrani vs. casual hrani... (Reaguji na zdejsi diskuzi ne na clanek)...
    • Kori
      Souhlasím. Až se budou vydávat hry hlavně jen pro iPad/Facebook/Browser apodobně, to bude děs. Tyhle věci jdou naprosto mimo mě.
    • jj bude k smichu protoze konzole co nevidet umrou...
  • ako vyvojar hier na vsetky platformy (PC, Xbox, PS3 aj Nintendo - ano aj taki na SBK su) by som prispel do tejto sradovnej debaty o to ci prezije PC alebo konzoly prispel len jednym argumentom...
    PC neumru nikde... uz len z toho dovodu ze keby nebolo PC tak nie je ziadnej hry na ziadnu konzolu :) ci si to nakodite na xboxe a na Move ovladaci si poskladate level v editore, naskriptujete cut sceny na Kinecte alebo vymodelujete postavicku a nakreslite jej texturu na 3dsku? :)
    mam PC a vsetky konzoly a kazda ma svoje vyhody a nevyhody :) tak sa nehadajte lebo jedno bez druheho tu byt nemoze a ani uz zjavne nikdy nebude...
  • Ti normalni z konzolistu casto vycitaji ostatnim,ze povazuji hrace na konzolich za zabednence a hlupaky,ale tezko jim to mit za zle,kdyz se v diskuzich projevuji takove existence jako par mistnich exotu,ktere nebudu jmenovat.
    Myslim,ze kdo ma vsech 5 po hromade bude vedet o kom je tu rec.
    Vlastnim jak konzoli tak pc a popravde si myslim,ze mnohem vice by melo hrace trapit smer,jakym se dnesni herni scena ubira,nez to,jestli je lepsi pc nebo konzole.
    • PC vlastni pouze lamy ktere neumi hrat a svadeji to na to ze na gamepadu se neda hrat FPS. A obhajuji pc kvuli tomu ze tam jdou mozna lepe hrat strategie ktere stene nemaji budoucnost a mizi jako vymizeli point & click adventury.
      • Pokud PC vlastni jen lamy, co tu sakra delas?
      • Ale o tom se tu, jelimánku, bavíme. Že hry zůstanou jen akční ptákoviny přizpůsobené ovládání gamepadem pro hráče tvojí inteligenční skupiny. Nás právě mrzí, že už se nevyvíjejí promyšlené strategie a point & click adventury *1*
        • Ano nevymysleji. a proc? protoze by to nikdo nehral. neni to zase takova zabava a nikoho by to neuzivilo. takze proto PC zustane uz vzdy ve sstinu konzoli.
          • miker17
            trollus imbecilius kokotus nic víc nejsi...tak táhni z netu ke kenzolím a neopruzuj tu
          • Bud ses vazne tak omezenej,nebo se jenom dobre bavis jako troll.
            A popravde nevim,co je smutnejsi.
          • Strategie a adventury že nikoho neuživí a nejsou inovátorské? To máš velké čtenářské manko a games.cz asi moc pozorně nečteš. Nech si jen vyjet, kolik strategií z poslední doby má hodně vysoké hodnocení, překvapí tě to. A jak se prodávají ...
            Adventury jsou případ sám pro sebe, čisté už téměř neexistují (ale to nakonec ani strategie, většina má v sobě minimálně RPG prvky), ale existuje hromada her na pomezí RPG/adventura/FPS, něco stylu kotor a ME. A tyhle hry se prodávají taky výborně.
            Takže mi řekni, jak to nikoho neuživí a jak to jsou mrtvé žánry?
  • "Nikdo nikoho nenutí omezovat se hardwarem,ale hold vůně peněz je důležitější než přání lidi co žijou zašití někde ve sklepě a žijí jen ve virtuálním světě..."

Co prosím?! Zašití ve sklepě a že žijem jen ve virtuálním světě?

Sportuju, mám různé koníčky, chodím do školy, jezdím různě po světě (třeba i na studijní zájezdy) a PC hraní mám taky rád, to že když hraju tak chci hrát něco co je dobrý a ne konzolový šunty neznamená že sem připrdlík kterej sedí non stop 24 hodin u PC *1* *1*
  • SA-reg
    Prosím všechny, aby klikli sem a pomalu scrolovali dolů. Bude to stát za to. Berte to jako anti-soul soothing.

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=20&weekday=tue
    • Teda.... Za tohle ti dávám palec nahoru. Neznáš ještě něco podobného? Že bych to taky někomu poslal *1*
      • http://www.youtube.com/watch?v=v0SH3J8x0Ls
        Asi je to staré...ale stejně se musím vždycky psychicky připravit aby to se mnou netrklo. *1*
        ...takže sleduj pozorně bílé auto...
    • no ty vole co na to říct málem sem dostal infarkt *13* *13* *13*
      • SA-reg
        no ty vole co na to říct... Mission Accmplished

Sorry, neodolal jsem, taky mi to někdo poslal a hlo to mnou.
        • V poho měl sem na plno repráky a mohu říct takovou mangu sem ještě nečet *1* *1* *1*
          • SA-reg
            Ještě si představ, že umíš korejsky a pomalu to pročítáš, pomalu a v klidu jedeš dolů a pak...
  • pak se nemuze clovek divit, ze jsou na tom hry blede, kdyz tomu sefuji lide s tak dementnimi nazory jako tahle pani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit