Přejít na výpis diskuzí
„Konzole brzdí vývoj her,“ říká Robin Kaminsky
24.8.2011 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
Je to proste .........., nema cenu se s nim dohadovat, at si s tim topinkovacem zaleze domu a nevychazi ven zakomplexovany chudak, co o nej zadna zenska nezavadi :-)
-
-
Svůj k svému. Tebe holky určitě chtějí, protože jsi podobně bystrý jako ony :D
-
-
Jak to vis? *3*
-
-
Umíš číst? Je to tam napsané.
-
-
Ne rekni nam pravdu , posmivaji se ti holky, zadnou nemas nebo jsi na kluky? :-)
-
-
Tak ja nevim, z jakeho duvodu zadnou holku nemas, napis at uvedeme veci na pravou miru !
-
Jen tři možnosti a nic dalšího? Tam si asi nevyberu :D
-
-
-
-
-
Chtelo by to jeho psychicke pochody predat nejakemu odbornikovi. Treba by mu mohl pomoct.... je to v podstate chudak, nemuze za to :-)
-
-
Třeba tobě, bys to všechno vyřešil.
-
-
Ne fakt pracuju ve zdravotnictvi, muzu ti to tam domluvit, jestli chces pomoct .
-
-
Ono je zdravotnictví u nás velmi kvalitní, takže bych měl trochu obavy o svůj život, ale jinak dík za bezva nabídku. Když vím, že takoví osvícenci tam dělají, jsem hned klidnější.
-
-
Dobře, já se vám ozvu ;-)
-
Nemas zac, klidne k nam prijd na prijmovku, mame i psychiatricke oddeleni kdyby neco :-)
-
-
-
-
-
Nejspíše ho šikanují :-)
-
Pravda.
-
-
Tak co mi řeknou konzolisti na to tohle ? http://imageshack.us/photo/my-images/823/18829319650905703955810.jpg/
Jsem pc hráč a žádnou konzoli nemám, hry si kupuju a mám asi i 50 DVD filmů v krabičkách žádné papírové obálky a asi 20 cd s moji oblíbenou hudbou. Některý hry mám na steamu a něco na fotce ještě není. Protože jsem to ještě nenafotil. Tak co? Jsou všichni pcčkáři zloději? akorát tu konzolisti nadávají ale přitom jsou na tom mnohdy hůř nežli pcčkář. Znám hodně pcčkářů co hry kupují a mnoho mojich přátel díky mě taky kupuje. -
-
Docela by mě zajímalo jakej má význam vrážet prachy do her. Podpořit vývojáře, abych se mohl jak malej těšit na to, co dalšího vyrobí? Předpokládám, že originály musí mít opravdu nolifeři nebo telata, co si to neumí stáhnout.
-
-
...komentar vyssie je prikladom, ze aj k*eten ma pravo na vlastny nazor *1*
-
-
Než abys tady blil takovyhle bezduchý hovna, tak mě můžeš radši napsat jakej má koupě hry význam. Je to naprosto předražený odvětví zábavy který se obrací v totální zvrhlost, zachvíli budeme platit ne jen za nový verze softwaru (Hry), ale i za buildy - patche.
-
-
...tak urcite, lebo ty si tu vygrcal hotovy intelektualny poklad o tom, ze kto nepirati hry ako ty je nolifer a neschopne tela...nebudes ty nejaky nadejny politik? *1* *1* *1* a teda preco neuplatnit tuto tvoju mudrost komplexne...naco platit za hocaky tovar, no nie? ani za komp si neplatil? ci hw sa ti predrazeny nezda? a kvoli comu sa pcha novy hw do kompov...nie snad prevazne kvoli hram? tie by vsak neboli, keby za ne niekto aj neplatil... *3*
-
-
Tak pokud mi nedokážeš odpovědět, tak jsi nemusel vůbec reagovat. Možná tě uspokojuje si honit ego silnejma řečma v diskuzích, ale aby z tebe vypadlo něco smysluplnýho, to ne. A ať se jedná o jakejkoliv druh zábavy, tak se vždycky najde způsob jak se ke stejnýmu výsledku dopracovat levněji viz. pirátství - takže proč toho nevyužít a platit za něco, za co platit nemusím?
-
...no nic suhajko, s tebou je debata zbytocna, neviem ci si z nejakej sekty alebo klastora, ale na uplne nezmyselnu otazku sa odpovedat neda...to ako keby si sa zacal ludi vypytovat, aky ma zmysel platit za kino, kolotoc alebo dokonca knihy...podla tvojej teorie by napriklad citanie nejakej inej nez naucnej literatury bolo asi uplne bez nejakeho prinosu a dodatocneho efektu, takze naco za to platit - ale dnes sa bezne plati za rozne druhy zabavy, to si ale asi este nezistil - hlavne, ze nazyvas ludi, ktori si kupia legalne nejaku hru (co je dnes jeden z rozsirenych druhov zabavy a poznam ludi, ktori spolu s detmi poskakuju pred kinectom, a rovnako si potom ak maju cas zahraju nieco sami - pre zabavu) nolifermi...no neviem, ci by si im pripadal uplne normalny skor ty...a vobec myslim, ze tejto polemiky o hovne s tebou celkom aj stacilo *1*
-
Nevím jestli zrovna ty můžeš mluvit o moudrosti, když jsi zatím nebyl schopnej rozumně odpovědět. Pokud svoji práci někde prezentuješ, tak asi není od věci mít legální SW, takže od Adobe mám alespoň Design standard, ale to už docela dost odbočujeme, mohl by ses konečně vyjádřit k tomu, jakej má význam koupě hry.
-
...neskutocne, ako si niektori myslia, ze pozrali vsetku mudrost sveta... *1* no ale co, zlodej si zlodejinu vzdy obhaji...len pre upresnenie - software, ktory povazujes za urceny na produkovanie niecoho zasadne kupujes? teda nemas ziadny upirateny, ano? a mimochodom, z tych menovanych programov mas kolko kupenych? urcite photoshop, na upravu fotiek na facebook, ci? *1* p.s.: viem, ze tomu neuveris, ale naozaj nepises az take uzasne mudrosti, ako si myslis *3* *1*
-
Stále se nechytáš. Mezi námi jsou i tací, kteří potřebují PC na práci a ne jen na hraní her. Koupě softwaru jako je například Photoshop, Pinnacle, C++, má finanční návratnost - tedy význam. U hry se o návratnosti bavit nedá, z týhle formy zábavy vůbec nic nemáš, tak proč za to platit? (návratností nemám na mysli jen peníze, ale u PC her třeba i jejich hlavní handicap - fyzickou aktivitu) Rád bych nějaký rozumný názor.
-
-
-
-
-
a co stim jako? co bys chtel slyset, ze si fraja ze kupujes hry? ubohost.... diky tobe zacnou vsichni piratsky PCzlodeji kupovat hry, diku dik.
-
Jo, někdo musi ty hry ripovat :D
-
Ty =/= většina.
Pokud někdo psal, že PC hráči jsou VŠICHNI piráti, tak je to hlupák. -
-
Ze neumis vyvazit bilou, ze 50 DVD filmu je slabota a ze 20CD je slabota zrovna tak.
-
-
Proč bych měl vyvažovat bílou na mobilu? nemyslíš že to je jedno? Ale to je tak když někdo nemá argument. A 20 cd hudby mám asi proto že mě moc umělců neláká, jak jednoduché.
-
-
Nema argument? Synku, prave jsem ti vyjmenoval, jak moc si se ztrapnil a tobe to nestacilo?
-
-
-
Vsichni jsou to pirati. A tvrdte mi ze ani jeden z vas si neco nekdy neukradl? co Hosanci?
-
-
ahahahahahahah vsadím se že máš čiplou konzoly a jedinou orig. hru máš jako dárek za koupi
-
A ty si taky nikdy nic neukradl, ani prupisku, ani připinaček ze školni vyvesky, co hošnku? :D
-
-
-
-
Naprostý souhlas a to zde budou smrdět ještě (stávající) nejméně 2-4 roky... Ostuda. *11*
-
-
Četl jsi ten článek vůbec? V čem by podle tebe mohly být dnes hry lepší, kdyby nebylo konzolí? V čem je brzdí (kromě grafiky, která je v tomto tématu okrajová)? Nahoď nějakou myšlenku, namísto plácání tohoto klišé.
-
-
mm.. četl jsi snad že grafika se ma brzdit "že už je dost dobra.." "čas se zaměřit na AI.." a taky že nová konzole pro x box ma vyjit 2014 a PS4 2015.. pak se to určitě zase zahadně rozjede ten vyvoj ve grafice.. mě to přijde jako dost blba shoda náhod
-
-
boha jeho, naschvál jsem tam psal, že grafiku neřešit. Co jiného mi nabídne PC platforma navíc? Jaké inovace ve hrách? Nic! Pořád to samé dokola a navíc čím dál tím jednodušší pro líné trubky. Na PC jsem hrál od 6-ti do 25 let, kdy jsem před rokem přešel na PS3 a jsem spokojený, na strategie mi stačí PC.
-
-
No vzhledem k tomu,ze v dnesni dobe je vetsina her na pc pouhymi porty z konzoli,tak je celkem logicke,ze ty hry budou stejne jednoduche,jako jejich originaly na konzolich.
Ja proti konolim nic nemam,sam jednu vlastnim,ale tento trend zjednodusovani her a snahu o co nejvic cool akce si proste nemuzu nevsimnout.
A dokud budou trhat prodejni rekordy hry jako COD,tak se to asi jen tak nezmeni. -
to že tam nemužeš mit vic zrudiček ale není grafika přiteli..
-
-
Podle počtu zrůdiček se určuje kvalita hry?
-
-
-
no jo sory konzolaci že vam kazím ideje.. ale i black ops se na PS3 seká stačí tam mít trochu víc zombíků..
-
-
Takže ty chceš mluvit o pokroku a hraješ CoD? Hehe, to jsi fakt joker *15* BFBC2 jede nádherně no prob, nesmíš hrát takové blafy.
-
-
jde o to že je to starší a hra a už se seka.. a neni to jen o vykonu jde také o portovani her na ruzne platformy.. a multyplatformove tituly jejich vyvoj také zabíra vice času než by bylo potřeba pro singleplatformovou hru .. proto si myslim ano konzole brzdí vyvoj her
-
-
-
-
-
-
A to se jako doteď nevědělo? Brzí už tak dva tři roky....
-
Až to bude Robin Scherbatsky rád si ju poslechnu *1*
-
Tyhle lidi by vzdycky chteli vsechno hodit do jednoho pytle, poradne to promichat a vytahnout z toho model co nejuspesnejsiho produktu. Kdyz jsou ted na vzestupu tablety, mobilni hrani, atd. neznamena to, ze tradicni hry se tomu musi nejak vyrovnavat. Kdyz je evidentni smer propojovat hry online a vazat je na socialni prvky, neznamena to, ze vsechny hry musi byt takove. Sila PC je ve vykonu, stejne tak az vyjde nova generace konzoli, jejich hlavni prednost bude zase a jenom vykon, aby prinesly jeste lepsi grafiku, fyziku, AI, herni moznosti, atd. To je na cem zalezi u "skutecnych" velkych her, a ano konzole v dnesni dobe PC uz brzdi. Ale je to hlavne o tom vykonu a ne vecech, co muzou poskytnout tablety.
-
Konzolím vděčím za to, že nemusím tak často updatovat pc. Aj bych je měl rád, ale ty porty... a kvůli multiplatformním titulům skoro vyhynuly strategie. *13* Přesto tvrdím že obojí je super. Tak a teď můžete pokračovat v žabomyších válkách.
-
ja nevim proc se furt resi ta grafika, mam jak PC tak PS3 a na konzoli hraju protoze se tam vyskytuji tituli ktery proste stoji za to a bavi me hratelne a ne po graficke strance, napriklad Little Big Planet je vec na ktery jsem se neskutecne zasekl a nemusi u toho bejt buh vi jaka grafika, to sami treba Minecraft na PC. Naopak ty hrozne uzasny hry jako treba Crysis atd ktery se ohaneni perfektni grafikou a tak, maji uplne nulovou hratelnost... tak teda nevim kdo koho brzi... at se misto grafiky vyvojari zameri na hratelnost a bude to vyreseny.
-
-
Joooo Nintendooo
-
-
Řekl bych, že vývoj her (takových, jaké jsme měli kdysi rádi) brzdí spíš cílová skupina konzolí. Pokud většina zákazníků tohodle zábavního businessu chce a KUPUJE jednoduché hry bez možností modifikací a závislé na on-line obsahu, tak vývoj jako takový skončil. Skalním zbyde tak akorát nostalgie a emulátory.
Jediný, co mě trochu těší je, že za pár let si těch několik málo dobrých, exkluzivně konzolových her zahraju přes emulátor na průměrně výkoném PC... nebo možná na mírně nadprůměrném mobilu *1* -
Konzole nikdy neumrou to spis PC kde zustane pouze prace. Kazdej jednou bude mit doma multimedialni stanici na zabavu( chapej konzoli ) a pc jak ho zname dnes spis zmizi.
-
-
Fandove konzoli zde vyjadrujici se me opet utvrdili,ze se jedna o bandu zaostalych idiotu,jejichz kapacita mozku oplyva tak nejak stejnou velikosti jako jejich topinkovace...cca par MB *7*
-
-
aha zato ty neumis asi ze sve n GB pameti vyuzit ani 1KB kdyz uz si ani nepomatujes kolik ty konzole tech mega pameti maji :D
-
-
Ja myslim ze uz jsi toho tady dneska vyblil dost.....takze si bez radsi prelestit konzoli a neplet se mezi hrace,PRVOKU.
-
-
Prvoku.....tys me rozmlatil :-D
-
-
-
-
Naprosto souhlasím, konzole jsou síla herního průmyslu a bez konzolí by už dávno herní společnosti zrušili pobočky!
Proč asi Crytec začal dělat na konzole? Protože by ho PC umořilo.
Sláva XBOXU!!! -
-
stejne tak se na pc muzes koukat na tv a na dvd ale mas normalni televizi
a tak to pak bude i s konzolema
-
-
Multimedialni stanici mam doma 10 let pro tebe možná malé prekvapení: je to PC.... za celou tu dobu sem nepřišel na jedinej důvod proc jit do konzole. Jestli nějakej znáš poděl se.
-
PC je jediny zarizeni, na kterem se da pracovat a spousta lidi potrebuje pracovat i doma. Takze PC jak ho zname dnes rozhodne nezmizi ;)
-
-
No souhlasim z dnesnich pouziti PC zustane pouze to pracovni. Napsal jsem to spatne nezmizi ale jiz se nebude pouzivat k nicemu jinemu. Nebo jen velmi a velmi malo.
-
-
Blbost. Kdyz nekdo ma doma zarizeni, ne kterem jdou hrat hry, tak proc by je na nem nehral? PC je taky jedina platforma, kde se daji hrat poradne strategie...
-
-
Strategie vymiraji. Rikali to vyvojari 2K a ti maji pravdu.
-
-
to bude tim,ze vetesina konzoloidnich hracu na to nema dost mozkove kapacity...
-
Přesně tak! Jeden je můj dobrý kamarád a říkal, že je to na ústupu, protože pořádně nefungují na konzolích!
-
-
-
-
-