Přejít na výpis diskuzí
Konzolová verze The Elder Scrolls Online vyjde až na příští rok
5.12.2014 | Adam Homola
77 příspěvků
-
ja uplne zapomel ze ta hra existuje *15*
-
Hra, na kterou se zapomnělo týden po vydání.
-
-
Omyl, zapomnělo se na ní ješte než vyšla (prakticky hned po oznámení).
-
-
"..se zapomelo"
Mluv aspon za sebe a neschovavej se za to slovicko "se".
Mimochodem,kdyz si procitam ruzne zebricky MMORPG her , tak v top 10 vetsinou byvaji hry,o kterych jsem v zivote ani neslysel. -
-
Momentalne nejlepsi MMO co je na trhu je ArcheAge. Tady se o hre vubec nepise, pritom tak rozsahla MMO tady jeste nebyla.
-
-
Mas docela padny argumenty, nicmene to ze tady slepe prohlasujes ze je neco nejlepsi jak GGG o COD ti dost ubira na kredibilite.
-
-
No myslel sem pro me nelepsi MMO. Kazde na to ma samozrejme svuj pohled.
-
-
-
-
-
Ale jakmile vyjde na konzole, tak na ní budeš psát ódy, co?
-
-
Sem z ní celej vydřenej. To už si raději dám znova celej Skyrim. *3*
-
-
Se Skyrimem si tedy pomuzes.
Proc vlastne ve Skyrimu odstranili vyrobu kouzel (jedna z nejlepsich veci v cele TES serii)a jak to ze to ani hracum nevadilo? Tech 5 kouzel co tam ted je je opravdu jak pro male deti. -
-
Jenze i ten vychvalovanej Morrowind byl oproti Daggerfallu zjednodušenej v tom systému kouzel :X Já v Daggeru miloval levitaci, a ejhle, jaký kouzlo v Morrovindu a Oblivionu nešlo vyrobit? :C Dále se mi na Daggeru děsně líbilo skillovat Climbing, potom sem moh přijít zvenku k městským hradbám v noci, kdy už byla zamčená hlavní brána, vyšplhat se na ně, nahoře si zakouzlit Slowfall pomocí artefaktu (build co nekouzlil - kouzelník by si dole zakouzlil tu levitaci a neřešil by skill climbing) a skočit dolu do města (sry jdu se vybrečet do rohu, sem tu hned...).
Climbing byl prostě supr. A co athletics a running? To mělo na hru děsnej vliv při mojem stylu gameplaye... running skil ovlivnoval jak rychle se člověk pohybuje, to už taky nikde pak nebylo, přitom je to tak přirozený (supr např pro thiefa). Athletics ovlivnoval jak daleko a vysoko clovek doskocil a dmg pri pádu z výšky (taky pro thiefa např). Mě bavilo skillovat i swimming, když sem nehrál za mága. Protože v dungu casto byly zatopený chodby, a hlavní cíl moh v klidu bejt někde v tech chodbách... v Daggeru se sváma proste nikdo nemazal. Když si nebyl mág, nebo neuměl plavat, tak si určitý dungy nikdy nemoh dořešit... a to si zistil treba az po celym dnu v nejakym megadungu, ze item co hledas je nakonci chodby, za zamcenejma dverma, kerý pod tou vodou musíš vymllátit :D A s malym swimming skillem neslo ten item vyzvednout a doplavat živej zpátky :D Tak si z toho dungu potupně vylez a šel to řešit jinak
Ta volnost, možnost šplhat a lítat mi vždycky v dalších TES chyběla. Dagger mel taky lepsi fight system nez Morrowind atd, no škoda mluvit *9* -
pod tohle se podepisu
-
-
-
-
-
Hraje to vůbec ještě někdo?
-
-
Spíš ne, proto jdou prubnout ještě konzole.
-
-
Ja to rikam furt - skyrim je nejtupejsi a nejosekanejsi TES a oni vzali skyrim a jeste ho osekali pro potreby mmo. Co z tohohle mohlo asi tak vyjit?
-
-
Oblblion byl imho ještě horší
-
-
Oblivion byl nejlepší rpg co jsem hrála.
-
-
Ano, ale pepa to nehrál.
-
Nejlepsi RPG?
Tak to mame jiny vkus.
BETHESDACKE dialogy jsou opravdu retardovane a moznost volby vetsinou nulova. To uz i ten TES je na tom lepe. -
-
TES hry jsou sandbox, kde na dialozích a možnostech hry moc nezáleží. Prostě je hra taková jakou si ji sám uděláš.
Na Skyrimu se mi nelíbila ošklivá grafika a nudné dungeony a jednotvárný svět. -
-
Nikdo (snad) netvrdí, že by Skyrim byl špatnou hrou, jenom někteří, včetně mě, nechápou ten naprosto nekritický kult nábožného uctívání, který se kolem vytvořil, když by si ho jiné hry, a to třeba přímo od Bethesdy - proto to řešení Morrowindu - zasloužily víc =).
-
TES hry (i Skyrim) jsou o stylu hrani každého hrace, jaky si to tam udelas takovy to tam mas...někdo to umi, někdo nechce, někdo neumi..a vůbec, tohle téma me uz leze krkem..je to porad dokola..Skyrim je dobra hra, tak uz konecne drzte hubu:)
-
-
-
tak si zahrej tes 3 morrowind , to byla nej tes hra *3*
-
-
Doteď mne přepadají záchvaty nostalgie a slzí oči, když slyším Morrowind theme. Po Balmoře bych se nejspíš vyznal poslepu ještě dneska =). A taky si nutně musím vzpomenout, jak mě Morrowind donutil koupit si svojí první GeForce, protože tam byla tak nádherná voda, že jsem se bez ní nemohl obejít =)).
Mimochodem, Daggerfall po asi tak bambiliónu patchů taky vůbec nebyl špatnou hrou =). -
-
a pak ještě ten divný quest uvnitř obrazu, ten byl docela zapamatovatelný
-
Kozy - tak nějak. Navíc, doteď si vzpomínám na procházky snovou krajinou na severu Morrowindu, která jako by z oka vypadla Saltholmu ve Švédsku, les skal surrealistických tvarů v moři, mlžný melancholický opar nad Calderou nebo úžas při objevu města domů v nohách hub.
Když se řekne Oblivion, vzpomenu si pouze na to, jak bylo všechno poněkud plastové a jak mě neuvěřitelně vytáčelo, když mě na cestě přepadl bandita v ebonitové zbroji v hodnotě menšího města, který se stále musel živit přepadáváním pocestných kdesi na lesní pěšině uprostřed ničeho. -
Tak tak, ta hra měla prostě kouzlo, Oblivion i Skyrim byl takovej prázdnej.
-
Nedávno jsem rozjel Morrowind Overhaul a postupně při hraní jsem si vzpomněl na kupu questů a dungeonů co mě čekají. Skoro nevím jestli to mám hrát dál *1*
-
Daggerfall jsem hral bohuzel jen rozbity, takze nic moc. To i arenu si pamatuju vic.
Mimochodem s tim Morrowind themem mas sakra pravdu ;)
Je nas malo kolego, dneska je moderni rezat to hlava nehlava ve skyrimu.
-
-
Na nekoho takovyho jsem tu cekal, kdyby jsi stal vedle me, podam ti ruku :)
Presne tak, morrowind byl jeste TES. -
-
To z tech tvych kecu taky, a trpime je.
-
Z té grafiky by se jeden poblil.
-
-
-
-
*7* *7*
-
-
-
Myslím, že je úplně jedno kdy to vydají a kam, takhle hra byla už od oznámení jasný FAIL a čas to jen a jen potvrdil. Ani free to play, už tomu nepomůže.
*8* -
-
Jaky F2P? O tom zatim nepadlo ani slovo. Kde jsou ty proroctvi zdejsich mudrcu jak do pul roku bude mit F2P model?
A jestli je to fail to nevim. Updaty vydavaji, takze lidi asi plati.
Nevim proc tady musi kazdy o hre, ktera neni zrovna jeho salek kavy , vykrikovat jaka je to blbost a fail.
-
-
tak tohle sem nevidel uz pěkně dlouho, ted uz je to vzdy bohuzel naopak, vyjde konzolova verze, ceka se na PC. Nebo to vyjde najednou, a PC je odfláklá jak kdyby jí vytáhli z pr****e. Cestná vyjímka tohodle roku byl Alien Isolation, to vyslo stejně, a PC verze vymazlená krásně.
Stejně nejlepsi hra roku je Stalker Lost Alpha, i když to byl jen early acess... a ted se chystá directors cut a to bude libovka. Pokud máte rádi Stalkery, urcite to sledujde, stojí to zato. A na moddb se ted hlasuje o mod roku, este tejde, tak jim to hodte klukům pls, udelali to zdarma, zamyslete se zaco po nas tenhle rok chteli firmy prachy :X slabota :X LOG2 jedinej stál za to sahnout do penezenky (osobní názor).
Odkaz na Stalker Lost Alpha:
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
vzásadě vás o to prosím, mě je tech kluků až snad líto, 6 let se stim mažou a nechtěj ani korunu, podle mě tenhle rok lepsi mod (i kdyz tohle je stand alone, tím spíš!) nevyšel, tak jim to tam klikněte, je to zasloužený a vydřený, diky... *3* -
-
Lost Alpha je supr. hlasuju *3*
-
-
Nice! Diky, kouknete na ten Developers cut, bude to bomba!!!!
Sidorovitch in disguise :)
-
-
Lost Alpha je super, hlas jim urcite dam :)
-
-
Myslel jsem, že to po fiasku na Pc zařízli.
-
Podle mě to na konzole bude mít úspěch. A důvod? Jednoduchý, podobné hry a alternativy v podobě F2P jako jsou na pc, tak na konzolích snad ani neexistují. Takže konzoloví hráči, co by jsi chtěli zahrát MMO, tak podle mě na výběr moc nemají.
-
stacil by jeden clovek z venku kterej se pohybuje v hernim svete aby tem omezencum zavrenejm ve sklepe ktery si myslej ze to ma smysl delat vysvetlil, ze to delat ani nemusej.
-
znam lidi co mají TESO radi, ale je to hodne o stylu hrani, bohužel valna většina lidi co je zvykla na WoW a korejsky MMO to moc nedoceni, takze jo, uspesna hra to moc není. kazdopadne proc to nezkusit i na konzolich, zas tolik práce a nakladu s tim portem nemaji, hra je hotova.