Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    na to mi staci uz screeny ala Diablo3WoW grafika *11*
  • jindra.veliky
    lol, recenze nema bejt o nazoru autora ale o objektivnim a nezaujatym souhrnu a z toho vydedukovane hodnoceni tak aby odpovidalo produktu.

Neco jako: Jsem fanouskem TES ale i tak Skyrimu nedam 10/10 protoze ma svoje mouchy *3*
  • USER47
    Á, to je zas spousta sra*ek v diskuzi. Já to hrál průběžně už od prealpha buildu a s textem recenze poměrně souhlasím. Asi bych tomu dal ve výsledku o pár bodů víc, ale to spíš proto, že zmíněný věci mi nevaděj až tak příliš (i když trochu jo). I těm čtyřem bodům ale rozumím, ta hra je plná podivnejch designerskejch rozhodnutí, který někomu můžou vadit hodně, někomu vůbec. Viz. metacritic hodnocení s rozptylem 2-9...

Jinak neřekl bych, že s výměnou postavy člověk začíná od nuly, co jsem si za chvíli hraní všiml, postavy s vyšším level capem mají zároveň trochu lepší základní staty - ačkoli jinak poskládaný, takže vás tím hra spíš nutí zkoušet jiný složení party a tím i jinej způsob boje.
  • Omg kašlete na to, pořád řešíte jen hodnocení a čísla recenzí... Recenze vždy byla a bude subjektivní žánr. Pokud vás to zaujalo, tak mrkněte na gameplay a případně stáhněte demo nebo něco a přestaňte tu pořád dokola řešit naprosté kraviny...
  • Jo a vlastne som zabudol, posledny update priamo umoznuje povysovat na limit 10 a 15 v boot campoch, su v niektorych mestach.
  • jindra.veliky
    ta 4ka taky k recenzi docela sedi

"Nuda, šeď a ještě k tomu závažné nedostatky ve všech směrech symbolizují hry v této kategorii. Občas v nich najdete záblesk kvality nebo dobrého nápadu, ale ten velmi rychle odezní a v rukou vám zůstane nepříliš kvalitní a hlavně nezábavný titul."
  • jindra.veliky
    Docela me prekvapilo ubrani sesti bodu jen za to ze nove postavy zacinaj na prvnim levelu a ze ma kazda jen 2 vlastnosti. K textu mi spis sedi treba sedmicka *4*
  • Zkusil jsem to, ale nenašel jsem tam nic, proč bych se tomu měl věnovat čas. To hodnocení je akorát.
  • michaliuz18
    strasne vela hier je nudnych a stereotipnych a maju ovela vecie hodnotenia :)
  • Tak tohle mě nenapadlo..páni...
  • Áno, dokonce dlouho, baví mě tento styl her, kde má člověk nějakou družinu a právě proto mi tak vadilo, že jsem ji musel pořád měnit
  • Hráls to vůbec?
  • Preco znova a znova kupovat nove postavy? Staci sa vybrat do mesta kde maju hned 15/15 postavy a tam ich naverbovat. Ze to je tazke a v random encounteroch vas rozcupuju na maderu? No je to aspon vyzva, v dobe dnesnych detsky lahkych hrach, ze? :) Mne ku stastiu staci XP a loot a toho tu je pozehnane, ale berem ze to zrovna nebavi kazdeho. Uz je ohlasena coop podpora, takze to bude len lepsie a zabavnejsie.
  • MickeyMutant
    +1 za nejdelší větu tohoto týdne.
  • On se tak opravdu jmenuje ?
  • DangerousDave
    počúvaš sa vôbec ? takže ťa to dĺho nebavilo, je to vpodstate oničom a stereotypné a ty chceš tomu dať 7z10 ? wtf ?
  • krater hraju už 3 dny apořád mě baví, sice si pořád kupovat nové postavy a lvlovat je od začátku a ty implanty na stálo to je trošku blbý, taky dungeonů je pár a jsou pořád stejný ale jinak mě to baví a rozhodně bych to ohodnotil víc jak na 4 body,, neříkám 7 ale 4 je fakt málo, má to zajímavej nápad, grafiku, prostředí, hraje se to pekně a pořád mě to baví.
  • Tobě možná jo, ale mně to zase na tu 4 sedne uplně úžasně a to mě RPG docela baví. Tohle je prostě podivná hra.
  • no hned prevne jak sem to videl sem vedel ze to bude fail a smal se tady na tech komentech jak to bude cool a diablo suck klasika :D (priklad) diablo haters everywhere...
  • To by mě zajímalo jestli ten Tomáš Marný je fakt existující recenzent nebo nějakej troll :-) Jeho recenze jsou něco neuvěřitelnýho *16* .
    Ke hře : podle mých dojmů minimálně na 7:
    "Hra ocejchovaná sedmičkou bude zajímat především fanoušky daného žánru, kteří ji pro jiné kvality odpustí drobné a možná i nějakou tu větší chybku, která by pro širší spektrum hráčů byla hůře akceptovatelná. Pořád se však jedná o kvalitní titul, u něhož pozitivní aspekty viditelně převažují nad negativy." - jasně mi to zde sedí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit