Přejít na výpis diskuzí
Kotick: Activision záleží na inovaci; proč byl DJ Hero průšvih
21.7.2011 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Vaše starosti bych opravdu chtěl mít :-)
-
sasek jeden ,brzy poleti....
-
Mě dostává, jak tady všichni házejí špínu na Activision a Koticka. Co vám provedli? Nejsem sice fanouškem Call of Duty(kromě jedničky a prvního Modern Warfare), ale už mě tahle móda (CoD=sračka, Activision=ještě větší sračka, Kotick=č.rák) fakt nebaví. Tak už do háje respektujte ty lidi, co to hrají. Je to baví, mají tu sérii rádi, tak ať si to užívají. Já taky nesnáším Pojišťovnu štěstí a nepíšu to do každý diskuze. Pokud se mě to přímo nedotkne, tak je mi to buřt. Na Koticka všichni nadávají, protože láme rekordy v tržbách a poráží s tím i Hollywood. Kdo by taky dneska někomu něco přál? To samý je to s EA. Pod EA vznikly hry jako Mirrors Edge nebo Dead Space. Byly to nové značky a pro firmu dost velký risk. Takže už si nechte ty laciný kecy. Jestli před pár lety to bylo moderní, tak dneska už je to fakt trapný.
-
-
ME nebyl pro firmu velký zisk, respektive bylo to takový finanční zklamání, že má EA vůbec bobky vydávat pokračování. Dead Space byl po komerční stránce taky slabší, ale už výrazně lepší a dvojka pak už byla úspěšná poměrně dost.
-
Vieš, ale mňa sa to dotýka, lebo keď vidím, ako niekdajšiu moju obľúbenú značku potápa takýto ko*ot, tak mi je zle, som nasraný s každým novým dielom CoD, CoD4 bol posledný diel, kde bolo niečo nové, a už vtedy ma sr*lo, že má ten istý engine ako CoD2 ale vtedy mi nenapadlo, že IW budú ten engine používať ešte ďalších 5 rokov. Podľa mňa za to môžu čiastočne aj konzole, a tuposť hráčov. Prečo konzole ? To asi každý vie, lebo ten engine je nenáročný a hráči - tuponi americkí. CoD bude mať zas lepšie predaje ako iné hry a aj viac prachov ako BF3, lebo tá hra pôjde aj na Hriankovači z roku 2006 ale BF3 pôjde iba na lepších zostavách.
-
Sam jsi to rekl "Pokud se me to nedotkne".Ale problem je,ze uspech cod se dotkne kazdeho hrace.A proc?Prave diky tomu uspechu se cod snazi spousty studii napodobit a taky si urvat kus pro sebe.
Ostatne jde to videt na EA,kteremu ten uspech cod lezo hodne v zaludku a dela vse proto aby ho porazil,bohuzel tim nejhorsim zpusobem a to tim,ze vezme velkou znacku(bf,moh) a udela cod kopii.
Takze,nebyt toho ohromneho uspechu,tak mi je cod sumak,jenze problem je,ze on ovlivnuje cely herni prumysl.
A nechapu proc branis Activision.Tobe se snad ten jejich pristup nulove invence a maximalniho zdimani kazdy rok s minimem investici pri obrovskych ziscich zamlouva?Kdyz to pak vidi jini vyvojari/vydavatele tak se budou snazit o to same,protoze kdo by nechtel s minimalnimi naklady vydelaval hodne.
Myslim si,ze prave proto tolik lidi na cod a activision jako celek nadava.Protoze na zakaznicky vylozene se*ou a vydrbavaji s nima jak jen to jde a bohuzel,vetsina si to necha libit.
-
-
Kotick umí svouji práci velmi dobře, to ano. Vydělávat peníze, likvidovat konkurenci, potěšit akcionáře, atp. Bohužel skoro nic z toho je přínosem pro koncové zákazníky nebo jeho zaměstnance, spíše opak.
-
Já taky nesnáším CoD a co se z něj stalo a jak hráče vysává, ale proti Kotickovi samotnému v zásadě nic nemám. Je třeba si uvědomit jednu věc. On umí svoji práci velmi dobře (vydělat peníze)...
-
-
To ano,umi,protoze takovehle zdimani znacky kazdym rokem bez jedineho naznaku inovace a pritom kazdym dilem zvysovat prodejni cisla,to se musi umet.
Ale to neznamena,ze ho maji mit hraci radi.Hrace nezajima,jestli z pohledu kravataku dela praci dobre,protoze z pohledu hrace poskotuje herni prumysl.
Celkove Activision stejne stoji hlavne na blizzardu a Cod,bez nich toho uz moc nemaji.
Me osobne od nich nejaka hra nezaujala uz docela dlouho. -
-
Jasně... ale je třeba mít i nadhled. Já k němu taky nechovám žádné sympatie, ale do Ameriky ho zapíchnout nepodu...
-
-
-
jejich poslední inovativní hra byla CoD 2 (Auto-heal) a pokd vim, tak už tehdy si vývojáři stěžovali, že CoD 2 měla být v podstatě Modern Warfare, ale že Activision to zakázal, protože druhá světová tehdy letěla.........
-
Kokotickův proslov v jednom smajlu: *11* .
-
Jediný co od Activisionu chci je, aby se mi brzo a ve formě vrátila moje oblíbená série GH...zbytek je mi úplně ukradenej.
-
už z pohledu na ten jeho vlezdoprdelkovsej xicht se mi dělá špatně, nejraději bych dal pěstí do monitoru.
-
-
Haters be hatin' *1*
Ale vážně, co vám všem tak strašně vadí? Asi jsem mentál ale pořád to nějak nechápu, jak jsem napsal níž, neříkám, že je svatej, ale nevím co z něj dělá takovýho megasráče? *2* -
-
Já v něm prostě vydím naše politiky. Každej jeho výstup mi příjde směšnej. Nevěřím mu ani jeho usměv. Ten chlap je k smíchu prostě.
-
-
tak to je odpoved jak z nosu ten pán je CEO společnosti u které se odhaduje hodnota 19 miliard dolarů někde za nema je EA možná s 15 miliardama *1*
-
-
Můžu se zeptat, jak se prachy, postavení a úspěch vylučují s tím, že je někdo slizkej, nesympatickej a falešnej??
-
-
To je možný, ale když někdo napíše, že mu někdo připadá falešnej a vychcanej (a mně mimochodem taky), tak těžko můžeš argumentovat tím, že je úspěšnej, což jsi ty přesně udělal (nebo to tak alespoň vyznělo). Nic víc netvrdím, o nic se nehádám...
-
prachy,postaveni a uspech se da nejak zmerit/vyjadrit zatimco charakteristika vlastnosti je subjektivni. Ten pan kdyz si v 90. letech kupoval 25% akcií activisionu asi netusil kam to dotahne to ze MATRIXXXL v NEM PROSTE VIDI nase politiky je bezvyznamne. Dokud s nim nebude hravat kazdou nedeli golf tak mi je jeho charakteristika jak je ten clovek krivej putna
-
-
-
-
možná protože zavřel Bizarre Creations buze *12* ran *16*
-
-
Proc porad ryjete jenom do Activisionu EA jsou taky pekne kurvv y a delaji to same napriklad zavreli WESTWOOD *10* *10* ... ale Activision me zas nasralo zrusenim True Crime: Honk Kong. Holt vsichni jsou nenazrane svinne a jde jim jenom a vydelek tak nemusite nadavat jenom Activision, vsichni jsou totiz STEJNI!!! *16*
-
-
-
-
lol