Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FarkyJTV

tento rok gamepass ukazal ze to je odpadlisko nedokoncenych a podpriemernych projektov...ano su tam dobre indies ale nemyslim ze spencer ma dajako zaujem o  podporu indie...v urcitej financnej miere to ma logiku....naco by si si tu hru za 15 kupovla na steame ked si ju za 15 mozes skusit na gamepasse ci ti sadne...v skutocnosti mu ide pri indie tituloch o content...a uprimne vela tych indies ma osobne nebavilo...napriklad hi fi rush alebo pentiment...a este dalsia vec...netreba zabudat ze tie hry tam nezostavaju ale po urcitom case idu z ponuky asi podla zmluv...to radsej budem mat tu hru na steame...

• FarkyJTV

osobne si myslim ze urcitu cast hracov hlavne pckarov odlozilo komplet nakup konzoli pocas covidu a sustredila svoje peniaze vtedy na na nove nvidia a amd karty....tie su aj teraz stale poggers aj ked hrate na 4k a vacsina exkluzivit vyjde aj tak na pc neskor tak naco kupovat konzolu?...bavime sa o kartach ako 3080,3090 a 6800 a vyssie...toto ma aj za vysledok ze sa pc market komplet prepadol...kym ms kompet nezrusi podppru na windows 10 ludia setria prachy. a vela ludi kupilo 2k a 4k monitory aby nemali bottlenecky...ja som to tiez tak mal... 3900x este a kupil 4k 144hz monitor...dobra volba! vsetko je o dost krajsie...re4remake alan wake 2 vypadali nenormalne dobre....tak vam to jednoducho nebude vypadat na SS alebo aj ps5 skoro...ale aby som len nemudroval....zvazujem kupu ps5 digital slim len co to bude lacnejsie koli tekken 8 turnajom co planujem robit v nasej krcme...nechce sa mi trepat skoro 5 kilo  ..digital slim bude mat 2,5 kg.pravdepodobne si ju zadovazim az dalsie sviatky...mozno dalsi black friday...ale suhlasim s nazormi tiez v koment sekcii...

• surlys

ta hra je neskutečný mess i na PS5, proč to vyčítát MS? Já čekal na patche, ty jsem dostal, ten mess je na PS5 teď ještě větší díky patchům. Tady by snad měla jít výtka Larianům, že vydali neoptimalizovaný bordel, který je sotva funkční. 

Co jsem diskutoval s lidmi v tomhle vlákně, má to spoustu lidí jako já.

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/17x1ehc/psa_the_latest_baldurs_gate_3_patch_completely/

• Ten průšvih s BG3 je spíš problém politiky MS ohledně totožné funkcionality na X i S. BG3 by na S klidně běžela stejně jako běží na ještě slabším Steam Decku. Jen už se tam nedá rozjet splitscreen, protože na to není dost paměti. A upřímně, Lariani zatím jako jediní větší vývojáři měli koule na to, svou hru na Xbox vydat až po dlouhé době a nejspíš i ústupcích od MS (splitscreen na S-ku pravděpodobně nebude). Uvidíme, jestli se ještě někdo přidá.

Celkově mi Series S přijde jako celkem úspěšná záležitost. Lidi hodně koukají na cenu, když mají jako nehráči pořídit nějakou konzoli pro děcka. A pokud k tomu budou pár let platit Game Pass místo kupování her (pro děcka určitě stačit bude), tak bude mít MS radost. Kdyby vydali jen Series X, tak o tyhle zákazníky možná přijdou úplně, protože ti pak koupí třeba Switch nebo začnou více porovnávat s PS5, když v ceně není tak velký rozdíl. To by vyústilo v ještě větší průšvih.

• frank.horigan

V divizi Xboxu jsou tak nějak experti na průssssery, sami hrám nerozumí a tudíš neví co vlastně hráčí chtějí.

XO startoval v povinném bundlu s Kinectem a to extrémní průsssser. Vůbec je nenapadlo, že kdo jej nechce, nepořídí konzoli vůvec.

Series zase echt průsssser s “S”, kde si už od druhého roku života konzole všichni lámou hlavy jak na tu či onu hru dostat. Až vyvrcholilo tím, že hra roku 2023 na Series nevyšla ani do teď a vyjde osekaná na základě osobního naléhání tlustého Filipa na Lariany.

A tak by se dalo pokračovat. Jediný důvod proč Xbox existuje je neomezený přísun peněz

• pavel.sterba1

jako majitel Xboxu SS i ps5 poslušně hlásím, že Xbox je bída převelika. Gamepass je bída, žádné exlusivky. A opravdu někdo čekal, že Starfield něco vytrhne? je to sr..a na ntou. Ubohost sama. Příběh je tak neskutečná smira, že jsem to vydržel hrát asi 20minut. O samotném provedení hry snad nemá ani cenu mluvit. XBSS jsem pořizoval skrz FIFA next gen loni. ovšem po tom co EA předvedla letos s FC24 jsem s tímto titulem skončil dokud EA nedostane rozum, což se nestane, tudíž nezbývá než počkat. Za mě, jak píše kolega nahoře SS je dobrý nápad, za super cenu. bohužel to zarizli developeri, kteří zřejmě z acne podhodnocení se s tím nechtějí babrat. Je to škoda. Nemluvě o ničení studií viz upíři propadák..

• Mikek

Tak ono se neni cemu divit. Osobne mam PS5 i Series X od dne vydani a Xbox jsem zapnul celkem snad trikrat. Existuje na nej realne tak pul zajimave exkluzivni hry a interface je opravdu tragicky. Koukat se v roce 2023 v dobe 4k/8k na rozmazane ikony je fakt ulet. 

• Derp_1337

To není moc statisticky podložené. Dost záleží na lidech. Já zase znám několik lidí, co v minulosti měli Xbox, ale teď všichni vlastní PS5.

• 0011

Tak na to dokážu odpovědět poměrně přesně, sám jsem sice šel do X kvůli 4k blu-ray přehrávači, ale lidi v mém okolí, co kupují S jsou buďto nehráči rodiče pro ratolesti, nebo rodiče hráči, kteří se po dlouhé době vrací k hraní, protože vyšla hra co je zajímala kvůli tématu jako třeba konkrétní případ Hogwarts Legacy. Zkrátka jsou to lidé, kteří buďto ze světa her na dlouho vypadli nebo v něm nikdy nebyli, jinými slovy vůbec neřeší sílu HW, to že vývoj dělá vývojářům problém ani netuší a ani je to nezajímá, pro ně je S s gamepassem nejlevnější vstupní brána do hraní a to je všechno co potřebují vědět. Také nemají 4k televize a kromě sebe neznám osobně nikoho, kdo by ještě sbíral filmy na BR, takže pro ně S dává naprostý smysl, protože na staré fullhd tv/monitory stačí a navíc často i řeší místo a S je perfektně kompaktní.

• kdo by si pořizoval lowgen verzi x series s kde to děla vyvojařum problem

• Nicméně mi přijde, že zrovna v česku, kde xbox nikdy nebyl extra silný, svou pozici mezigeneračně posílil. V mém okolí je dost domácností s xboxem series s jako jedinou konzolí. (jasně, je to budget volba)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit