Přejít na výpis diskuzí
Krátká sonda do tajů nadčasové animace Prince of Persia
28.12.2017 | Mars Vertigo
28 příspěvků
-
jj, úmyslné tajné zpomalování výkonu mobilů a tabletů, tomu říkám kvalitka *1*
-
bohužel, ten člověk má momentálně pravdu
-
Jo, jakmile člověk u něčeho uslyší Apple, je vždycky vidět proč je to tak dobře zpracováno. ...(ano jsem připravenej že mě teď všichni přizabijou, kor typ lidí na games.cz)
-
Hmm, tuším stejnou techniku používal i Quadrax III a i další díly - tam taky byly pohyby postav vytvořený podle nafilmovaných pohybů skutečnýho člověka.
-
nedávno jsem byl na rotoskopii a nic příjemného to tedy nebylo
-
Mechner bol borec. Klobúk dole, chcelo to veľkú dávku trpezlivosti a nadšenia.
-
Možná je to tak lepší.
-
Jo jo, byly. Celá řada: http://www.abcgames.cz/?p=cheaty_zobraz&id=3134
-
Příjemný, nostalgický článek. Díky. Klidně mohl být dvakrát delší. Pekelně obtížnou Karateku jsem hrál na Atari 800XE.
-
Na gympli sme to hrali na 8-bitoých počítačoch PMD 85, mohlo to byť tak rokoch 1986-87.
-
Fakt nerozumím tomuhle komplexu některých Čechů ze Slováků a slovenštiny.
-
Na Prince byly cheaty? *8*
-
Vy hosi z Hornej zeme mate vzdy pravdu. Ale nerozumim proc sva slovenska moudra nesirite vrodnem Slovači a seriete se za nami Čehúňmi
-
AC opravdu je nejen duchovním nástupcem, ale první díl AC dokonce vznikl z rozpracovaného konceptu na nového PoP s podtitulkem Assassins, který se natolik posunul od původních dílů, že z něj raději udělali novou hru.
-
Bobe, ty seš tak chytrej a statečnej.
-
Parádní porovnání snad všech existujících verzí prvního prince na různorodé systémy :-)
https://youtu.be/Qrxk_VaSm6E -
Tak to mám stejný vzpomínky, zároveň první hra kde jsem používal cheaty *1* ale jak dohrát některý levely bez cheatování jsem se dozvěděl až mnohem později
-
Já to znám vlastně z družiny, no pak i někde jinde tak krátká hra a nakonec nám zabrala všem tolik času :D
-
Ano, jednou jsem rozanimoval půlku pixelu a nedalo to skoro žádnou práci.
-
Nadherna hra. Moje prvni na PC. Jezdil jsem v 90tych letech hrat to k tatovi do prace.