Přejít na výpis diskuzí
Kotick: Activision záleží na inovaci; proč byl DJ Hero průšvih
21.7.2011 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Jediný co od Activisionu chci je, aby se mi brzo a ve formě vrátila moje oblíbená série GH...zbytek je mi úplně ukradenej.
-
už z pohledu na ten jeho vlezdoprdelkovsej xicht se mi dělá špatně, nejraději bych dal pěstí do monitoru.
-
nešlo o převzetí ale o fůzi mezi Activision a Vivendi Games (vlastník Blizzardu) kdy vzniká společnost Activision Blizard ve které většinovy vlastník akcií je Vivendi Games pokud by nekdo nekoho prevzal tak Vivendi Games Activision *1* ale spíš došlo k splynutí kdy dojde ke sloučení dvou firem a vzniká třetí – nová společnost.
-
lol
-
Ajeje hlavni marketak zase marketakuje...
-
Activision a inovace?To snad nemysli vazne.Ty dve slova jsou si na svetelne roky vzdalene.
Kdy naposledy Activision vydal nejakou inovativni hru?Nebo jeste jinak,kdy naposledy Activision vydal hru,kde se aspon trochu snazil o nejake novinky nebo zmeny?
Nebyt CoD a blizzardu,tak jsou davno v ........ -
A to pro něj ještě o něco "větší" sako neměli?? *1*
-
Boby Kotick: "Že hry jsou dráhé, ale jděte, kdyby to bylo na mně tak bych je ještě zdražil" *5*
-
Mě by zajímalo, proč je Kotick považován za toho nejhoršího CEO v herním průmyslu a obecně je to největší zlo pro všechny hry...sám ďábel :D
Chápu, že dost lidem se nelíbí jak se vyvinulo třeba COD, ale to je snad jeho práce aby zisky Activision pořád rostly co nejvíc, a když to lidi pořád kupujou, tak proč ne?
A co se týče třeba převzetí Blizzardu, tak si pamatuju, že dost lidí kolem toho dost pořvávalo jako konec WoWka atd ale já třeba žádnou změnu nezaznamenal.
Proč teda tolik hate? :P neříkám, že je svatej ale o ostatních CEOs se tak nemluví (EA apod.) -
Co to zase plácá za houna !! *16* *12*
-
By mě teda zajímalo, které to jsou ty inovativní tituly, kterým byl poskytnut prostor pro inovaci a tedy možné selhání...