Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vaše starosti bych opravdu chtěl mít :-)
  • sasek jeden ,brzy poleti....
  • Mě dostává, jak tady všichni házejí špínu na Activision a Koticka. Co vám provedli? Nejsem sice fanouškem Call of Duty(kromě jedničky a prvního Modern Warfare), ale už mě tahle móda (CoD=sračka, Activision=ještě větší sračka, Kotick=č.rák) fakt nebaví. Tak už do háje respektujte ty lidi, co to hrají. Je to baví, mají tu sérii rádi, tak ať si to užívají. Já taky nesnáším Pojišťovnu štěstí a nepíšu to do každý diskuze. Pokud se mě to přímo nedotkne, tak je mi to buřt. Na Koticka všichni nadávají, protože láme rekordy v tržbách a poráží s tím i Hollywood. Kdo by taky dneska někomu něco přál? To samý je to s EA. Pod EA vznikly hry jako Mirrors Edge nebo Dead Space. Byly to nové značky a pro firmu dost velký risk. Takže už si nechte ty laciný kecy. Jestli před pár lety to bylo moderní, tak dneska už je to fakt trapný.
    • Cajk
      ME nebyl pro firmu velký zisk, respektive bylo to takový finanční zklamání, že má EA vůbec bobky vydávat pokračování. Dead Space byl po komerční stránce taky slabší, ale už výrazně lepší a dvojka pak už byla úspěšná poměrně dost.
    • Vieš, ale mňa sa to dotýka, lebo keď vidím, ako niekdajšiu moju obľúbenú značku potápa takýto ko*ot, tak mi je zle, som nasraný s každým novým dielom CoD, CoD4 bol posledný diel, kde bolo niečo nové, a už vtedy ma sr*lo, že má ten istý engine ako CoD2 ale vtedy mi nenapadlo, že IW budú ten engine používať ešte ďalších 5 rokov. Podľa mňa za to môžu čiastočne aj konzole, a tuposť hráčov. Prečo konzole ? To asi každý vie, lebo ten engine je nenáročný a hráči - tuponi americkí. CoD bude mať zas lepšie predaje ako iné hry a aj viac prachov ako BF3, lebo tá hra pôjde aj na Hriankovači z roku 2006 ale BF3 pôjde iba na lepších zostavách.
    • Sam jsi to rekl "Pokud se me to nedotkne".Ale problem je,ze uspech cod se dotkne kazdeho hrace.A proc?Prave diky tomu uspechu se cod snazi spousty studii napodobit a taky si urvat kus pro sebe.
      Ostatne jde to videt na EA,kteremu ten uspech cod lezo hodne v zaludku a dela vse proto aby ho porazil,bohuzel tim nejhorsim zpusobem a to tim,ze vezme velkou znacku(bf,moh) a udela cod kopii.
      Takze,nebyt toho ohromneho uspechu,tak mi je cod sumak,jenze problem je,ze on ovlivnuje cely herni prumysl.
      A nechapu proc branis Activision.Tobe se snad ten jejich pristup nulove invence a maximalniho zdimani kazdy rok s minimem investici pri obrovskych ziscich zamlouva?Kdyz to pak vidi jini vyvojari/vydavatele tak se budou snazit o to same,protoze kdo by nechtel s minimalnimi naklady vydelaval hodne.
      Myslim si,ze prave proto tolik lidi na cod a activision jako celek nadava.Protoze na zakaznicky vylozene se*ou a vydrbavaji s nima jak jen to jde a bohuzel,vetsina si to necha libit.
  • Kotick umí svouji práci velmi dobře, to ano. Vydělávat peníze, likvidovat konkurenci, potěšit akcionáře, atp. Bohužel skoro nic z toho je přínosem pro koncové zákazníky nebo jeho zaměstnance, spíše opak.
  • SA-reg
    Já taky nesnáším CoD a co se z něj stalo a jak hráče vysává, ale proti Kotickovi samotnému v zásadě nic nemám. Je třeba si uvědomit jednu věc. On umí svoji práci velmi dobře (vydělat peníze)...
    • To ano,umi,protoze takovehle zdimani znacky kazdym rokem bez jedineho naznaku inovace a pritom kazdym dilem zvysovat prodejni cisla,to se musi umet.
      Ale to neznamena,ze ho maji mit hraci radi.Hrace nezajima,jestli z pohledu kravataku dela praci dobre,protoze z pohledu hrace poskotuje herni prumysl.
      Celkove Activision stejne stoji hlavne na blizzardu a Cod,bez nich toho uz moc nemaji.
      Me osobne od nich nejaka hra nezaujala uz docela dlouho.
      • SA-reg
        Jasně... ale je třeba mít i nadhled. Já k němu taky nechovám žádné sympatie, ale do Ameriky ho zapíchnout nepodu...
  • jejich poslední inovativní hra byla CoD 2 (Auto-heal) a pokd vim, tak už tehdy si vývojáři stěžovali, že CoD 2 měla být v podstatě Modern Warfare, ale že Activision to zakázal, protože druhá světová tehdy letěla.........
  • Kokotickův proslov v jednom smajlu: *11* .
  • Odulin
    Jediný co od Activisionu chci je, aby se mi brzo a ve formě vrátila moje oblíbená série GH...zbytek je mi úplně ukradenej.
  • už z pohledu na ten jeho vlezdoprdelkovsej xicht se mi dělá špatně, nejraději bych dal pěstí do monitoru.
    • ForeverAlone
      Haters be hatin' *1*

      Ale vážně, co vám všem tak strašně vadí? Asi jsem mentál ale pořád to nějak nechápu, jak jsem napsal níž, neříkám, že je svatej, ale nevím co z něj dělá takovýho megasráče? *2*
      • Já v něm prostě vydím naše politiky. Každej jeho výstup mi příjde směšnej. Nevěřím mu ani jeho usměv. Ten chlap je k smíchu prostě.
        • dilinja
          tak to je odpoved jak z nosu ten pán je CEO společnosti u které se odhaduje hodnota 19 miliard dolarů někde za nema je EA možná s 15 miliardama *1*
          • Cahir
            Můžu se zeptat, jak se prachy, postavení a úspěch vylučují s tím, že je někdo slizkej, nesympatickej a falešnej??
            • Cahir
              To je možný, ale když někdo napíše, že mu někdo připadá falešnej a vychcanej (a mně mimochodem taky), tak těžko můžeš argumentovat tím, že je úspěšnej, což jsi ty přesně udělal (nebo to tak alespoň vyznělo). Nic víc netvrdím, o nic se nehádám...
            • dilinja
              prachy,postaveni a uspech se da nejak zmerit/vyjadrit zatimco charakteristika vlastnosti je subjektivni. Ten pan kdyz si v 90. letech kupoval 25% akcií activisionu asi netusil kam to dotahne to ze MATRIXXXL v NEM PROSTE VIDI nase politiky je bezvyznamne. Dokud s nim nebude hravat kazdou nedeli golf tak mi je jeho charakteristika jak je ten clovek krivej putna
      • dilinja
        možná protože zavřel Bizarre Creations buze *12* ran *16*
        • Proc porad ryjete jenom do Activisionu EA jsou taky pekne kurvv y a delaji to same napriklad zavreli WESTWOOD *10* *10* ... ale Activision me zas nasralo zrusenim True Crime: Honk Kong. Holt vsichni jsou nenazrane svinne a jde jim jenom a vydelek tak nemusite nadavat jenom Activision, vsichni jsou totiz STEJNI!!! *16*
  • Preed
    lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit