Přejít na výpis diskuzí
Krátká ukázka z PS4 akce The Order: 1886 dělá z fanoušků psychopaty
24.5.2014 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Ale vždyť to tu bylo vždy... Vždy tu byl nějakej hlupák, ať už predator, n, Skill nebo někdo jinej... Jedina jejich zabava je vyvolat nesmyslnou hadku a pak se hadat o kravinach... Někdy je to spíš trapný, někdy se pod tim rozjede trošku smysluplnější hádka a tak se řeší ta, ale vždy tu někdo založí nějaký vlákno aby se ztrapnil a zasmál...
-
Killzone bych zas tak nevyzdvihoval. Měl jsem z toho pocit, že se jedná jen o "benchmark", aby nám ukázal čeho je konzole schopná. Jinak jsem měl problémy s šíleným level designem a dost nudnou hratelností. To bych si radši vzal leč neexkluzivního Wolfa, kdybych ho předtím nehrál. Z těch exkluzivitek za to momentálně stojí podle mě jen Infamous: Second Son. Na Order se těším, protože bych si rád zahrál zase něco jako Gearse jen mě mrzí to, že tam není coop mód.
-
Póvle z českej republiky prečo si napísal babby?
-
Nejsi na hipstera trošku starej? Nebo tobě snad přijde normální cos tu ted vypotil za článek?
-
lubor polášek perlí, nadpisy článkov ako z nejakého skurveného bulváru :D
ináč hra vyzerá parádne, po killzone shadow fall a tlou je to ďalší z dôvodov kúpiť si v zime ps4 :) -
A tobě se zdají diskuze poslední dobou dobrý? Dyť už to není normální. Člověk chce kolikrát poradit a musí se prohrabat tunou špíny než najde požadovanou informaci. Všude chce někdo vyvolat flamewar. Ať už je to fanboy, hater nebo troll.
-
Haha, hodne ulet clanek, to sem vubec necekal :)
-
Koukám, že si Poláček před psaním článku nějaký ten perník dal, ne? Ale v pohodě, takovýhle články jsou aspoň jakýmsi osvěžením.
-
2x? To se mi zdá příliš kruté *1*
-
Si to vyměníme, já v 11tym :D
-
Přestěhovat ...
-
fakt super hra, tam ani nemusite myslet, to zvladne hrat i Petr Poláček
-
Já teda od začátku předpokládal, že to budou po vzhledovové stránce, vypulírovaný Gearsy. Nevim co jinýho od toho, kdo čekal.
-
Bydlím v druhým patře, takže výška nic moc, bohužel.
-
Dobře napsáno :)
-
Heh, ve mě ta debata naopak vzbudila krapánek optimismu. Jsme si říkal, že na games.cz to zas tak hrozný není *1*
-
Poláček nečte diskuse na games, že se tak diví? *1*
Poláčku, Poláčku ... za trest měsíc pěkně každou diskusi 2x. Ono tě to divení se nad komentářema přejde. -
Teda, to je článek... To má byt jako co? Ukázat jak moc jsi na výši? Jestli jo tak ses moc netrefil, akorát jsi místo stupidního příspěvku někde v diskuzi napsal stupidní a urážlivej článek...
A uzavírám sázky kolik budu mít mínusek protože jsem si dovolil nesouhlasit s Poláčkem -
Koukám, že už Sleeplesovi přetekl pohárek :D Ale však jo. Diskuze se v posledních letech šíleně degradovaly a občas si říkám, že by se měl dělat nějaký test inteligence/příčetnosti než se do domácnosti zapojí internet.
-
Hezkej rant :)
Já na neogafu postnul tohle:
"It looks nice, really nice, but why do they keep showing completely generic boring gameplay :(
It might be great as a babby's first shooter, but for me I feel like I played this hundred of times already."
Jsem taky psychopat ? Čekám profesionální rozbor :)