Přejít na výpis diskuzí
Kooperativní akce Evolve přejde na free-to-play model
7.7.2016 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Do ty hry byly vkladany velke nadeje? Kym?
-
-
já si pamatuju Videa, jak se autoři chvástaly, že to bude nová revoluční hra a PRO gamingová svéra.
no jak se říka: Neříkej hop dokud nepřeskočíš. -
autory hry? :)
-
-
je to dobre hral to nekdo stoji to za to ?
-
No vezměte to tak že matchmaking je šílený, hází levely hlava nehlava a jsem si dost jistý že někteří nebo většina šasu lidí tam je v partě protože není možné aby mně tak rychle vyhmázli - Sice to nechápu ale, je to tak.
Takže většinu času je člověk spojen s lidmi co neví jak na co byt jsou vyšší level než on, klíče se dají využít na nekoupení skillů, skinů a postav.
Nehledě na to že to přestane beztak bavit prostě furt stejnej scénář - doběhnout monstrum než se stihne evolvnout, nebo naopak utéct před lovci zabít je až se evolvne.Zlaté L4D2. Wait a minut to nebylo PVP ale COOP *4* -
asynchronni mp je zajimava myslenka, ale v zasade anticasual, takze komercni uspech se cekat ani nedal
-
-
No ten multiplayer mel zasadni nevyhodu, byla to to silena nuda. Navic jsi bud mel stesti a dostal monstrum a jako protihrace jsi dostal zkusene hrace kteri te hned sejmuli. Nebo jsi behem hry za lovce dostal jako protivnika hrace co vas pozabijel behem peti minut ...
-
-
to jsem tim mel namysli, kdyz je jeden panacek silnejsi, tak parta slabsich musi bejt chytrejsi/sehranejsi
coz v random hrach bude malokdy
takze kazdej chce bejt monstrum a nikdo nema trpelivost ucit se ho lovit *5*
-
-
-
Hra je velmi dobrá hrál bych jí furt, ale musí se zde kupovat postavy za eu (okolo 5-10 a nebo season pass za 25 a 20).