Přejít na výpis diskuzí
Krátká ukázka z PS4 akce The Order: 1886 dělá z fanoušků psychopaty
24.5.2014 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Fakt nechapu tu vlnu hatu na tuhle hru. Je to nascriptovany tunel? No a? Vzdyt drtiva vetsina strilecek na konzole jsou takove a nektere jsou naopak vychvalovane do nebes. Treba gears of war me bavil a tohle mi prijde velice podobne stylem, jen v jinem kabate. A ze to je neoriginalni? Ktera hra je v dnesni dobe originalni? Mozna tak Dark Souls 2. PS4 nemam a az na par vyjimek tunely nehraju, ale v tom kratickem videu jsem nic spatneho nevidel.
-
-
"Vzdyt drtiva vetsina strilecek na konzole jsou takove"
To je prave ten problém imho *12*
-
-
tak z tehle ukazky to vypada, ze tam bude vic filmecku nez hrani samotneho.
-
Je trochu paradox, ze ve vetsine open world her, je vice linearity nez v leckerem koridoru.
Pouze par vyjimek, dokazalo prinest opravdu rozmanity a pestry gameplay v otevrenem
svete, v drtive vetsine vsak v takovych hrach delate 50 hodin v kuse, jedno a to same -
JUN '13 vs MAJ '14
http://i2.wp.com/i.minus.com/iqmpITByGtSqA.gif -
Z tak krátké ukázky si netroufám hodnotit finální produkt. Takže předběžně. Graficky bomba, hratelnostně stěží interaktivní film.
-
Z článku jsem se dozvěděl jednu jedinou podstatnou informaci - Poláček se stydí za to že je člověk. Je mi ho líto a proto vyzývám všechny čtenáře games - složme se na jeho operaci na čivavu ať již nemusí trpět
-
Gears of War. Teda Gears of War, s partou z viktorianskeho anglicka, miesto vesmirnych svalovcov - aspon pre mna teda rozhodne vylepsenie. A ten rozkosny prizvuk! Kazdopadne teda, urcite nie hra na ktoru by som cakal v den vydania v Brlohu - ale ked sa bude dat niekde kupit z druhej ruky za 15 libier o rok a pol neskor, preco nie :)
-
Tak to je hnůj. Neni náhodou hra od slova "hrát" a ne "dívat se"?
-
-
A pak se diví, že lidi hry nehrají (tím pádem ani nekupují), ale koukají se na ně na YouTube...
-
vieš o tom, že sa to volá video+games???
-
-
Protože se to hraje na televizních obrazovkách??? *3*
-
-
Jo jo ... video hry se jmenují Video kvůli zobrazovacímu zařízení na kterém se hrají, s ničím jiným to nesouvisí.
-
-
-
-
Najlepšie natom je, že najväčšími kritikmi PS3 a PS4 sú zväčša kriklúnskí PC hráči, ktorí pravidelne pripájajú Xbox gamepad k Youtube a hrajú sa asi.....kritizujú veľké kvalitné krásne AAA hry a potom sa rozplývajú na PC indie exkluzivitami 3x3 pixel a hratelnosť spred 20 rokov...
keby som dostal za každé hodnotenie hry Heavy Rain, Uncharted, Last of US od čistého PCčkára, čo i len euro, tak som bohatší než Iron man...
nedávno jeden kritizoval Demon´s Souls aká to je zlá hra, pozrel som sa na trofeje a mal 3% a zabitého jedného bossa.... *15* *15* -
-
Hratelnost před 20 lety? Myslíš tu hratelnost, která není založená na interaktivním filmu? Sure...
-
A keby ti k tomu zobrali co len cent za kazde klamnstvo a troll post co vyprodukujes tak by si aj tak nemal nic. Order sa kritizuje ako hra, lebo okrem grafiky zatial nepredviedli nic len nudny cutscscenovy covershooter.
-
Ačkoli v zásadě souhlasím, ten příklad s Demon's Souls není moc dobrý. Koneckonců proč by někdo hrál hru, která se mu nelíbí, až do konce? Mně trvalo dostat se k prvnímu bossovi několik hodin a to na posouzení hry stačí...
-
-
potom teda súhlasíš, že na zrecenzovanie každej hry stačí prejsť prvý level? zväčša tutoriál?
-
-
Ke zrecenzování? Ne. K rozhodnutí, jestli má smysl hru hrát, ano. Pokud je první level dost dlouhý na to, abych zhodnotil základy gameplaye.
Viz: https://www.youtube.com/watch?v=P0dXtOVi2yo
-
-
-
-
Text, paradne to vystihl - ja uz nevim co bych vic napsal... snad doufejme ze to bude aspon takove a nee horsi...